65

Анонимен

преди 7 години

Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си може ли да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

64

Анонимен

преди 7 години

Че защо ли е отказал мутрата си е русофил отвсякъде.Сега ще плати на Путин 1,3 млд лева за Белене- пари на бедния български гражданин. Плаща на Путин и 2млд на година за скъпите горива на Лукойл и кражби на ДДС - пак пари на бедния български гражданин. Виновни за тези кражби няма и няма да има.Аз по голям русофил от него не виждам,независимо къде ходи.

63

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Е как да отиде... - нали електоратът му ще се свие на 4 процента...

62

Жребчево

преди 7 години

Към колегите от Копринка(яз.Георги Димитров)Платиките как са тъз годинаАПЪТ ЛИ АПЪТ ЛИ

61

ИЗМАИЛ ОТ СМОЛЯН

преди 7 години

АЗ НЕ ЗНАМ , МЕНЕ "РУСИЯ" ДА МЕ Е ОСВОБОЖДАВАЛА ОТ НЕЩО...ХА,ХА,ХААААААААА

60

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на русофила е България да стане Задунайска губерния, във всеки дом да има икона с лика на Путин, официалният език да бъде руски, официалната валута-рубла, всички началници да бъдат руснаци и всеки ден да плющят с нагайката българите превърнати в крепостни селяни, а Кобзон да пее от уредбата "Моя страна, моя Болгария! А сегашните русофили да бъдат надзиратели в лагерите и да избиват българите, не искащи да се кланят на Русия!

59

на събора ...

преди 7 години

Сергийте и пелмените са безплатни -----КГБ , плаща яко...ха,ха,хаааааааа...АЙДЕ , СЕФТЕ РУСКА ПРОПАГАНДА...ЗА НАИВНИЦИ И ШАРАНИ...!

58

Истински Русофил

преди 7 години

Карам лада, зареждам само на бензиностанции газпром и лукойл, всичките ми спестявания си ги държа в рубли, пазарувам само от магазин березка, ходя на почивка в Русия

57

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България. Да пишат по форумите "Да живей България" и да си мечтаят как ще посрещат отново с цветя славната българска армия на Червения площад.

56

Анонимен

преди 7 години

Признателността към Русия не може да бъде заплатена със свободата на България. Майката не ражда детето си, за да го удуши впоследствие!

55

все са на руска ясла

преди 7 години

....НЕ ЗНАМ КВИ "ФИЛИ" СА....АМА НЕ ИСКАТ У РУСИЯ!Окото им --все у Э-рото и у Западните стоки и аавтомобили...ха,ха,хаааааааааа

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен----------------На хората с които имате общи корени и една кръв, винаги можеш да разчиташ повече--------------На украинците общите им корени с руснаците им струваха над 8000 убити. Общите корени руснаците може да си заврат там дето слънце не огрява!

53

Българофил до 62

преди 7 години

Факт ,че православният съюз е за предпочитане.Но нека сме част от този съюз,като пълноправни членове ,а не както в сегашният,като ***.Разбираш накъде бия,те *** в основата си са еднакви.Нека преди влизането ни там ясно се напомни,че ние сме дали на русите вяра и писменост и сме ги направили народ,а не да се брои общата ни история след 1877,както нашите русофили правят.

52

Анонимен

преди 7 години

ПЪК АЗ РАЗБРАХ ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК, КОЙТО Е ДОКЛАДВАЛ НА СИДЕРЕНКО, А ТОЙ НА ЧЕРВЕНИЯ- ЧЕ ПО ЗАПОВЕД НА ЩУКАТА НЕ ПОКАНИЛИ ББ А ТОЙ Е ЩЯЛ ДА СЕ СЪГЛАСИ АКО СА ГО ПОКАНИЛИ- НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ОТ РЕДАКЦИЯТА ПАК.

51

какви русофили?

преди 7 години

Тея не са русофили.Съветски знамена не значи Русия.

50

:)

преди 7 години

Стом подцертава, знаци няма страсно.Има грешка в края на статията, проверявайте, преди да публикувате.

49

МАФИЯ СИ ИМА ДТРЖАВА

преди 7 години

ЗАЩО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПРОКУРАТУРА МЪЛЧАТ ЗА ИНТЕРВЮТО НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

48

знайко

преди 7 години

До 56Малък си още, да се обръщаш към мене.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Нали знаеш , че и той е краден:)) От Ото Шмайзер;0

46

Анонимен

преди 7 години

Мн знаете кой какво е произвел и докъде са стигнали нано и квантовите технологии, както и тези с изкуствен интелект, да не мислите, че са толкова *** да се хвалят.