136

Анонимен

преди 5 години

До 135 главатати в торба меча тор ( образно казано като ти разпуснат тролската медия на рубли и си заминеш в панделата) и в пратка до путин след нацоинализация на невто хим и забрана на лукойл да припарва до бг пазара

135

Анонимен

преди 5 години

На проост *** народ никога никой не може да помогне!За тези цени кой е виновен бе,нали те са дело на тези които сами сте си избрали?Днес горивата,утре пътищата,в друг ден храните,всеки ден ще ви тормозят с нещо докато ви уморят,защото ви вземаха и парите за здравеопазване,а в целият ЕС без България здравеопазването е безплатно,лекарствата изписани от личните лекари са с 80 % намаление,а за безработни са напълно безплатни...за какво се борите вие-за бързи кредити ли?Овце!После ЕС им бил виновен!

134

Логично е

преди 5 години

Защото евтиното излиза скъпо ...

133

Анонимен

преди 5 години

Ми защото сме бедни

132

Анонимен

преди 5 години

Защото горивата са ни най - евтини с % спрямо другите .Но за сметка на това заплатите са ни в ПЪТИ по малки ... та за това .В процентно съотношение може би бензина ни се връзва на 6-7 лв

131

Истината

преди 5 години

Айде,още един, защитаваш интересите на монопола! Качеството на горивата също е под всякаква критика, направо е ужасно! Нима и това не се знае от управляващите?

130

Анонимен

преди 5 години

Защото караме безцелно.

129

Анонимен

преди 5 години

До :):)Абсолютно ! Освен това, до колкото знам в плевенско има и някакви находища, които умишлено не се разработват. Сега имитират, че проучват шелфа около Варна, но това са симулации. Румънците за това ни преварят, защото се оттърваха от руско иго и разработват собствените си находища.

128

Анонимен

преди 5 години

Бесим ги ония от позитано 20 и повечето неща ще се оправят след като се изреже червения тумор

127

Анонимен

преди 5 години

Тоя тарльо да направи една малка сметка, като махнем акциза който е най ниският в ЕС, като махнем и данъчната ставка която е една от най ниските в ЕС и да обясни защо ни продават едни от най скъпите горива в ЕС.

126

Анонимен

преди 5 години

Щели от ОПЕК да определят цената на петрола, според средната заплата в БГ! А дано, ама надали!Системата сака ми се в ход!

125

в.м.

преди 5 години

Като вдигне държавата заплатите като на Запад и на нас бензина няма да ни се струва скъп, независимо от данъците, акцизите и логистиката. Народът не е толкова глупав, както ѝ се иска на държавата в лицето на управляващите.

124

Анонимен

преди 5 години

До 140Ти реши всички проблеми с един замах! Браво, гений!А пък защо ще се ограничаваме да искаме 1000 лева минимална заплата, дай направо едни 3000 и да се свърши мъката. Парламента ги гласува и сме готови. Все пак избори идват и ще са доволни да угодят на народа.Аз просто се чудя как досега не сме се сетили, че така стават тези работи...

123

:):)

преди 5 години

20 години вече, лукойл захранва всяко правителство само и само Плама плевен да не заработи и да нямат конкуренти....умишлено фалирана рафинерия....и тез приказки нефта че идвал скъп да секара от варна до плевен са пълни глупости....

122

Анонимен

преди 5 години

До като търпите минимална заплата 500 лева - все ще ви е скъпо ! Дигнете се постачкувайте , извоювайте си минимална работна заплата поне 1000 лв (около 500 евро) - тогава друга песен ще пеете !

121

гого

преди 5 години

доста платени лаячи защитници на монопола гледам са се наредили. Този пич сам си противоречи като казва че само 40% от себестойността се влияат от нефта, а как тигава от 1,8 за гидина е 2,48.май нещо не са 12% . И кайви складиве и теанспорт ми гивори ксто в Бургас гиривото е на цените в Търново и Плевен...***

120

1

преди 5 години

Защо заблуждавате хората,че горивата били,най-евтени,най-скъпи са в България,и най-калпави,и гладниците пишман български бизнесмени са виновни,за това положение с горивата.

119

Анонимен

преди 5 години

А някой спомня ли си, как в началото на т.н. преход "братушките" въобще ни спряха петрола. Как нямаше гориво по бензиностанциите ? И как ни принудиха да им "продадем" рафинерията си !?Човек трябва да вижда по-назад от Д-то си и по-напред от носа си !

118

Анонимен

преди 5 години

Цените в България отговарят точно на правилният избор на овчето стадо по избори!Защо ревете бе ,за времето от 10.11.89 г. до днес,нито веднъж не можахте да направите правилен избор на политици, всички избрани до днес са довереници на БКП и до днес не сте се научили,че на улицата се излиза да се протестира единно и задружно за благото на самите вас,там партии не се месят,и до днес не сте разбрали,че тези които сте избрали са ваши "пратеници" в НС и вие ги отзовавате от там с единна ста

117

Анонимен

преди 5 години

Картелите са измислили как да не са бедни. Евала. Мислете и вие как да не сте бедни, вместо да се оплаквате от тези, които вече са измислили как да не са бедни. Искате да ограбите успелите и богатите? Картели, мартели, мислете си как да изкарвате повече пари, които да давате на богатите и успелите.