52

опетков

преди 5 години

До darwin Кой точно бог: Амон Ра, Зевс, Буда, Йехова или някое по-малко богче?

51

Анонимен

преди 5 години

Нали сега остава някой дарвинист да се оплаче от религиозен тормоз и картинката щее пълна. Не закачай другите и няма да бъдеш закачан.

50

darwin

преди 5 години

Дарвин не е могъл да докаже "научния" си труд... някои от наблюденията му са точни, но все пак къде е липсващото звено? И защо се отрича Бог, при положение, че "учените" не могат да обяснят причината за Големия взрив.... нали самата наука "открива" закономерности чрез наблюдения, а КОЙ е написал и поставил законите в тази система??

49

Анонимен

преди 5 години

когато кремълските опорчици викат религията на помощ срещу западния мироглед, коментираме такива новини...Най-лесно се е управлявало през феодализма, но после е настъпило Просвещението...

48

Анонимен

преди 5 години

Според Дарвин човека е произлязъл от ром. Луда работа

47

хахах

преди 5 години

Дарвин отдавна е опроверган ! Само, че Маркс, Енгелс и компания не позволяват това да стане известно !

46

Анонимен

преди 5 години

До TigerКакво значи "научни факти" ? Мине се не мине някоя година и те се променят, че и на 180 градуса ! Някога ще стигнем до първоначалните и вечени истини, но ще бъде, може би късно....

45

Кирил

преди 5 години

Преди маймуните, сме дошли от амебите...

44

Анонимен

преди 5 години

Идеологиите направиха човека на мaймуна ! Първо той се помисли, че от него започва света и послед си измисли устройството му ! Изначалните човешки ценности се замениха с постулати на вождове ! Накрая човек стана роб на масоните... ...и на собствената си глупост....

43

Стамат

преди 5 години

Не виждам нищо лошо в думата "мaймyнa".Защо я цензурират?

42

Tiger

преди 5 години

Това е много тънък опит да наложиш религиозни възгледи върху научните факти и е изключително срамно", обясняват родители. Няма сериозни нау4ни факти, които да ни убеждават, 4е хората произлизаме от маймуните.Наблюдават се мутации при определени видове двойки, но това не е еволюцията, която така ревностно се пропагандира от псевдо у4ените. Нама нищо срамно да си признаеме, 4е Бог ни е създал по Свой образ и подобие.Всеки днес говори за еволюция, но никой не дава обяснение Кой ни е създал...

41

до 45

преди 5 години

Ами специално за начина да съживиш нещо мъртво...електричеството върши тази работа. Както на спряло сърце се вдъхва живот с ел импулс. А електичество има навсякъде в големи количества. А всичко останало е химия и мутации. Имаме идеите, но просто още неможем да наредим пъзела правилно.

40

Стамат

преди 5 години

Който вярва, че е произлязал от мaймуна, значи наистина е произлязал от мaймуна!Бай ви Стамат не е произлязал от мaймуна!

39

Анонимен

преди 5 години

ХААА, ТА САМИЯТ ДАРВИН СЕ Е ОЖЕНИЛ ЗА ПЪРВАТА СИ БРАТОВЧЕДКА ЕМА . И ИМА 10 ДЕЦА ОТ НЕЯ.НАИСТИНА Е РАЗЧИТАЛ НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР. ПОЛОВИНАТА СА ОЦЕЛЕЛИ.

38

До Juls

преди 5 години

Точно така. За мен хората, които вярват, че някой е щракнал с пръсти и се е появил света е също толкова наивен, колкото човекът който смята, че сме плод на една проста случайност. Ние сме резултат от проба-грешка,и вероятно не сме от първият опит.

37

Анонимен

преди 5 години

Според мен хората може да са създадени от развита цивилизация. Тази цивилизация може да е имала пратеници на земята, които сме ги възприели, като богове. Въпросът е защо са ни създали.Създаването на човека е материя която няма как да се докаже на 100 процента.

36

Анонимен

преди 5 години

АМА ВИЕ МАЙ НАИСТИНА НЕ СТЕ ЧЕЛИ, ЧЕ ДАРВИН Е БИЛ ПСИХЯСАЛ.

35

Анонимен

преди 5 години

Амчъкaзлии спорят с гьoтверени английски ценности.

34

Анонимен

преди 5 години

До ЛандзерЕ ... после висяхте по дърветата като круши.

33

Juls

преди 5 години

Не разбирам защо теорията на Дарвин трябва да е в конфликт с креационизма. Дарвин обяснява как един вид на база естествен подбор може да се видоизмени.Хората чрез изкуствена селекция през хилядолетията са успявали да забързат този процес и резултатите са видими, значи Дарвин е прав. От друга страна той не дава обяснение от къде е дошла искрицата на живота и как неживата материя се е превърнала в жива, КОЙ и ЗАЩО е заложил в организмите да еволюират.