194

Анонимен

преди 7 години

До до 217Давай бре, аз не мога да намеря. ПОВТАРЯМ!! НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ скапания МиГ -29 да е свалил нещо различно от лекомоторни "Чесна" и умряло от скръб еритрейско Су!!!!!!!!!!!!!!!! Давай, намери нещо!!!!

193

Ген. Радев

преди 7 години

е американски продукт.

192

Анонимен

преди 7 години

Радев. Победа . За нова България.

191

до 217

преди 7 години

Абе омръзна ми да ти повтарям, че има много инфо в интернет. Търси. Или незнаеш да боравиш с компа ?.

190

До 214

преди 7 години

Дреме му на Путин кой ще бъде президент на България.Той си има своите много по-сериозни грижи за да се занимава с нашите вътрешни боричкания.На комплексари като теб им се привиждат какви ли не сценарии,а истината е много проста:хората се отвратиха от цялата политическа класа,която мисли само за себе си и затова търсят ново лице за да получат морален мотив за оставането си в тази страна,където за кокошка няма прошка,а за кон няма закон.

189

Анонимен

преди 7 години

Радев, защо се кандидатира ?. Сега от мъка и завист до изборите много евроатлантици ще ни " напуснат" от предозиране. Ще осиротее форума. Няма да има кой да цапа с простотий.

188

Анонимен

преди 7 години

Има типичната визия и изказ за кандидат от тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям"... Несъмнено ще се хареса на електората на БСП, както и на хора с подобен интелект.

187

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая ще гласувам за нещо по-добро, а не на стария принцип за по-малкото зло.

186

Анонимен

преди 7 години

Новият посраник явно е донесъл нова тарифна стафка индексирана с девалвацията на копейката. Вече вместо по 3,7 копейки на пост ще се полагат по 4,3 копейки. Честито на печелившите. Тролещите за центове си остават на същите вставки- 3$ на пост.

185

Анонимен

преди 7 години

Най-после един истински мъж се изправя срещу машината на ГЕРБ,парите им,*** им и цялата пасмина неудовлетворени от живота си ,позициите си и "любовта" на народа личности,които с всички средства ще се опитат да го препънат,въпреки подкрепата,която получи предварително от хиляди хора.

184

200

преди 7 години

До до 200този изтъркан номер с "дрогата" го остави. Знам, знам, това са опорни точки: "като нямаш аргументи -дискредитирай". Само, че фактите са си факти: МиГ- 29 в цялата си история има два свалени лекомоторни "Чесна" в Куба и едно еритрейско Су-24. Ай ся ти като си "начетен" напиши къде руското желязо е свалило нещо друго!!

183

две седмици?

преди 7 години

Още колко му остава на режима на пожарникаря да е на власт? Още две седмици?

182

Анонимен

преди 7 години

Ех съдба, тежко е, тежко. Няма достоен съперник на Радев , мъкааааа, мъка.

181

Анонимен

преди 7 години

Лично Путин е посочил генерала като своя кандидатура на Гоце и Корнелия когато ходиха в Москва да му целуват ръка.

180

Анонимен

преди 7 години

СРАНДЖА, какво става мойто момче, уплаши се, че генерала засенчи твойто генералче с тиквените медали? :) Нещо много си активен да плюеш истинският генерал Радев, даже не смееш да споменеш или изчеткаш Тиквата в едно изречение, че да не изглежда зле до Генерала. :D

179

Анонимен

преди 7 години

Странна ще е външната политика на България. От евроатлантическа към азиатсковарварска. После защо никой не ни взема насериозно.

178

Анонимен

преди 7 години

Герберастите реват!Герберастите се гърчат!Герберастите се *** от страх!

177

bb

преди 7 години

Интересно, кое кара хората в територията да мислят, че изборите имат някакво значение.

176

до 200

преди 7 години

Много си зле. Или неможеш да четеш , или очите нещо са ти се повредили. Извинете, приемате ли всекидневно дрога ?.

175

Анонимен

преди 7 години

Предполагам, че ще получи подкрепа от около 25 % от населението, главно нискообразовани и застаряващи от селата и малките градове.