191

Живата истина

преди 7 години

Оня ден хванаха цистерна из руските степи пълна със спирт,ходят из селата и продават на алкохолиците да има кво да фиркат,и това не си го измислям а е истина ,суровата истина за Русия,бедни алкохолизирани националисти разчитащи на контрабандни стоки които вкарват от Беларус за да не умрат от глад

190

Анонимен

преди 7 години

Работата на оръжейните ни заводи е от ключово значение за националната ни сигурност. Поне малкото което знаем и можем, нека сме в състояние да си го правим сами.Иначе, открай време си е публична световна тайна, че продаваме оръжие на страни с конфликти. Но пък и кой ли друг не го прави. Всички продават. И САЩ и Русия и Китай даже. Чехия и Германия също продават. Яд ги е, че им подбиваме пазара с по-добра и по-евтина стока.

189

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен218Специален режим, това не е че само държавата продава бе ***.

188

Анонимен

преди 7 години

ако си спомняте ,че в сопот имаше инцидент , при който няколко американци дадоха фира при изпробване на продукция на завода предназначена за износ , къде ли щяха да изнесат американците , българското оръжие ...???

187

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕм поне не карат камони през новогодишни базари и не стрелят на посоки в училища университети и магазини.

186

Анонимен

преди 7 години

До Да разлаем тролаКОГАТО РУСОФИЛИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ СЕ СМЕЯТ НА ГЛУПОСТИТЕ ИМ.

185

Анонимен

преди 7 години

Алкохолиците съвсем откачиха...това вече и на пропаганда не прилича !

184

Анонимен

преди 7 години

До 209: Мерси, не взимам поука от форумни философи, само вземи се ограмоти стоките със специален режим на търговия дали само държавата има право да търгува със тях и с кои от тях ИМА САМО тя право да търгува. 'Ай със здраве!

183

Анонимен

преди 7 години

А ръшките продават само препарати за баня и конфети и са в Сирия на курорт!Те не бомбардират ,а хвърлят само помощи и агитационни матеряла!

182

Да разлаем трола

преди 7 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат!Очевидно в тролите няма нищо от божественото...

181

Анонимен

преди 7 години

Не може всеки който има пари да си купи оръжие(юридическо лице, ха,ха каква неграмотност)

180

Анонимен

преди 7 години

Борисов затова забрани руските самолети с "дипломатически персонал" да минават през българска територия, защото сега щяха да твърдят, че и самолетите които бомбардираха Алепо са български !

179

Руски военен

преди 7 години

"НА КОЛКО ТОЧНО ВОДКИ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ТВЪРДЯТ ТОВА РУСКИТЕ ВОЕННИ?"Ние пием само препарат за чистене на вана.

178

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Айде сега да купуват еднопосочни билети за Хага на Пръдналиев, мутрата и земеделеца-пилот.

177

Циник до 207

преди 7 години

Мхм...прав си - аз съм си виновен! Да чакам от този сайт кадърност, професионализъм, безпристрастност.....има по-реален шанс - налъмите ми да цъфнат...че и да вържат!Пхахаха

176

Анонимен

преди 7 години

От край време във всеки скандал с оръжия ние сме на топа. Няма ембарго което да не сме нарушили. В Украйна също е пълно с българско оръжие. Аз пък евала им правя на нашите търговци. Да се избиват там, пука ни! И с кокаин и с хероин и с оръжия и *** все сме намесени.

175

Анонимен

преди 7 години

До тТтАлоу, това не са вафли, има стоки със специален режим за търговия, вземи първо се образовай.

174

(-_-)

преди 7 години

6 Юли 2016:Загиналият при взрива във ВМЗ-Сопот е американски военен. Пострадалите са двама българи и двама американци. Инцидентът е станал към 11:30 часа по време на изпитание на боеприпаси на полигона.. 26 Юли 2016:..министърът на икономиката Божидар Лукарски по време на среща във ВМЗ-Сопот с делегация, включваща представители на два от водещите американски партньори на оръжейницата, както и на Пентагона и американската Програма за закупуване на нестандартно оборудване и амуниции...

173

Анонимен

преди 7 години

90% от въоръжението в Сирийската армия е с произход бившия източен блок,в това число и българско, при толкова разгеабени складове на армията им, какво очаквате да намерят

172

тТт

преди 7 години

До 204: Частно юридическо лице, свързано с производство на еди-какво си, да продава само на правителство???? Алоу!!!