238

Анонимен

преди 5 години

Само у нас - простите селяни гласуват за Корнелия Нинова и сие...докато те ги обират до шушка! И посред бял ден!Няма втори толкова *** народ в целия познат свят!

237

Waffen SS

преди 5 години

УУвцете в България през 1980 г. са били 10,4 милиона, през 2008 г. са 1,4 милиона, т.е. почти осем пъти по-малко. (Източник: Дирекция "Агростатистика" към МЗХ.) А населението на България през 1980 г. е било 8,9 милиона, докато през 2008 г. населението е 7,6 млн.

236

Зозо

преди 5 години

Даже по Закон, гласуващите за БСП/БКП ***-путинисти са престъпници. Глад и лабуть за тях!!!

235

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе и сега в другите държави не спорят на тема капитализъм,комунизъм,десни,леви,консерви или други,а си плетат кошницата в полза на населението си,затова са по-напред от нас.При нас даже едни пенсии и заплати не вдигат на хората,за да спрат да бягат на запад,остана и без население страната от наложения финансов,правен,физически,психически и всякакъв друг геноцид.

234

Анонимен

преди 5 години

След 15 г. такива спорове няма да се водят в българските сайтове, всички лъжци ще са умрели. Да не мислите, че има и сега някой млад дето да пише за соца?Тук са всички на преклонна възраст.Като умрат те вече ще е друго.Та даже след 5 г. вече темата няма да е интересна. Те всички комунисти са милионери там като ги започнеш от Нинов, Гергов,Гоце,Гея,Бенчо и т. н.Комуниста по дефиниция трбва да е от работническата класа, а не да е експлоататор.За това, че си богат тези същите убиваха след 9-ти

233

Анонимен

преди 5 години

Ако преди комунистите шумкари се задоволяваха да крадат пити кашкавал от мандрите и луканки от саръците под стрехите...днес внучетата им крадат търговски дружества...електроцентрали...преносни мрежи и БТК...и банки...и за каквото се сетите!Вече не са кокошкари - вече са милиардери като Спас Русев - физкултурника шофьор на партийни величия ... понастоящем собственик на Виваком и мажоритарен (бивш) собственик на КТБ...

232

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБивши офицери от ДС завладяха цялото черноморие....притежават и този сайт...в който ако споменеш трибуквената дума - означаваща отбор...веднага те трият или банват! *** успяха - България вече е тяхна физически и юридически!Затова българите я напускат на тълпи ...и с милиони!------Така е,но с малката подробност,че тези групировки не са български и печалбите не отиват за България.Но все пак,в другите държави не е такава катастрофа,защо?

231

айде сега

преди 5 години

До Анонимен 267Комунистите не са виновни,те така са намерили!Народа е виновен!Нещо много бързо забравихте,как стояха на опашка пред партийния секретар да чакат за заветното партийно членство!И как тичкаха да се докарват с доносничество пред шефовете!?И как си разправяха вицове за бай Тошо!?И как се мотаеха по цял ден! И смятаха това за голям тарикатлък!После им се прищяха банани и тоалетна хартия,и ги получиха!А червените си прибраха заводчетата!И сега комунизма бил лош!?Айде,моля ви се!

230

Анонимен

преди 5 години

Бивши офицери от ДС завладяха цялото черноморие....притежават и този сайт...в който ако споменеш трибуквената дума - означаваща отбор...веднага те трият или банват! *** успяха - България вече е тяхна физически и юридически!Затова българите я напускат на тълпи ...и с милиони!

229

Анонимен

преди 5 години

Който забранява и забравя историята си е осъден да я повтаря. БКП паметниците са исторически факт за случилото се .

228

Анонимен

преди 5 години

Как се става от комунист дебел капиталист?Ставаш предател на родината си и се цаниш за чужд шпионин или в някоя партия, управлявана от някаква мощна западна група и ВОАЛА,готов си.Милионер, милиардер,крадец с отворени врати навсякъде.Това комунизъм ли е,социализъм ли е,капитализъм ли е?Не,не е.Това е клептокрация на собствената си нация.

