85

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 98, Кои точно са скандирали и колко са на брой? Това представлява ли мажоритарното мнение на Руските граждани. Както казах, познавам много руснаци по различни начини и мога спокойно да кажа, че не са лоши хора - ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ЗЛОДЕИ - управляващите СЕКТАНТИ - не нормалните хора - тва е!

84

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannКакво им обясняваш на тия промити мозъци?Лъжат ,че при комунизма било рай,а беше пълна мизерия.Ако бяха отворили границите поне 70-80 процента от българите щяха да избягат.

83

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 95. А колко хора помниш имаха автомобили по това време? Нови ли бяха? Колко време трябваше да се чака за нов автомобил и какъв точно? За това и градския транспорт беше евтин, тогава горивата бяха евтини - не само в България. Помня, че за 16 години живот в България по онова време, баща ми си позволи да ми купи едно Балканче за стотина лева и тва беше. Години след това, вече в Америка ми купи друго возило, чисто нов Форд Мустанг - виждашли разликата?

82

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало в армията ще останат само генерали и полковници. Тези получават незаслужени звания и заплати.

81

Анонимен

преди 6 години

Българите сами се самоунищожиха, защото са глупави. Сърбайте си сега попарата, която надробихте. До 20 години ще изчезнат всички българи. При Социализма бяхме 9 милиона, сега сме 5 милиона, от които 2 милиона са роми и турци.

80

Анонимен

преди 6 години

До есграонКолко направи?Аз направих две.Не са много,но ако всички имаха по две деца,сега нямаше да има демографска катастрофа.

79

защо

преди 6 години

Имам фирма за превози. Колите са произведени преди 1987 г. и ми липсват шофьори. Заповядайте!!!п.с. Чета коментарите и се чудя, комунизма или Русия са виновни за дереджето на армията ни?!? Или и двете???

78

Анонимен

преди 6 години

За какво да правим деца ? За да са роби на Пеевски и Боко ли ? Хвърляй си семето на плочките в банята и това е.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108През комунизма не можеше да излезеш от селото,защото имаше софийско и пловдивско жителство.За чужбина пък да не говорим-стреляха по хората на границата.Иначе още тогава 50 процента от хората щяха да избягат.

76

есграон

преди 6 години

До Анонимен 99даде Господ...напаравих !

75

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 94. Комунизъма е ДИКТАТУРА - Социализъма НЕ Е! Не говорим тук за Сталинизъм и за Болшевизъм. Хитлер мразеше евреите поради куп причини, но най-вече заради тяхното отроче Социализма който превърнаха в Комунизъм. Система на "уж равенство" пред простолюдието което живее на ръба на мизерията докато управляващите (евреи) живеят в лукс, но дефакто с общи пари на "народа"..... в това е утопията на Комунизма, за това и се провали - системана на Фюрера беше също откачена, но поради други причини

74

Анонимен

преди 6 години

Бойци може и да няма, но висши офицери със заплати и пенсии едновременно има.

73

Анонимен

преди 6 години

абе от 1944 година България няма читава армия, въпреки и че тогава не е била много читава, щом са допуснали шумкари с каскети да вземат власта

72

Анонимен

преди 6 години

В момента армията е пълна пародия.Шкембелии и жени са войниците,които трябва да защитават България.И пенсионери по щабовете.Които вземат пенсия и заплата.

71

т.е.

преди 6 години

небоеспособна.

70

Анонимен

преди 6 години

ама другарето не дават да имаме ф-16, сакат си бъгавите мигове, ако вземем ф-16 викат ще разсърдиме руснаците

69

Анонимен

преди 6 години

Това, че техниката е остаряла не значи, че не е ефективна. Асад отрази 70% от американско-британско-френските ракетни атаки със съветско ПВО по-старо от нашето.

68

куката

преди 6 години

К,ва армия, к,ви 5 кинта? Имаме 25000 военнослужещи, половината от тях нефела- чантаджии.Гърците имат 150 изтребителя F16, 400 000 руснаци притежават имоти в РъБъ!

67

Анонимен

преди 6 години

До есграонТи колко българчета направи?

66

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannИ ти ако твърдиш ,че руснаците са съвестни хора значи въобще не ги познаваш !Точно тези " съвестни " руснаци скандираха на масови митинги -След Украйна идва ред на Полша !