55

Анонимен

преди 5 години

"Заплатите са ниски, 450 евро е направо смешна заплата за тази професия. Много можещи и умни хора не искат да станат полицай и пожарникари именно заради , ниската заплата и затова качеството на работещите в системата е ниско."---Ти наред ли си? Ако в един Сопот или в едно Карлово получаваш 900-1000 лв заплата, ти там си цар! А като дадеш 2 наряда, после почиваш 4 дена! Военни и пожарникари (че даже и полицаи, макар че при тях по-малко) работят по половин година сумарно! Заплата цяла година!

54

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с онези полицаи от Господари на ефира. Още ли са на работа? 1

53

Анонимен

преди 5 години

Заплатите са ниски, 450 евро е направо смешна заплата за тази професия. Много можещи и умни хора не искат да станат полицай и пожарникари именно заради , ниската заплата и затова качеството на работещите в системата е ниско.

52

Анонимен

преди 5 години

Най-много като бройка на глава от населението. Но какъв е резултатът? Мои познат в провинцията отива да подаде жалба и не искат да я приемат.

51

Анонимен

преди 5 години

Не се казва "патрулки", а "петролки"! Нали източват гориво от тях?

50

Анонимен

преди 5 години

Полицайте не им е трудна работата стига лъгахте по цял ден висат в патрулките и глобяват хората за неправилно пресичане или щото дишат въздуха

49

Анонимен

преди 5 години

До 42 става въпрос,че всяка масова обява за работа е от 600 до 900 лв а хората със средно и нагоре образование особено ако са млади и имат възможности не биха се хванали на работа за тия смешни пари само тираджий и ит са с нормални заплати всички други са зле

48

Анонимен

преди 5 години

"Полицайте патрулиращите дет си рискуват живота взимат колкото войниците учителите по 600 800 лв"Проблемът е, че на учителите дават заплата колкото на един обикновен фaтмак със средно. А всички други професии идват от учителите.

47

Бау

преди 5 години

Нашите полицай искат да взимат европейски заплати. Факт. Проблема е, че не може само те да взимат такива. Трябва всички. Това няма как да стане на този етап. Никой не е по-специален от останалите.

46

Анонимен

преди 5 години

Ушев под пет бона на месец не пада. Заплата, извънредни и незнам си какви дмс. Не плащат осигуровки, не плащат за здравеопазване, за транспорт. Крадат от където и каквото могат. Бензин, части и гуми от колите. Рушветчийстват, пазят дилъри и крадци, ***. Регистрират крадени коли. Снасят на цивилните си ортаци информация, кой, какво, къде.Примерите са безброй. И от това им идва стреса, пpocто в един момент, не знаеш от къде ще ти дойде.Като цялата тази ченгесарска мърлящина,е 2 милиарда лв

45

Анонимен

преди 5 години

"Je suis 20 заплати!"После като се пенсионират остават още на работа и взимат хем пенсия, хем заплата. Или отиват в някакви частни фирми за охрана и сигурност и пак взимат хем заплата, хем пенсия. И държавата им е поръчител за кредити. Ехааа... Младите после се пробват да си намерят работа там, ама няма свободни места, защото дядо Гошо и дядо Пешо искат още да взимат пари. Малко им е. Все им е малко. И 5000 са им малко.

44

+

преди 5 години

После се чудим защо полиция, прокуратура, съд не смее да лавне срещу властта.

43

+

преди 5 години

После се чудим защо полиция, прокуратура, съд не смее да кацне срещу властта.

42

Анонимен

преди 5 години

До 35Айде глупости - 95% от работещите в БАН се предлагат навсякъде и бачкат яко покрай БАН-а. Това ,че са в БАН е само за респект - иначе нито ходят там реално , нито развиват някаква дейност.

41

Анонимен

преди 5 години

До 35Я кажи колко взимаш на месец реално - щата е ясен. Не става ли поне 1500-2000 с добавки, вредности, храна, облекло. Корупцията настрана.

40

Годжи

преди 5 години

До ПолицайОфицерска длъжност 1070 лв.

39

Анонимен

преди 5 години

Щом отвън го виждат , сигурно е така. Важното е работят ли за тези пари?

38

Анонимен

преди 5 години

До 35 дефактно не си го рискуват просто нали уж са полицай и уж си го рискуват ни те не са луди и за 733 лв с престъпници въоръжени не се занимават и затова има огромна престъпност

37

Истина

преди 5 години

стига с тази фалшиви цифри и данни. Заплатите са ниски с изключения на поставените лица, тях пък ги слагат в София вместо да се разпръснат дори министерствата из цяла България, не само в големите 5-6 града а и в други където се смята че има голяма безработица като Видин и Силистра. в 21 век да се ценрализират нещата е само заради корупция и поставяне на некадърни хора на неправилните позиции

36

Потресаващо

преди 5 години

Полицията в България не работи. Това е факт. И това го има само в България. Нищо не работиш и постоянно искаш по-голяма заплата.