15

гербист-столичан

преди 8 години

Нека да не обвиняваме несправедливо човека, той е професионалист и е бил отдаден на работата си. Дори се е опитвал да помага като е предоставял свои жилища за да излиза по-евтино лечението. А настреща само критики получава. Нека да не говорим когато не знаем реалното положение и да забравим за случая. Човекът се е доказъл като верен на ГЕРБ и не заслужава това.

14

Анонимен

преди 8 години

възмездие за такива кожодери!!! където и да бутнеш излизат далавери! смърди, та не се трае!

13

Анонимен

преди 8 години

Ей за такива трябва наистина - на площада и с камъни !!!И публично обесване след това + запалване !!!

12

Анонимен

преди 8 години

Ей ,подхвърлиха ви няколко лъжи и вече сте готови да разкъсате човека.Никакви апартаменти няма,просто не разрешаваше на крадците с бели престилки да продават на децата медицински изделия на десетократно по-високи цени тук ,вместо да ги вземат от Европа .Така ,че става въпрос за едни милиони ,които тукашната лекарствена и лекарска мафияиска да прилапа

11

Info

преди 8 години

За сведение на незнаещите- Агенцията не поема и никога не е поемала пътни и квартирни разноски извън престоя в болница, който си върви с лечението. Не пишете глупости, ДНЕС.

10

Петко Панамски

преди 8 години

Българи моля поклон за "интелигенцията" на нашата нация която ръководи всички звена в държавата. Преди 80 години интелигенцията ни е строила болници, университети, училища а сега крадат от "НАШИТЕ ДЕЦА", ще го повторя "Бащите на нацията крадат от НАШИТЕ деца". Пожелавам на групата със спечелените пари да купят подаръци на здравите им деца!!!

9

явер

преди 8 години

големи измишльотини пишат медийте. защо не хванат поне малко да разследват преди да пишат на доверие...

8

7

преди 8 години

До БойковистЗаконно Е.Престъпно е да крадеш,и да злоупотребяваш със служебно положение.Да не говорим когато става дума за деца.Става хиляди пъти по престъпно.А морал?

7

Анонимен

преди 8 години

Един от бандата на Димитър Общи след 100 години крадец от Прехода , работа за ЕВРОПОЛ не за Българските власти

6

Анонимен

преди 8 години

Вижте я тази мижитурка,вижте я добре! Където го видите плюйте по него.

5

Анонимен

преди 8 години

Дрън ,дрън.Оказа се ,че жилището във Франция не е негово ,а е наето от фонда още през 2002 г и тогава шефа е бил друг.В този фонд се въртят едни милиони ,на които Тиквуний е хвърлил око ,а този шеф явно не е от неговата крадлива банда.Така ,че като всички показни акции до сега нищо няма да излезе.А ,всъщност ония дето ги караха да лягат и стават вече осъдиха държавата за стотици хиляди евро,но няма да ги плащат Цецо и Бойко ,а пак ние

4

dron

преди 8 години

тоя трябва да изгние в затвора,но като знам правосъдната ни система сега рязко ще се разболее

3

123

преди 8 години

ПЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.ПАК НЕВИННИ ХОРА СА СТАНАЛИ ЖЕРТВА НА ЛОБИТА ,КОИТО ИСКАТА ДА ПРИЛАПАТ ПАРИТЕ ОТ ФОНДА.ЦЕЛТА Е ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ХАРЧАТ В БЪЛГАРИЯ/ЗАТАОВА МНОГОКРАТНО Е НАМЕКВАНО И РАЗНИ *** ОТ ТИПА НА ГЕНЧО НАЧЕВЦИ ДА МОГАТ ДА ГЛЪТНАТ И ТЕЗИ ПАРИ/,А НЕ ДА СЕ ХАРЧАТ В ЧУЖБИНА КАКВОТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ФОНДА.

2

ьь

преди 8 години

Ей заради такива *** трябва да има смъртно наказание. Ти да крадеш от болни деца, това е ***! Доживотен без право на замяна! ***.

1

Бо

преди 8 години

Тия служителчета така са се увълчили, че съвсем загубиха човешки облик!