27

Анонимен

преди 7 години

Казва се БОТЙОВ . Противоречи на днешния правопис, но Той така се е подписвал.

26

абе

преди 7 години

Вие замисляте ли се изобщо!??!Трябва работеща икономика и стабилен разтеж на БВП.Да се свали ДДС на основни храни и лекарства.За второ имаше дори предложение от Световната банка.Спомняте ли си?Ама бързо беше заметено под килима!Но уви,ние самите не знаем какво искаме.

25

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са подали оставка и връщане назад няма----Как да няма връщане? Патриотарите крепиха Борисов, сега той ще ги крепи, щото властта е сладко нещо. Брашняният чувал още пуска, трябва да се доизтупа.

24

Deost

преди 7 години

Tolkova mogat... bg talibanite ot ns...

23

Анонимен

преди 7 години

трява да обваржат депутатската заплата с минималната пенсия да видим дали тогава няма да дигнат пенсите

22

PD

преди 7 години

А с супсидията от 1лв.Патриот е братя, пари дава,За правда и свобода,Ала не своите пари , братя,а парите на народа.Перефразирано по Ботьов.

21

Анонимен

преди 7 години

Е как да не може.Нали патриотите обещаха?Как ще управляват сега,като не могат да си изпълнят обещанията?

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонименима разлика за мислещите, тия не мислят следващия месец откъде ще ги вземат, а за следващата година - съвсем. някакви фантасмагории дърдорят - орбан тъй направил, от туй кранче спираме на тия толкова, пускаме ги по другото кранче на ония, от дедесето ще спечелим толкоз, от надценката - толкоз, акцизите нагоре, от контрабандата - допълнително, от следващия заем, като изядем набързо този - останалото.

19

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ВРАТИ В ЕВРОПА ЩЕ СЕ ЗАТВОРЯТ ЗА КАРАКАЧАНОВ. ТАМ НАЦИОНАЛИСТИТЕ НЕ СА НА МОДА.

18

Анонимен

преди 7 години

Нови избори!Веднага!С нови депутати, избрани по мажоритарната система.И да, напълно съм наясно какво означава мажоритарни избори. И не е необходимо неграмотни ояли се политици и обслужващите ги политолози и социолози да ме убеждават какво е мажоритарен избор в два тура. ГЕРБ са подали оставка и връщане назад няма. Избори и то веднага.

17

Никой дума не обели

преди 7 години

да се вземат мерки за ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД, чрез който да бъдат заставени да поемат отговорност за издръжката на децата си здрави, не желаещи да работят хора!Докато са безработни, официално несключили брак, но народили деца, те имат право на над 20 вида помощи. Ако започнат да работят, заплатите им ще са скромни, но ще хранят чрез своя труд децата, които са създали и заедно с тях са се качили на гърбовете ни.С парите, икономисани от помощи, ще се вдигнат пенсиите на лица с над 30 г. трудов стаж.

16

Анонимен

преди 7 години

Да се изрине цялата депутатска *** и нови мажоритарни избори 100%. Като дойдат нови хора, мислещимза народа а не за собствената гуша-----От къде ли ще се вземат такива? Трябва да ги внесем от някъде.

15

Анонимен

преди 7 години

ИМА 80000 БЕЗПОЛЕЗНИ И НЕНУЖНИ ЧАНТАДЖИИ С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ. САМО В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА ПРИ 26000 ВОЙНИЦИ ИМА 10000 ЧАНТАДЖИИ. С ДВЕ БРАКУВАНИ ФРЕКАТИ ИМАМЕ 4 АДМИРАЛИ.Бъдещият президент на Франция ще съкрати 500000 чиновници.

14

Анонимен

преди 7 години

Има заделени 10млн лева.Ако тези 10млн лева ги дадем на 240 депутата - това прави по 400 000лв на депутат.Ако ги разделим на 2 400 000 пенсионери - това прави по 4лв на пенсионер.Капиш?

13

Анонимен

преди 7 години

Да се изрине цялата депутатска *** и нови мажоритарни избори 100%. Като дойдат нови хора, мислещимза народа а не за собствената гуша. И да може да се смени по всяко време, ако не става. Затова сегашните оттрепки дума не дават. Защото няма никога да бъдат депутати.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Правилно !Трябва да се вдигнат ВСИЧКИ пенсии !Иначе ще стане така, че някой, който цял живот си е клатил краката ще взима 300 лева пенсия, а друг с 40 годишен трудов стаж ще взима 320 лева.Къде е справедливостта ?

11

Анонимен

преди 7 години

Ах защо го няма Доган да ви оправи бюджета....

10

Анонимен

преди 7 години

Аз не си спомням когато е имало предложение за увеличаване на депутатскаа заплата някой да е гласувал против и да е имало изказвания да липсата на пари. Всичките са гласували единодушно. Сега няма пари за най-най-бедните.За тези, които т.нар.демократи по време на прословутия преход остави да живеят в мизерия.А това са хора с образование-учители,филолози,инженери.Това са хора,жертва на Иван Костовата реформа.И за тях няма пари. Честити коледни празници г-да депутати.Дано да ви е чиста съвестта

9

Анонимен

преди 7 години

4 ЛЕВА ДАДЕ ГЕРБ НА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.ДЕПУТАТИТЕ ПРИЛАПВАТ БРУТО 5300 НА МЕСЕЦ.

8

Анонимен

преди 7 години

неможе се пише като 2 думи - НЕ МОЖЕ.