74

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно НЕ Е вярно че всички са отписали Бълагрия. Тука има хиляди млади хора които са не само са предприемачи но са и активисти които работят в името на родина. Учатват във всякакви организации и инициативи които имат за цел подобрят живота в страната.Това че ви от години сте абдикирали и сте се отказали от родината не значи няма истински родолюбци.Има хиляди хора които са честни бизнесмени и са успели във България. Просто вие не ги спознавате. Една от причините че те избягват публичността

73

до 62

преди 6 години

Те може да бършат *** но не ги *** като теб!Щял бил да съживи икономиката! Келешче! Защо я счупихте, невежа?! За да прогоните свестните българи, да се въдят калинки, тикви, гинки и тям подобен талаш като теб!?Да си сервитьор, продавач, наркодилър, ***, не е икономика, ***!Нито да лижеш подметките на лидера си и да бълваш като робот заучени кухи фрази.Ти да не седиш в скута на Господ, че ще съдиш кой какво ще прави.Малко си седял гладен, ама има време!

72

до124

преди 6 години

няма как да не се спасят след като виждат че народа у БГ нищо не прави да се промени положението ! някак си празниви ви приказки не хващат дикиш ... и БГ няма как да се оправи тъй като народа не стааааа за нищо ...УСПЕХ ....яко мързел , завист и простотия !

71

Анонимен

преди 6 години

Това,че живееш на запад, не означава, че не обичаш родината си.В България има много русофили-предатели, които пет пари не дават за родината си,а всичко което правят е в полза на най-големият ни враг!Хората напуснаха БГ точно заради тези бoКлуни, защото те ограбиха държавата, завзеха пак властта с помощта на ушанките и на повечето хора им оставаше само избора или да работят на комунистите без пари или да емигрират,

70

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме, че Евро проектите ще сектнат. Мои познат на мениджърска позиция в чужбина идва в България да правят офис, имат офиси в Европа, но не и в България. Предлагат му да поеми дори българският офис. Идват в България и в крайна сметка разчетите показват, че не е рентабилно, условията безумни и така отиват в съседни държави и прескачат България. Човекът даде всичко от себе си, за родината, но насила в тази не добра среда, нищо не става.

69

BG СМЕШКИ

преди 6 години

с такъв *** и мързелив народ БГ няма как да прокопса НИКОГА ! всеки 2ри с малко акъл е разбрал че държавата не става за живеене а народа е яко *** и си е заровил главата в пясъка и грам не вижда кво се случва в собствената му коч инка ! бягайте от тук докато сте живи ...

68

124

преди 6 години

И българите в България и тези в чужбина са отписали Родината си,иначе щяха да се борят за нея,а не само да се оплакват и да очакват някой друг да оправи нещата. След около 50-на години вероятно ще бъдем само спомен,България изчезва.

67

мими

преди 6 години

Прочетох:Явно в България 13 пъти да кажеш на простака че е *** няма да вадене. Явно такива са останали.Заради това като тебе такива бягаме.Вие сте в правителството,абе на всеки километър сте.Грешка-на всеки милиметър сте "патриоте"

66

Анонимен

преди 6 години

Никой не обича предателите!

65

Анонимен

преди 6 години

Какви нови бизнеси създаваш бе, гербава помио? Стадион за 20000 човека в село с 4 баби? Знаем вашите нови бизнеси, мошеници селски! Скоро ще висите по стълбовете!

64

Анонимен

преди 6 години

ИСТИНАТА БОЛИ! Но връщане назад няма.

63

Анонимен

преди 6 години

Не се знае колко човека са извън България, защото са наистина много. Текат им здравните осигуровки и не може просто да попълниш едно заявление, да те няма в системата. Защо ли? Защото истината е страшна. Със заплати 500-600 лв. и цени по-високи в едни и същи магазини е по-добре да си спокоен, сит макар и на ниска позиция, отколкото да си в офиса ад, с ниска заплата. Над 80 % от хората са с доход под СРЗ в България. Цена на идентичен продукт сладко в Лидъл България 3.49 лв., в Германия 99 цента

62

Анонимен

преди 6 години

Изоставиш ли родина, приятели и семейство - КРАЙ! Пътник си. Никой вече не те бръсне за слива! Емигрант си и в чужбина и в родината си.Никой не обича предателите.

61

Анонимен

преди 6 години

Истината боли! Но връщане назад НЯМА! Веднъж безродник - оставаш си безродник за цял живот.

60

до 62

преди 6 години

Абе цъpвyл,Колко пъти да ти кажат хората , че си глyпак!Баси говeдото тъno!

59

Анонимен

преди 6 години

Безродниците да си стоят на запад и да продължават да мият чинии, да бачкат по строежите, да берат зелки и ягоди, и да бършат задниците на тамошните пенсионери за жълти стотинки.Истинските българи са в България! Работят. Строят. Създават нови бизнеси. Правят иновации. И по всякакъв начин се опитват да допринасят за просперитета на родината.Жалко е че продажните медии никога няма да ви покажат историите на хилядите успешни млади предприемачи които за избрали да живеят и да работят в България.

58

Ттттт

преди 6 години

Това, че някой живее в чужбина не означава, че не обича България. Много български революционери са живяли в чужбина и в същото време много патриоти са мишкували под турския ботуш.

57

чекай , идем

преди 6 години

Да се върна ли някога в пипонския рай и да взимам великата пенсия от около 100 лв. , да да, и децата ми да работят по 16 ч на ден като телефонистчета или продавачки на патъци в мола за 500 лв. ,и да слушат най-новите хитове на райна и азис за фон докато маат люта ракия, тупат евтини амфеди и да пръснат на някой зелката заради паркомясто.... аха чекай малко...идемо

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен40 *** ,ако не са Българите в чужбина тази държава няма да съществува.Спасяваме положението,спасяваме семейството да оцелее ,данъкоплатци сме. По голямата част от заплатите ни се харчат в България ,допринасящи с всичко. Истинските българи сме ние ,а не *** като теб

55

Чакат на готово!

преди 6 години

Ето дори във коментарите тук се доказва че емигрантите мразят България и могат единствено да плюят по свойте сънародници които въпреки всички трудности избират да бъдат истински българи и със всички усилия строят нова съвременна икономика от нулата. Същите тези предатели тайно се ослушват както мишоци и следят дали ние ще успеем да съживим икономиката. И ако успеем - тогава двуличниците ще се завърнат като първите родолюбци тупайки се гърдите и заявявайки че те винаги са обичали родината.