8

лъжливото овчарче

преди 7 години

Пожарникарят сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, агент Буда е жертва на собствената си глупост!

7

Анонимен

преди 7 години

Българската -злоба,завист ...столетия но по-точно хилядолетие ни е довело на този ...ХАЛ....Давайте трибуна на ...великите енергетици...Иво Инджев,Коритаров,Илиян Василев,Иван Иванов,Дилян Добрев,Мартин Димитров....и ще стигнем ...Хамериканците...Ооооооооооо боже ...прибери си верисиите.........

6

BURZUM

преди 7 години

Днес дирника на запад утре на изток...бе секс да има.,.

5

Бокича пак лъже

преди 7 години

Тиквата е решила да се спасява в Президентството. За целта го играе русофил. Явно е разбрал, че българите няма да гласуват.за русофоб... какъвтого играеше досега.

4

край

преди 7 години

Прав е борисов -всички трябва него да слушат че ни е най-умен.

3

маде ин Булгари

преди 7 години

Ние обещаваме да обещаваме, че ще обещаваме да обещаваме. Ухили се пожарникарят.

2

айде бе

преди 7 години

До Анонимен1значи по ЮП ние плащаме 50 % от тръбата и тя де факто е наша НО не можем да пуснем друга газ освен руската т.е проекта така не беше изгоден ! за белене ...значи държавата инвестира в ел.централа но изнасят обръчи от частни фирми(както е и в момента с козлодуй ) и печелят часниците а народа само плаща !! за белене частен инвеститор БЕЗ държавни гаранции за изкупуване на енергията...така ако му излезнат сметките и продава евтино частника ще спечели ..ако не ...негов си е риска

1

Анонимен

преди 7 години

Когато се отказваше от енергийните проекти не търсеше подкрепа. Сега обаче всички трябва да те подкрепят. И ако не се оправят нещата - да позная ли? - пак другите ще са ти виновни.