33

Анонимен

преди 6 години

До ОсманОсмане, ти си гледал немско/ западноевропейско/ американско ПОРНО, там за съжаление, порно актьорите , носят кръстчета на вратовете си, изговарят напразно името на Бога по време на полов акт/ на чу/ка/не/то. И всичко това го правят умишлено, с цел да злепоставят Християнството. Аз съм благодарен, че съм православен християнин и българин. Влизам спокойно в нашите храмове и църкви, българските свещеници си имат свои жени и деца, те са добри и имат морал и достойнство.

32

Анонимен

преди 6 години

В Бачковският не подбират дори и Инвалиди и не се крият. Където оня поп си показа членът по нета! Православието е много по - греховно!

31

Анонимен

преди 6 години

цункайте брадата на Маркс и сънувайте как се разправяте със всичкото зло на този свят и... ставате част от злото, което сте ликвидирали.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Дрънкаш глупости. Православието НЕ е секта, а Истинската христова Вяра и Църква.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен" А не е ли извращение при кръщенето дядо поп да ти опипа пикалцето?" Клеветиш. Само в твоята глава има такива долни и скерни мисли. Православните свещеници кръщавват малките деца в леки дрешки , момиченцата са в леки бели дълги тениски и туники или рокли, а отдолу по ***. Малките момченца са по ***. Не съм виждал свещеник да опипва сладострастно малко дете- момиче/ момче по време на Свето Кръщение.

28

Анонимен

преди 6 години

Т.н " Божии служители" не са най добрата част от човеците. Всяко правило си има изключение но повечето са бо'клуци

27

Анонимен

преди 6 години

Ако не е християнство, то ще е мюсулманство - хората имат нужда от религия.След падането на комунизма на изток хората бързо наваксват с религията.

26

Анонимен

преди 6 години

Толкова се радвам и съм благодарен на Христа Бога, че съм българин,че моята Родина е България, и че съм православен християнин! Такива извращения не съм виждал в България, защото ние, българите и балканците, за разлика от някои други, имаме достийнство, но педофили и извратеняци не сме!Светата Православна Църква е ПРОТИВ педофилията и всякакви извращения! Това, че има някои монаси, които са скрити ге/йове и злепоставят Православната Църква, но не вредят на хората както католиците.

25

Анонимен

преди 6 години

Само в Православната Църква такива извращения няма..А не е ли извращение при кръщенето дядо поп да ти опипа пикалцето?

24

Василев

преди 6 години

Религията е най-мощното и ефктивно ръжие на най-богатите хора в света!!!Гаранция ви давам, че ако паднат религиите, хората , ще живеят по-свободно и справедливо!!!Агент Уейн Моузес!ЦРУ!!!

23

Осман

преди 6 години

Във всяка религия има такива "божии служители". В Турция преди дни заловиха на калъп ходжа с една закрита мюсюлманка уж "чели Корана" заедно. Полицията едвам ги спаси от линч защото е голям грях да го правиш в джамията.Аз като бях по млад - тинейджър (ползвам тази омразна американска дума) съм гледал еротични "меко казано" филми и ми направи впечатление , че "актьорите" носеха разпятие на шията докато работят. Чисто гол мъж само по разпятие. Това е извратено дори за мюсюлманин като мен.

22

†баба Гуси†

преди 6 години

Нашата тайна обаче се пази.

21

Анонимен

преди 6 години

Само в Православната Църква такива извращения няма.

20

Анонимен

преди 6 години

Малко по малко завесата над християнството се вдига.

19

Анонимен

преди 6 години

ЗА ПЕДОФИЛИЯТА ОСОБЕНО В КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА ИМА ЦЕЛИ ФИЛМИ И ТО НЕ ДОКУМЕНТАЛНИ!НО ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА ИНТЕРЕСНИ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО В АРАБСКИЯ СВЯТ СИ ВЗИМАТ ЖЕНИ НА 9 ГОДИНКИ!

18

Иван

преди 6 години

Е, поне наште отчета в Троянския манастир само пълнолетни момчета "изповядват".

17

привет от Германия

преди 6 години

Най-големите мръсотии идват от поповете и ходжите !

16

Ха ха

преди 6 години

Тайна ли? Че те от три века насам Ватикана и юдео -лихварите содомити са дупе и *** Сегашният папа целува през деня краката на камиларите, а нощно врем какво мислите целува? За какво са тези толкова много 16 годишните момчета уж като хористи във Ватикана...

15

Анонимен

преди 6 години

ЕГАТИ И ТАЙНАТА!!!ТАЯ ТАЙНА СЕ ЗНАЕ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ :D

14

Анонимен

преди 6 години

Ахъм, Тръмп да се намеси и да забрани католическата църква в САЩ.