86

Анонимен

преди 5 години

никой не е длъжен да гледа извращения по улиците, в къщи ако искат да спят и с умрели :p

85

въпрос

преди 5 години

КЪМ ЕДНОПОЛОВИТЕ:А НЕ Е ЛИ НАРУШЕНИЕ НА ПРАВАТА НА ЕДНО ДЕТЕ ДА ИСКАТЕ ДА ГО ОТГЛЕЖДАТЕ В НЕНОРМАЛНА И ИЗКРИВЯВАЩА ГО СРЕДА???...ИДКАЛИ СЕМЙСТВО, ДЕЦА....ЕМИ НЯМА КАК ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ПОДОБНИ ИЗВРАЩЕНИЯ И ИЗКРИВЯВАНЕ НА НЕОФОРМЕБИ ДЕТСКИ МОЗЪЦИ!!!

84

Анонимен

преди 5 години

Каква любов, какви хомосексуалисти, какъв Брюксел, каква Европейска комисия, какви 5 лева! На черното ще казват бяло а народа гледа и се дзвери - демократична дискусия. Има само един вид двойки и само един вид секс: youtube/watch?v=YBclGLOqjxg нагледна илюстрация, че хомосексуализмът никога не може да бъде нормален.

83

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да изкачат рекламни банери с хомо двойки на всеки написал отрицателен коментар за хомусексуализма .

82

extremist

преди 5 години

ИСКАМ БИЛБОРДИ С ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ДВОЙКИ

81

Анонимен

преди 5 години

Трябват ни билбордове от типа на "НЕ на гейове и фригидни феминистки, ДА на здравото традиционно патриархално семейстово".

80

АнонимеН

преди 5 години

ГЕЙ И БИ ПРЕДИ 21 ВЕК БЯХА ДО 10%НО ГОРЕ ДОЛУ ОТ НОВИЯ ВЕК СЕ УВЕЛИЧАВА ГЛАВОЛОМНО И ВЕЧЕ Е НАД 20% МОЖЕ И ПОВЕЧЕ!!СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ГМО И ХИМИЯТА С КОЯТО ТЪПЧАТ БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ КОЙ ЗНАЕ КАК СЕ ОТРАЗЯВА ТОВА НА БЕБЕТО ;D

79

Кали

преди 5 години

За всички които сравняват да бъдеш част от ЛГБТ общността с педофилия и зоофилия е факт, че тези билбордове ще провокират само негативни емоции. Това са закърнели мозъци, които още разчитат на остарели и доказано неверни научни и религиозни вярвания. Тези хора са формирали ясно мнение, което за жалост никога няма да се промени. Според мен кампанията е насочена към по прогресивно мислещото поколение и младите хора. Защото бъдеще без дискриминация може да има и България!

78

HeinrichHimmler

преди 5 години

Жална ви майка откачена. Не понасям обърнали резбата хора, моля не ни набивайте в очите вашите недъзи и болести !

77

jojo

преди 5 години

Грозни демонстрации, никой не им пречи да са заедно - но никой не е длъжен да ги гледа, нали?

76

extremist

преди 5 години

КВИ БИЛБОРДИ БЕ , НАЛИ ГИ БУТАМЕ

75

Анонимен

преди 5 години

Всички полове са равни и всеки има право на безплатна опрерация по смяна на пола!

74

Анонимен

преди 5 години

Всеки да живее така, че да се чувства щастлив и удовлетворен, но да не пречи на другите. Щом е взаимна любов, какво значение има какви са.

73

Анонимен

преди 5 години

На пропагандистите трябва се издава лиценз, а пропагандните материали да се контролират от не-правителствена организация от рода на професионалните адвокатски колегии. Пропагандните платени продукти да се отбелязват като такива и да не се излагат на обществени места, до които имат достъп деца.Така или иначе цензурираме сектизъм, екстремизъм, част от порнографията и т.н. Поне да се регламентира, така че цензурата де е непричастна.

72

Анонимен

преди 5 години

Днес гейовете, утре педофилите, после ще помилим и за зоофилите, след тях идва ред на некрофилите и т.н. Важното е права да има, а пък че това е гавра с мнозинството хора, няма никакво значение. И докато се които имат морала и ценностти, да почитат традиционното патриархално семейство.

71

Анонимен

преди 5 години

Евала мацката го надви тоя ***! Браво мацка, но с *** не може да се дискутира, за съжаление

70

АнонимеН

преди 5 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ЛАНСИРАТЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ ВРЪЗКИ!!!ТОВА ДА ГО ПРАВИШ СЪС ЖЕНА МИ СЕ ВИЖДА СУПЕР ИЗВРАТЕНО !!! :D

69

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези православни ценности! Толкова ли сме невежи в началото на 21-ви век да се борим с лошото с религия? Има си наука и познанието е стинало до закона на естествения подбор. Като нарушиш основни природни закони, след време ще те копаят като динозаврите. Налагане чрез медии, реклами и художествени произведения на хомосексуализма като начин на живот е не безотговорно към човечеството, а престъпно. Били дискриминирани!?Да не говорим колко от тях са педофили и за жестокостта при престъпление

68

Анонимен

преди 5 години

Ne moa da sym toleranten kym nqkoi deto e naxalen i iska da mi razvrati deteto andyn mu

67

ganio somov

преди 5 години

ONEZI BILBORDI NI KAZVAT CHE NEE VAJNO DA SI SEMEEN, DA IMASCH DECA, DA NE SI GLADEN, BOLEN I NA STUDENO, A EBYNTA V ZADNIKA I NAI- VAJNATO NA SVETA.