82

bluesky1

преди 6 години

Не ми е ясно как си представяте, съда да постанови оправдателна присъда с мотиви, "да, подсъдимия е убил еди кой си, но понеже той е бил осъждан, както и понеже е бил *** на гърба на обществото, то г-н Димитров е невинен за извършеното деяние"... или пък макар всичко да сочи, че доктора е извършил престъпление, то съдията да каже, "при преценка на всички доказателства в тяхната съвкупност съдът намира, че няма достатъчно доказателства за извършено престъпление от еди кой си..." това е абсурд

81

Анонимен

преди 6 години

И жената на Плъха каза, че е обикалял "казаните", така те наричат контейнерите за см-ет.Най-вероятно е събирал изхвълена храна за да може да нахрани децата си.Но за зла участ е имал нещастието да мине по улицата на Доктора, която той зорко охранявал, скрит на балкона си.Тъжно.

80

111

преди 6 години

Хайде сега въпрос с повишена трудност. Защо така упорито се тиражираше невярна версия, която очевидно имаше противоречия? Помните ли за какво се вълнуваше обществото преди това? Вече се вълнува за други работи... Някой няма ли да понесе отговорност за фалшивите новини? Няма, защото са слуги на герб..

79

юрист

преди 6 години

До Lili - за съжаление закони, институции, които да ги прилагат - НЯМА!!! Казвам го като човек ежедневно се бори със ситемата, но резултатите се виждат на улицата... а по конкретния случай, инфото е прекалено разнородно, за да се каже с категоричност... едно обаче е сигурно, подобни случаи ще зачестят, от една страна чувството за безнаказаност, а от другата усещането, че ако не се защитиш сам, няма кой да го направи...

78

Пич

преди 6 години

Този просълзен хладнокръвен убиец от снимките, "добрия баща", е толкова страхлив, че дори не е имал куража да се наръга с нож както трябва. Вместо това си е направил няколко драскотини на крака. Очаквам присъда поне 15 години, което пак ще му е малко. утре този човек може да застеля някой от нас защото не сме му паркирали на "неговото място" пред блока. Психопати и убийци.

77

bluesky1

преди 6 години

До Истината 32 Що за глупости! Как да се измисли наказателен закон, в който да пише, че можеш да убиваш хора, които /по незнам чия преценка/ са *** и недопринасящи за общественото благо! Повечето от тук коментиращите искат свободно закупуване на оръжия и да може да убиваш, "ако завариш крадеца на капака на колата"! То това никъде го няма, дори в Саудитска Арабия само режат ръце за кражба, ама и там е след присъда от съд! А вие искате всеки собственоръчно да въздава правосъдие!

76

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не казва, че Докторът е активист на ГЕРБ.Затова и Цацаратурата толкова бързо го пусна.При доказано убийство.

75

ДС

преди 6 години

Ако държавата беше се разправила с тоя в предните 9 случая........... нямаше да се стигне до тук.

74

Анонимен

преди 6 години

У нас този Плъх е ползван да събира гласове за ГЕРБ, активист 'начи. Ето защо толкова жали жалната прокуратурата на Пловдив. В Ню Йорк сме, прибираме се пеша, 01.30. Минава бавно полицейска кола, огледа ни, бяхме с костюми, нищо. От другата страна вървяха три снежинки. Веднага излязоха от колата двама полуцаи и ги заградиха. Кои сте и какво правите тук по това време? Строго и респектиращо. Кога у нас ще имаме авторитетна полиция, с качества и умения? Нивото им е толкова ниско, че е срамно!

73

бгпростотии

преди 6 години

Проблемът е в слабоумното българско законодателство, което не позволява на порядъчните хора да се защитават адекватно от наглите престъпници. Истината е, че всеки от нас може да се окаже в положението на лекаря, защото Законът за правото на неизбежна отбрана няма превантивно въздействие върху рецидивистите, които знаят, че този изначално сбъркан закон подлежи на различни тълкувания. Лекарят е нормален български гражданин, който със сигурност не е планирал да застреля друг български гражданин, но

72

Анонимен

преди 6 години

Интересен сюжет за Агата Кристи.Доктор, чието хоби е да застрелва бездомници вечер от балкона си и след това да скалъпва истории, коя от коя по нелепи.Като например, че е защитавал семейството си, което въобще не е било в къщата.

71

Burzum

преди 6 години

Абе аз докато не се сблъсках с лекарите много ги уважавах.....сега въобще....има и свестни ама повечето надценяват способностите си...и тоя по суратя нещо ме съмнява....

70

Анонимен

преди 6 години

Журналистите нищо не казва за християнизираното ромче през Византия Плахъ ли беше Мишката ли беше , или Журналистите могат само fake news да драскат на кг.

69

до 76

преди 6 години

Радвам се, че има и трезвомислещи хора като Вас, които не се поддават на всеобщата психоза.Най-вероятно с изчезналия мистериозно Валтер са извършени още доста убийства.Предстои да научим.

68

Даааа

преди 6 години

Нещо взе да намирисва работата..... Жалко,че ще плаща цял живот......

67

Василев

преди 6 години

Защо всички, като започнем от медиите и журналистите, от депутатите и политиците, от хората на улицата, и пишещите в социалните медии пишат и говорят на ангро, а всъщност нищо съществено не казват!Закони ще сменят, кой къде бил и къде е застрелян, какво е крал и тинтири минтири на квадрат!!!Хора и селяни прости, тука става въпрос за един системен подход при който хората са докарани до там, че не вярват на никакви институции, даже един на друг не си вярват, всеки сам да се спасява!Шанахан!ЦРУ!

66

Анонимен

преди 6 години

Органите да се разровят в случая. Интересно защо доктора след като прави признания така и не съобщава къде е скрито оръжието. Най-вероятно ако се намери ще се установи, че с него са убити и други жертви от неразкрити до сега убийства.

65

Анонимен

преди 6 години

Никаква защита на семейство не е имало. Докторът просто е имал за цел да го убие. Затова го е дебнал повече от половин час от балкона си.Освен това го е убил с незаконно притежавано оръжие, след което е опитал да прикрие следите си, използвайки съучастници и за капак е подвел разследването чрез постоянните си лъжи и скалъпени истории.Никакъв нож не е хвърлян по него. Ножът на Плъха не е ваден от палтото му. Докторът се е самонаранил с кухненския си нож, след като е извършил УБИЙСТВОТО.

64

До 75

преди 6 години

1. Как разбра и си "сигурен" какво оръжие "притежава" доктора и с какво е "стрелял", като същото още не е открито! Хипотетично може и някой друг да е стрелял и убил плъха.2. Не го е стрелял на улицата, а в собствения си гараж. Ако е застрелян на улицата да търсят друг извършител!3. За какво да се обажда... плъха е побягнал и не е на местопрестъплението... При предишни случаи, като се е обаждал резултата е бил... " неизвестен извършител"! Другите точки са твои свободни съчинения!

63

Браво докторе!

преди 6 години

Браво докторе! Дори да не е било самозащита, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ стои зад теб и ликува че ни отърва от един плъх. Колко гадове още има....