53

ХАХАХА

преди 5 години

КЕФЯ СЕ НА МАЛОУМНОЦИТЕ ТУКА, НЕ ЗНАМ КАК ИМ ПЛАЩАТ ИЗОБЩО РУБЛИ ЗА ТЪПОТИИТЕ : СТАЛИН БИЛ ЗАВАРИЛ РУСИЯ В ИЗГУБЕНА ВОЙНА!!!! САЩ НЕ МОЖЕЛИ СВЕСТЕН СМАРТФОН ДА НАПРАВЯТ!!! ХОРА, ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТ, ВЛОЖЕТЕ РУБЛИТЕ В СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕЮ1 ИМАТЕ НУЖДА...

52

кукла

преди 5 години

Ами че то е навсякъде така. В повечето западни държваи се опитват да очертаят мили картинки как Меркел или Мей са като грижовни пчелички, Макрон как подава биберони на бебетата на жена си и тем подобни. У нас може да се каже същото, но с обратен знак, за всеки се пише с отвращение и обиди.

51

шматка

преди 5 години

Брежнев целуваше Живков в устата.ОтвътреБрежнев е голяма работа

50

хахаха

преди 5 години

Напишете нещо за цар Тиква, той е бледо и жалко копие на Путин.

49

Анонимен

преди 5 години

А къде са близките на изрепаните от Сталин да направят списъци с изтрепатните си родители и близки и да го публикуват в книги, в интернет, къде са сороските историци, журналисти, писатели да издадат една хубава книга за изтрепаните от Сталин, изследвания, студии с цифри, имена, факти за изтрепаните от Сталин?

48

ХХАХА

преди 5 години

ТОВА СЪМ ГО ГЛЕДДАЛ ПРЕДИ 33 ГОДИНИ - КАЗВАШЕ СЕ "ЧОВЕКЪТ ОТ НАРОДА" ХАХХА ЗА 100 Г. САНТИМЕТЪР НЕ СТЕ МРЪДНАЛИ, ЧЕРВЕНИ ЧУГУНЕНИ ТИКВИ!

47

Анонимен

преди 5 години

Последно какво се разбра?Де са дъщерите на Путин?

46

Анонимен

преди 5 години

Всеки режим прави едно и също. Няма голяма променя за 100 год. Не са глупави тея дето правят театъра, а тея дето спат.

45

Пламен Василев

преди 5 години

Уважаеми Господа, на никого нежелая смърт, пишете ми да си тегля куршума. Защо че изказвам мнението си??? Нали има свобода на словото.За мен Ленин, Сталин, Брежнев, и Тодор Живков са , Най Най Велики. На вас като не ви харесват това сие ваше право. Най важнто желая на целият Български народ мнго здраве, и дано скоро се измъкнем от блатото на ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 5 години

До ПетровИ дъщерята избягала в САЩ.

43

шматка

преди 5 години

Сталин е голяма работа

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен40Какви списъци от комунистическа варварщина?То сигурно няма списък с умрелите в месеците след Чернобил 1986-та, ти за Сталин списък търсиш 50 години по-рано.Да си призная честно, малко ми пука дали е избил 10 или 20 милиона.Възмущава ме комунистическото лицемерие.

41

Петров

преди 5 години

Сталин завари Русия победена във войната и докарана до просешка тояга от супер аристократичните Романови. Сталин остави Русия като победител в най - страшната война, световна ядрена сила и първа космическа държава. А вие си плюйте.

40

Анонимен

преди 5 години

Сталин направи превърна една селскостопанска страна в световна свръхдържава.

39

Анонимен

преди 5 години

А Германия какви таблети и смартфони произвежда, защо не може да произведе свестен смартфон и таблет, даже Северна Корея имат собствена марка смартфони и таблети?

38

Анонимен

преди 5 години

Къде са списъците с изтрепаните от Сталин, къде са техните близки и роднини да правят шествия и да искат обезщетения? Милиони руснаци по цял свят излизат на марша на Безсмъртния полк близки на избитите от германците, а за избитите от Сталин - нищо?

37

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

До 13 воинВ България 20 воини от БСП остават в Парламента и ще се бият срещу империализма и капитализмаАма те останали вместо 20 души 35! Явно на тези 15 не им се разхожда, като мухи без глави!

36

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевСталин е човекът изтрепал и изгонил най-много руснаци на тоя свят. Едва ли рекордът му някога ще бъде подобрен.Изтрепал е интелигенцията. Буквално е кастрирал руската нация. Затова понастоящем 150-милионна русия не може собствен автомобил да направи свястен.И в крайна сметка, КЛАСИКА, дъщерята на Сталин избягва в САЩ.

35

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевАко си теглиш куршума, ще отидеш пак при тях.Приятен път!

34

Българин

преди 5 години

Защо не сте дали линк в статията където можем да гледаме предаването? Според мен ще е доста интересно.