227

Анонимен

преди 5 години

"Защо още се вдигат паметници на партийни величия от БКП?"---Ами, ТОЗИ, който задава въпроса, САМ да си отговори.

226

Анонимен

преди 5 години

Ако се поразровите в миналото на всеки български бизньесмен - ще откриете партийна книжка...и празен куфар с подписа на Андрея Луканов - няма дим без пламък!

225

Анонимен

преди 5 години

През комунизма много се крадеше и те за това съжаляват дрогарите. В предприятията имаше цели мафии от горе до долу, и ако не си в кюпа, нито можеш да растеш в службата, нито ще получаваш кинти. И понеже всички бяха навързани като във верига и никого не хващаха. И така ако взимаха някаква заплата можеха да си докарват по още една заплата отгоре от кражби. Така си купваха коли, вили, апартаменти и строяха къщи.Честните хора спестяваха цял живот за един апартамент, живеейки в мизерия и недоимък.

224

Waffen SS

преди 5 години

"Нищо не беше безплатно по соца. Като вземеш фиш за заплата тогава и вътре във фиша си пишеше всички удръжки, та там имаше графи за здравеопазване и обучение и т. н." По-малко лъжи няма да навредят.Сега във фиша ми има две пера,вноски за безработица,сега има лично участие в НЗОК,също има персонално участие в пенсионно осигуряване,има един плосък данък,който удря бедните.Логично е такива като мен,дъщеря ни съпругата ми да плащаме повече.А много ми е странно как има 750000 не осигурени

223

Анонимен

преди 5 години

Капитанът нареди убитите да бъдат хвърлени през моста в река Марица.Подкараха ни пеша за Долна баня. На здрачаване минахме през село Марица. На излизане на края ни пресрещна една черна лимузина. Шофьорът спря и каза нещо на войниците. И докато обърне колата, войниците започнаха да ни мушкат с ножовете. Първият удар беше под ребрата, а последното мушкане, което запомних, беше откъм гърба. Чух един от "колячите" да казва: "И тоя умря, да му... майката!"После вече нищо не помня..1923 година

222

Анонимен

преди 5 години

Капитанът държа реч и накрая изкомандва: "На бой с нож!" И тогава стана нещо много страшно. Войниците забиха ножовете в телата на двамата ранени въстаници от селото и ги издигнаха във въздуха. Всичко това ставаше пред нашите очи и очите на хората от цялото село Радуил. Не мога да опиша с думи тази ужасна картина!В момента, когато войниците намушкаха двамата радуилци, над площада се разнесе едно страшно и зловещо: "У-у-у..." От дън душа се изтръгна негодуванието на хората. Те разкъсаха войнишкия кордон и на площада настана суматоха. Капитанът нареди убитите да бъдат хвърлени пре

221

Анонимен

преди 5 години

"Москвича" плащаш 1500 лв. депозит, за да се наредиш на опашка за "номер на колата" и след 8 г. като ти излезе номера плащаш още 8000 лв. за да си купиш колата, като депозита не се връща. Т. е. колата ти излиза 9500 лв. при положение, че за тези 8 г. не си получавал лихва за парите, които си внесъл. Т. е. колата реално ти излиза някъде към 10000 лв.

220

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са виновни, че има убити деца от българската армия, защото те са слагали децата пред куршумите. Детска работа ли е да се занимаваш с тероризъм? Те и сега ислямистите карат деца да се самовзривяват и после ги обявяват за жертви на Западният режим.

219

Анонимен

преди 5 години

До Пламен Василев Българската армия се поддържаше и от СССР като предна буферна гоберния срещу запада.Те даваха оръжие и на Ангола,Никарагуа,Манагуа,Куба и т.н.за да правят комунизъм е Африка и Латинска Америка.След ФАЛИТА на комунизма влязохме в НАТО,където е колективна отбраната.Пари за модерно въоръжаване нямаме,заради фалита на соца,както и поради ограбване на останалият ресурс от комунистите,днешни олигарси и останалите партийни секретари.Неволите на народа ни са причинени от червените хиен