25

Анонимен

преди 7 години

MRAZIA KOMUNIZAMA ZASHOTO BESHE FALSHIV I NI DISKRIMINIRASHE SEGA MRAZIA EVROPA I USA ZASHOTO PRIUTIAVAT CHERNI NARECHENI BEJANZI OT AFRIKA I AZIA BEZ NIKAKVO OBRAZOVANIE 90% OT TIAH I IM DAVAT STRASHNI PRIVILEGII A NAS NI MRAZIAT E KAK DA GI OBICHAM NE NI E NUJNA EVROPA NITO USA

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА кога краварофилите станаха българофили?

23

Анонимен

преди 7 години

До БългарофилОт кога русофилите станахте българифили? Вие винаги сте работили против България и българите и сте избили повече българи отколкото са загинали през войните. Русофилите сте врагове на България.

22

Анонимен

преди 7 години

"По думите й пПравителството на Бойко Борисов е върнало страната ни в единствения правилен път на развитие европейският.:"А преди това какъв път е имала България според тая тетка от ГЕРБ? Африкански, американски, азиатски. България от 1300 години е в Европа и никога не е имала друг път. Сега всеки който не е съгласен с линията на чиновниците в Брюксел го обявяват за не-европеец - по зле е дори от времето на СССР.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23"Хората които са палели знамето на ЕС не мразят ЕС, ами разрухата и упадъка които дойдоха за повечето българи с влизането ни в ЕС."А защо по този талибански начин си показват омразата! Що за азиатска култура? Аз не харесвам Путин, но никога няма да стъпкам руското знаме! То не е на Путин, а на Русия! Путин ще си отиде, Русия ще остане!

20

АНТИ

преди 7 години

21-ви век е века на Азия!Те се развиват икономически и военно успешно.

19

Поручика

преди 7 години

Присъщо е на черно-бяло мислещите. Те винаги си търсят враг или причина: Левски или ЦСКА, БСП или ГЕРБ, АТАКА или ***, хетеро или хомо, руснаците или краварите. Белег е на нисък интелект, чувство на тревожност, хронически страх и нужда от силен покровител.

18

Анонимен

преди 7 години

В тая държава единствено Босия се престраши да хвърли домат по евроатлантическия им парламент и веднага му пратиха 40 полицаи. А Цецка вдигна кръвно щото сградата сега трябвало да се пребоядисва. А камо ли пък знаме да запалят. Нещо което се случва на много места по света и никой парламент не губи време за това.

17

Анонимен

преди 7 години

The Guardian: ЕС е изправен пред екзистенциална криза, заяви Жан-Клон Юнкер.

16

Анонимен

преди 7 години

Хората които са палели знамето на ЕС не мразят ЕС, ами разрухата и упадъка които дойдоха за повечето българи с влизането ни в ЕС.

15

Анонимен

преди 7 години

За русофилите е нормално да обичат само Русия и Путин и да мразят всичко друго включително и България.

14

Анонимен

преди 7 години

А ако платя на 1-2 герберски *** да отидат на Копринка и единия да скача върху знамето на ЕС, докато другия го снима? Напълно възможно, нали? Едва ли някои от участниците в събитието би свършил тези две неща и да пусне фотото в медиите. Логично, нали? Все пак, преди избори сме и всяка кал работи за опонента (знам ли кой е той).

13

Анонимен

преди 7 години

До БАЧКАТОРКажи твоите 5 причини! Любопитен съм!

12

Кого да обичам ?!

преди 7 години

Обичам България и семейството си...и бирата.

11

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада. Постояннон се тресе от скандали, кризи, страните членки си правят мръсно една на друа, Люксембург официално поиска изхвърляне на Унгария от ЕС, в Ервопарламента правят декларации, че България и Румъния не били за ЕС (а защо тогава ни приеха?), страните го напускат, каднидатите оттеглят кандидатурите си. Иначе идеята му беше добра, но се провали, а България така и не можа да стане пълноправен член.

10

Цецо

преди 7 години

Не се учудвам, че за нашите социалисти /бивши комунисти/ всички, които обичат Русия задължително трябва да мразят ЕС, защото за тях Русия все още е олицетворение на СССР, а пък ЕС си е Западна Европа, царството на загниващия капитализъм. Самата им идеология е идеология на крайностите, който не я споделя е враг, няма средно положение...

9

Анонимен

преди 7 години

До 10Точно путинофилите не допускат такова нещо! За тях е невъзможно да харесваш руснаците и да не харесваш Путин! Това е поредното доказателство, че путинофилията е особен вид душевно заболяване!

8

Анонимен

преди 7 години

Да обичаш или мразиш една държава или съюз, означава в масовия случай да имаш отношение към провеждата от тях политика. Другия тип е придобитата и впоследствие вкоренена любов или омраза към даден народ или култура и за нея не е нужно да се мачкат знамена и да се бият тъпани.

7

Анонимен

преди 7 години

До Гошо от почивка"Ако ди обичаш апартамента, трябва ли да мразиш човека опитал се да го заграби или подпали"?Това е друг случай за русофилията и путинофилията!

6

Анонимен

преди 7 години

Браво на извършителите. Жалко, че не се намери някай куражлия да го направи пред парламента. Депутатите вместо да се занимават с по-важните си задачи губят време с глупости. И за това им плящаме заплати.