50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи......................е те това се нарича ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!!!!! Тая кукувица вече дотолкова низко падна, че това вече е ПЪЛЕН ПОЗОР на уж-"висококачествените специални служби"!!!! Дотолкова да се позориш с някакви снимки, които не се знае какви са, що са.....а...........всъщност блогерите ВЕДНАГА ЗАБЕЛЯЗАХА,, че на снимките на двамата, снимани на едно и също място и ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ, ДАЖЕ ДО СЕКУНДИТЕ!!! Абсолютно аматьорска работа! ПОЗОРИЩЕ!!!!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че русофилите загубиха интерес по темата след като англичаните най-стене дадоха доказателства за извършителите на пъкления план за отравянето на Скрипал !Сега чакат новите опорни точки, а те са оскъни - тези имена и снимки нищо не говорели на Кремъл. Точка !!!

48

Анонимен

преди 5 години

Мей обвинява лично Путин за отравянето на Скрипал !Това е сериозна работа. Това си личи по сухите, къси отговори от второстепенни кремълски чиновници !

47

Идеалист

преди 5 години

Скрипалови никога не са отравяни. Просто са били под наркоза. При втората сценка с отрвяне са рекалили с дозата и единия артист даде фира. От времето, когато казаха, че Садам Хюеин има тонове химически оръжия и не нмериха и една туба, никой не вярва на англиските бъщолевения са химически оръжия. Да се измитат от ЕС, да си платят и да си отиват. Много стърадания са причинили на света. Грабители и убийци. Музеите им са пълни с крадени артефакти. вероятно Мей страда от ранен Алцхаймер,

46

Анонимен

преди 5 години

Абе тези руснаци не знаят ли кого да напръскат с парфюмчето? Или бабичката смърди на кисело и са се погнусили да я приближат?

45

Анонимен

преди 5 години

Из бункерите на КГБ'то цари паника !Двамата злощастни ченгета може вече да са утилизирани, заради най-големия провал на КГБ'то и лично на Путин !Нищо друго не им остава освен да заличават следите (близките и познатите на ченгетата от снимките) и да продължават да викат - ихтамнет и дайте доказателства !

44

Анонимен

преди 5 години

мейката просто има налудничав вид

43

Анонимен

преди 5 години

някои британски баби е време да се срещнат с психиатър.това обаче едва ли ще им помогне,защото всички западняци са изтрещели

42

Анонимен

преди 5 години

Баба Мей пак закъса с преговорите по Брекзит и претопля манджата с Новичок! Едва ли ще и послужи толкова много пъти.

41

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Интерпол да издаде заповед за арестуването на кремълския челист !забележка: челист да се чете чекист

40

Вие питате

преди 5 години

Вие питате: Как така Сергей и Юлия Скрипал не умряха?Ние отговаряме: Защото не е имало никаква отрова. Шибнали са им някакъв силен наркотик да ги зашемети и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са отровени.

39

Анонимен

преди 5 години

Пълно затишие в бастиона на световното зло - Кремъл.Само завеждащата кремълската Бунга-бунга се обади да каже, че не познават двете ченгета дето са изпълнявали мократа поръчка - отравянето на Скрипал !А главните престъпници се крият зад фустата и', като наср..и !

38

Анонимен

преди 5 години

Пълно затишие в бастиона на световното зло - Кремъл.Само завеждащата кремълската Нужна-нужна се обади да каже, че не познават двете ченгета дето са изпълнявали мократа поръчка - отравянето на Скрипал !А главните престъпници се крият зад фиестата и', като наср..и !

37

Анонимен

преди 5 години

КГБ'то яко загази !Сегашните чекисти са бледо копие на предшествениците. Некадърни като подполковника, който сее маскира на Президент !

36

спонсор на МВР

преди 5 години

Британските *** пак са сгрешили. Една от грешките е фамилното име Боширов. Колкото и да търсите в гуглето, Боширов липсва. Има Беширов и Баширов. Едно "истинско" фамилно има на можаха да измислят!

35

Анонимен

преди 5 години

Главната цел не е да се убият Скрипал , а да се плашат западните общества.

34

Наглосаксонци

преди 5 години

Тия ссмотани наглосаксонци яко се изложиха с прибързаните обвинения и сега се чудят каква глупост да измислят. Казаха, че в хотелската стая на предполагаемите агенти е имало следи от новичок. Явно агентите докато са били в стаята са си правили парти и са пръскали навсякъде от парфюма пълен с бойно химическо вещество.

33

Анонимен

преди 5 години

Дори и така да е, не се правят такива циркаджийщини като вас. Това е знак за безпомощност. Трябваше тихомълком да свършите вашата работа, а не да шоу 24/7 и на час по лъжичка.

32

Ха-ха

преди 5 години

До ergen4evСтраната на Шерлок Холмс е с тотално подронена репутация,вече разчита на банални лъжи за да се закрепи!Славното минало си остава минало и нищо повече-Лестрейдовците стават все по-некадърни и кресливи,а Шерлоковци май отдавна няма.

31

Факт

преди 5 години

През годините ЦРУ и МИ-6 избиха десетки хиляди души зад граница-къде директно,къде в сътрудничество с местните власти.Най-много са журналистите,политици и просто неудобни.На всичкото отгоре,пропагандата(вкл.чрез филми и книги) насаждаше идеята,че това е правилно и допустимо.На тоя фон предполагаемите десетина убийства на съветските служби изглеждат смешно.Сега се опитват да ни убедят,че Путин ще остави всичката важна работа и ще се юрне да избива враговете си точно в тоя труден момент.