191

да

преди 8 години

къде я видяхте тая обич в българина към Запада не е ясно някой хора като започнат от рано сутрин с наркотиците, та цял ден не спират :)))

190

Анонимен

преди 8 години

Путин се съобразява САМО С САЩ. И ако Борисов иска да е фактор, ще прави като Президента.

189

Анонимен

преди 8 години

До Су 34Да не те е ударило някое F-18 та говориш русофилски пристотии

188

Оа

преди 8 години

Турците колкото и да са проблемни с много неща поне са по независими от нас и не вярвам да се набутат м/у шамарите :) а ние то си е ясно като си слаб правиш каквото ти кажат силните :)

187

мазепа

преди 8 години

До HELLAS ARMED FORCESИзчакайте още 104г. Така ще имате договор на цели 208г.

186

тик-так

преди 8 години

Американците пак с чужди ръце искат кестени от огъня да вадят. Ами да направят общ боен флот като толкова искат - поне руснаците да имат цели за калибрите.

185

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев сигурно би подкрепил идеята :) Направо да ги нападаме, няма какво да ги чакаме.

184

Анонимен

преди 8 години

Гледайте как до седмица Тиквата ще обърне палачинката. Заради отказа му за общ флот Турция е спряла споразумението за реадмисия на бежанците. А може би Тиквата ще ги покани при него в Банкя?

183

Су 34

преди 8 години

Няма как България да воюва с Русия! Ние и русите сме една държава - един народ сме с еднакъв език, религия и култура.

182

Анонимен

преди 8 години

Обичта ни към запада, не може Русия да ни я купи и да казва кога и как да обичаме САЩ..

181

SS

преди 8 години

До Анонимен 288Македонци или Украинци все тая, еднакво сбъркани са и двата (как да ги нарека) вида.Украинциет са стояли в основата на руската държава, обаче сега изведнъж осъзнават, че не са руснаци а са украинци.Работата с Украйна е нещо подобно на това дето стана в Косово. На едно място се събират критична маса хора с определени разбирания и това място загубва предишната си форма.Нещо като квартал Муленбек

180

до 297

преди 8 години

Македония, като държава я призна пръв... Жельо Желев /Бог да го прости/, ако не се лъжа!? Всичко друго са глупости на търкалета! Къде е този документ, според коййто някой "признава" македонска "нация"? Я дай линк да го видим?

179

OMG_Lucker

преди 8 години

Значи аз предлагам за следващите поне 1500 г. да не влизаме в каквито и да е съюзи с Турция. Предостатъчно е, че сме в НАТО с тях, няма нужда от повече сближаване.С Украйна също не бих влизал в съюз ако зависеше от мен. Гледам им мръсната ***, която ги управлява, не ни трябват тия, все едно Саудитска Арабия или Северна Корея да са ни съюзници.

178

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

РУСИЯ Е НЕ ПОБЕДИА БЪЛГАРИТЕ СА ЧАСТ ОТ РУСИЯ

177

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов повиши тон ,ядоса се ,хлопна по масата,после му се обадиха Обама и Кери ,сакън Бойко недей ши та хвани сърцето,хахаха,щом не искаш няма да има общ фронт,хахаха,изтрещяха тез ПИАРИ,ади Бойко си го знаем ,че е зел дал ,*** чак толкова да го героизират.

176

Анонимен

преди 8 години

Премиера само го пробат. И с изказването си се излага. България е никоя по външните въпроси. Путин пита само Обама и се съобразява само с него. На българите им трябва смел държавник , не като Тодор Живков и сега като Борисов.

175

РОССИЯ

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ СА ПРОДАЖНИЦИ БЪЛГАРИТЕ СА ЧАСТ ОТ РУСИЯ

174

HELLAS ARMED FORCES

преди 8 години

ГЪРЦИЯ И РОМАНИА ИМАМЕ ДЪЛБОК ВОЕНЕН ДОГОВОР ВЕЧЕ НАД 104 ХРОНИАС !!ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ГО АКТИВИРАМЕ -- ''АКТИВНО''..ТОЙ ГО ИМА, И СКОРО ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ВРАГОВЕТЕ НА ГЪРЦИЯ.РОССИА СЪЩО ЩЕ ВИ ПОСТАВИ НА МАСТОТОТ ВИ.ГЪРЦИЯ ОБИЧА РУСКИТЕ БРАТЯ И РОССИА.

173

Анонимен

преди 8 години

До SSНали безродниците русофили признахте македонската нация под диктовката на Москва. Пак вие бихте българите да се пишат македонци и щяхте да подарите Пиринска Македония на Югославия. Добре, че Сталин и Тито се скараха та не стана. Нямате право да говорите за Македония предатели.

172

РОССИЯ

преди 8 години

ОТКОГА УКРАЙНА Е ЧЛЕН НА НАТО.РУСИЯ САНКЦИОНИРА ТУРЦИЯ ЗАРАДИ СВАЛЕНИЯТ САМОЛЕТ .ТУРЦИЯ ГУБИ ОТ РУСИЯ ТУРПОТОКА ЗАГУБИ ГАЗТА СЕГА СЕ ГОТВИ НА ВОИНА СРЕЩУ РУСИЯ ДА ОТМЪЩАВА.БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЪЮВАТ СРЕЩУ РУСИЯ ТОВА Е ДОКАЗАНО ОТ НАЩА ИСТОРИЯ НЕ МРАЗЯ ББ НО ПОСТЪПИ МЪДРО..НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ПУТИН КАЗА В КОЯ СТРАНА ЩЕ ИМА БАЗИ НА САЩ В ЕВРОПА ТАЗИ СТРАНА ЩЕ МИ Е МИШЕНА ПЪРВО ТАЗИ СТРАНА ЩЕ СЕ СРАВНИ С ЗЕМЯТА ДОРИ И ПЕПЕЛ НЯМА ДА ОСТАНЕА СЕГЕ ВИЩЕ КОИ Е АГРЕСОР