460

xaxa

преди 5 години

Стига сте дрънкали глупости за населението ни ако имаше още комунизъм и границите бяха затворени българите да сме станали малцинство във собствената си комуняшка държава - 15 милионна човека от тях 5 милиона българи а другите роми и турци, то така вървяха работите със демографията ни преди 1989 , главоломно увеличение на 2 та етноса за сметка на това единствената причина че българският етнос не намаляваше видимо бяха само затворените граници, тупани такива

459

Наблюдател

преди 5 години

До SHEFA:Ти по принцип си незнаещ, така че не е чудно че пак не знаеш.

458

Анонимен

преди 5 години

До SHEFA 484Важното е че сега знаеш! Остава само да се "сетиш" за причинно-следствения закон и си 10% помъдрял!

457

Анонимен

преди 5 години

Сега е същото . Авторитарна държава пред фалит с огромна заетост в държавния сектор който не произвежда нищо . Администрацията е повече от преди . Кажете едно държавно предприятие немонополист на печалба .

456

Анонимен

преди 5 години

До КРАЛИ МАРКО 482Ама нещо не се сещаш за "гимнастиките" и необходимостта от Партийната "принадлежност" за да го вземеш този апартамент! А шуробаджанащината и необходимостта от връзките! Ех тази плитка българска памет! А национализираните жилища в по голямите градове - буквално насилствено иззети от червената ***!

455

Собственикът

преди 5 години

Каква собственост по ТАТОВО време бе.....????Някакви болни мозъци си мислят,че са имали собственост и дошла демокрация и им я взела.На мен пък ми я върнаха по демокрацията и съм доволен. Щото ония гадове ми я бяха взели. И още по-лошо гадовете я бяха съсипали тази собственост.

454

Трол

преди 5 години

Аз викам да подходим простичко. Хамериканската Уикипедия или сайта на ЦРУ и да сравним дълга преди и сега, брутния продукт преди и сега, броя на населението преди и сега! А и ББ да вземе да оповести колко заема и в какъв размер е взело правителството за последните 4 год .

453

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Е как тогава всички имаме жилища и бяхме по три деца в семейството. Ааааааааа......????? Всичко в тоя живот е пункт и пластика. Най добре се живее с пари които са ти на готово. Такива каквито никога не съм имал. Така просто е устроен живота -несъвършен , несправедлив. Всеки си носи кръста. Това е.

452

Изстрадал

преди 5 години

И преди 10-ти Ноември, и след това, аз нямам нищо и живея на ръба. Преси 10-ти обаче, комшията Гошо също нямаше, а сега има. Ей затова ме е най-много яд, и затова сега ми е по-зле от преди. ***, ***!

451

Анонимен

преди 5 години

Ах какво гушкане беше между "Червените Лидери" когато идваха на посещение! То бяха лозунги с ликовете на Тато, Димитров (джибрата), Брежнев и кой ли още не! То бяха целувки уста в уста, то бяха стотици "пионерчета" с бяли ризки и червени връзчици със снаменца и букети! То беше помпозно, кичарвко и до голяма стапан комично ако не го гледа силиандур разбира се! То бяха милиционери, то баха автомобили Чайки - майко мила! И след целия този "невероятен" живот - в калта!

450

Анонимен

преди 5 години

До Joroveliki 477И на запад си беше добре както преди и сега! А защо СЕГА в България не е добре? Отговорът ние измежду краката! :)))))))

449

Оле

преди 5 години

След Стамболов България става страна на мишките. Чакаме на готово или руснаците да ни управляват или американците, или ЕС и само сравняваме с кого е било по-добре. Ама с никого не е добре. Всички те си гледат само техните интереси и всичко е на наш гръб. Никога няма да се оправим с това мислене.

448

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 474Ей не ти обягва фантазията! Дано не е плод на дилюзия - медицинско разтройство!

447

анонимен

преди 5 години

Запада та Запада. Отидох да си купувам хладилник в един голям западен хипермаркет, продавачът ми вика: "Само че ще ви го доставим след един месец". Аз му викам: " А бе ти чуваш ли се какво говориш, тука е Европа." Той ми вика: "Ако искаш, хайде, че имам и други клиенти." Купих си отоплителна печка, развали се след три месеца, купих друга - тя пък се развали само след месец. Купих си маса от Икея, четвъртия й крах седи на криво, щото е дефектна. И Запада е зарит с всякакви ***, а от чешмите там не тече бира.

446

Анонимен

преди 5 години

До ПАТРИОТ 471"вие сте едни долни мръсни мишки които само завиждате"За това на околовръстен път от Банкя до резиденция Бояна го вардеха *** на всеки МЕТЪР с Калашници, защото беше велик и народЪТ го "обичаше"! Тия ги разправяй на Глория!

445

Анонимен

преди 5 години

До Митев 468"води до нашето унищожение"Че който няма горе другите са му виновни! САЩ ни кара да се движим с 200км, да изпиваме литри преди да шофираме за да се "унищожим"??? Простички сме си в масовост и за това небоваме! А простотията ни я докара ТАТО "интилиекта" - с *** *** държава не се гради! Камо ли прогрес за в бъдеще!

444

Анонимен

преди 5 години

А защо по онова Татово "династиране" беше толкова ценна валутата като Долари, Марки и прочие??? Защо "великия" български Лев беше в съотношение 3 към 1? Сакън е било заради "развитата" ни "икономика" на "великия" строй?!?!Да повярваш на ЧЕРВЕН е все едно да загубиш половината от мозъка си!

443

Karta

преди 5 години

Pazarna..... nepazarna....kolko dushi naselenie razvadi toa prevodach v rbg? Prez 1988g. kolko dushi bg naselenie? Aaaaa?

442

Митев

преди 5 години

Омръзна ми *** да ме учат как да живея всичко е много просто по времето на Живков крадяха 10000 човека като имаше таван на кражбите сега крадат властимащите дългът не е намалял а се е увеличил а да не забравяме тия дето ни крадоха29 години от тях започна всичко. Никой не може да предвиди кражбите на големия брат САЩ и неговите сателити като всичко се случва индиректно но то води до нашето унищожение е нас няма да ни има но преди нас са живяли траки римляни елини ще дойдат други и какво от

441

Анонимен

преди 5 години

До Ха ха ха ха ха (418 466Тъй като познавам от "кухнята" възходите и паденията на ИнТрансМаш ще ти кажа със сигурност че този наш "велик" износ беше кратък и пълен с в гаранционни ремонти! Да изнасяхме и първите партиди бяха качествени но в последствие качеството зацикли и копувача премина изцяло на японски машини заради качеството макър и с по висока цена. Естествено, тогавашните червени трътльовци поснаха слуха за "бетона" което не отговаря на истината.