175

А

преди 5 години

Ако е само администрацията в МВР с мед да го намажеш и да го преглътнеш. Ами колко много пенсионирани старчета работят в МВР и вземат заплати и добри пенсийки. Никой не иска да каже тази истина. Дори отдела призван да се бори с корупцията и нарушенията в МВР е пълен с пенсионирани старчета-разбойници начело с Коджахристев. Проверете последните назначение от него в отдела и ще разберете за какво става въпрос. Един му ризите носи, друг му портокалите бели, а трети доносите пише. Кой не е слушал за него, кой не е пял песни за възхвала и величието му. За да си близо до Коджахристев, трябва да учиш

174

Анонимен

преди 5 години

МВР трябва да се разформирова и създаде отново, но не с този персонал. Повечето служители не стават за там, и се сещате как са постъпили.

173

Рее

преди 5 години

От три години като вече са повече от 6000 полиция в Мвр могат да се пенсионират и остават на работа в мвр.Взимат средна заплата 1600лв. плюс пенсия средно 800лв. или 2400лв. Младите служители са демотивирани от това недоразумение.

172

Doni Brasco

преди 5 години

Не знам как може да е толкова силна медиината психоза ! Как така всеки път когато заговорим за МВР почва да се коментира само битова престъпност и охранителна полиция ? Неразумният юруд не знае ли че рибата се вмирисва откъм главата и че ако се овладеете тежката организирана престъпност и най-висшата и форма - олигархията, всичко останало надолу ще падне като процент и после ще бъде довършено от редовите структури на полицията. Не знае ли юруда, че пари няма защото една група хора ги откраднаха

171

пострадал

преди 5 години

Преди 2 години при инцидент при който присъстваха поне 15 полицаи пострадах сериозно.Полицаите не направиха нищо срещу извършителя,нито пък имаше разследване по случая.Нито един от 15-те полицаи не ми помогна!Затова пък няколко месеца след това в ясен и слънчев ден като бях забравил да си пусна фаровете не пропуснаха да ме глобят!Оттук нататък полицай от мен добро няма да види!

170

hristelle

преди 5 години

ko, kolko procenta oprimizacia na mvr office personala? ami optimizacia na rabotnite arhitekturni mesta? i snimki, video predi i sled ohhtimiziraneto? hele migracionnite, mitnicheskite i pasportnite grafii netto out plus in side?

169

guana

преди 5 години

tova ne e statisticheska sravnitelna tabliza na mvr personala netto broi, zaplati po etajite na mvr netto broi, na glava ot mesno eu naselenie v chlenkite drjavi na eu, zaedno s kolonialnite im ostrovi po sveta...stepenta na obrazovanie, broi godini v mvr za pensionirane, netto pensionna vazrast, netto razhod za orajia i municii...spiortna i culturna deinost...naprimer postijeniata im po pluvane v otkriti vodi...bez razni ulichni lokvi i kanali estestveno...

168

Павката

преди 5 години

Е като смятат, че са им ниски заплатите нека да си плащат здравни и пенсионни осигуровки, отпуска по 20 дни като в частния сектор и заплата според растежа на икономиката, както навсякъде. МВР са едни мрънкалници и бездънна яма за бюджета.Дори здравеопазването или образованието не поглъща толкова от бюджета

167

Кьорсуфра

преди 5 години

Otgovor na niakoi anonimen,,,4e v, BG poliziata slujat takiva koito ne im se u4i,,gn.tesi hora ne sa stam sa6toto ne im se u4i,a sa6toto triabva da ima.Ti kato si u4il I sedi6 natoplia stol I pasi6sadnika na jena si nali triabva da ima I tvoia da pasi niakoi.Ina4e kogo 6tiahte da uiete.""

166

До 178

преди 5 години

Има го в армията, прокуратурата, съда и много други които получават например 14 заплати, а почиват по 3 месеца в годината. Направи си справка, стига си повтарям глупост като папагал.

165

Анонимен

преди 5 години

Докога в МВР ще получават заплати за прослужено време? Къде на друго място го има това. МВР държава в държавата ли е

164

Хер Флик от Гестапо

преди 5 години

Световната банка да го духа, пишат глупости.

163

Анонимен

преди 5 години

"За полицаите на поле трябва да са най-високи, с бонуси за разкрити битови престъпления."Бонус, че си е свършил работата?

162

МВР

преди 5 години

Заплатите според резултатите? Кога? Проверовъчни физически изпити или интелигентност?

161

Индустриалец

преди 5 години

МВР за закриване ... И тия пари са им много за никаква работа. Само в България може да се види слон в патрулка... много от служителите не са подготвени физически след няколко години стаж, *** и пульо им бегат. За най големия брой полицаи на глава от населението трябва престъпността рязко да спадне, но уви никой не влиза да работи, всеки чака ранното пенсиониране и 20 заплати. МВР в повечето случаи е семейна дойлка - по цели родове и кланове са назначени.

160

до 163

преди 5 години

Ясно,ти си от най-ниското ниво,патрулен полицай-сержант.Твоите колеги на същото ниво пред пенсия получават чисто 1100 лв.Не лъжи.

159

бевш полицай

преди 5 години

Не съм пенсионер.В МВР има офицерски длъжности и сержантски длъжности/бивши/.700 лв.е основна заплата за сержант/униформени охрана на общ.ред/.Офицерските длъжности започват от 100-1100,и стигат до 1600.Към тях т.нар. до 40% прослужено време,120 лв."порцион",извънареден труд,оперативни пари, и други надбавки.Не лъжете хората.

158

Анонимен

преди 5 години

Българина от всичко разбира и то по много .А най обича да гледа в чуждо канче и да дава акъл .Сега се плюе полицията Утре докторите После учителите И прочие и прочие .......

157

Анонимен

преди 5 години

Абе че не са чак като в Европа по заплащане така е. Ама я си представете всички взимат някаква си заплатка а МВР европейски. Ще вземат по-голяма заплата, когато всички започнат да взимат. А колкото до 115 и други подобни - напишете цялата истина! Пускаш щата (основната заплата)! А външните? А прослуженото време което е до 40 %? А оценяването? Ако напишете както си трябва с всички добавки става 1300 - 1400 чисто за средно образование. Не виждам какво се реве тогава?!

156

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 147 Че то и сега е така. Да си видял пенсиониран полицай или военен да работи нещо в производството ? Всички са охранители и вися по банките. Ама стане ли нещо се *** Като онзи случай дето банковите служителки изгонили обирджията , а на охранителя му прилошало от страх.