30

давай...

преди 8 години

Колкото повече върти бузите, толкова повече ще му се набие . Нека съди, нека лъже .

29

Анонимен

преди 8 години

Този надмина Бареков и Сидеров.

28

Анонимен

преди 8 години

Безсрамен и нагъл физкултурник!С онази дjофра са си лика-прилика.Трагедия българска - и старо и младо - еднакво пошло и извратено.

27

Анонимен

преди 8 години

Можеше просто да каже "Не". Даже и да му се предлага, тя иска нещо нелегално в замяна. Монтаж в който устата се движи заедно с думите и с това качество е меко казано сложен за направа. Устата се движи по много натурален начин и е едно от най-сложните неща за реалистична симулация. Подобно нещо би струвало стотици хиляди левове. Просто не си струва даже да си го помислят.. Занимавам се с VFX професионално.

26

Анонимен

преди 8 години

Колко е нагъл този така наречен професор . Ще я препоръча на жена си ако му хареса Масажа ??То бива да си нахален ама това че пишеш бележките , не ти позволява да се гавриш с хората , включително и с жена си ?

25

Ъъъ

преди 8 години

За виновно неизпълнение на договор ли ще я съди?

24

Анонимен

преди 8 години

Прави се на невинен. Ако си читав, няма как да ти е добра позната студентката. А предходните случай. Ще си преподавяш, изпитваш и ще се прибираш вкъщи.

23

Анонимен

преди 8 години

Имам познат преподавател от НСА. Там повечето студенти ги мързи да учат. Има такива, които през целия си живот не са прочели и една книга. Те си купуваха изпитите и познатият ми си вадеше доста прилични доходи. С почти еднакви заплати, аз едва покривах сметките и основните разходи, той и семейството му живееха доста охолно от купените изпити. Ако на изпитите по биохимия, физиология и други, за които трябва учен, отидат външни некорумирани изпитващи, взетите изпити ще са под 5%.

22

Анонимен

преди 8 години

Предполагам, че всички са гледали филма "Разкриване" с Д.Мур и М.Дъглас. Д.Мур го провокира да правят секс, но след като той се отказва, тя е жена, за това всички са убедени, че той е виновният.

21

Анонимен

преди 8 години

значи не твърдя че той казва истината, но по принцип всичко е възомжно, съвсем възможно е да има монатаж или една част в която момичето само му е предложило секса, а той се хванал на вдицата да е изрязана с БС плейър да речем..нужни са експертизи и мнения на вещи лица. Сега Ваня ако иска да се дожа като честна - преподавателите трябва да я скъсат от юркане.

20

До 20

преди 8 години

Виж бе разбирач.Това ,което той казва да кажем ,че е истина и не е монтаж. Я си представи обаче ,че преди той да започне с предложенията и откровенията туй невинно девойче му е казало ,че е готово да си вземе изпита и по други начини ,но това просто е изрязано.Ти колко пъти си предлагал секс на жена ,която не познаваш.Ей тъй ,срещаш я на улицата и и казваш-да отидем в хотела

19

Анонимен

преди 8 години

То, чудо голямо за единия секс станало. Все едно и извадил автомат и я накарал да легне. На тоя народ, ни секса му върви, ни нищо. Аман.

18

Фил

преди 8 години

Ако се чудете кой какъв е , ще разберете лесно по тролските коментари.

17

Анонимен

преди 8 години

Как може да си адвокат да се казваш "Христо Ботев" и да защитаваш тази ***. Кошмарно.

16

Жена

преди 8 години

Преди години работех като асистент. Във свеки випуск имаше поне две-три момченца, които понапопали малко мускули се имаха за неотразими и бяха готови на всичко, само да не учат. Като дойдеше време за заверки, ме налазваха като конски мухи. Заради тях не смеех да остана сама в стаята. А колегите ми мъже бяха по-зле. Докато у мен детските физиономии на момченцата не предизвикваха никакви мераци, някои от колегите признаваха, че им е много трудно да устоят на изкушението.

15

:)

преди 8 години

Този жалък клоун не разбира ли, че колкото повече вдига шум, толкова по-лошо става за него.

14

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите тук ме е страх за бъдещето.

13

анонимен

преди 8 години

и ти и оня иван от стрелча сте *** на квадрат защо в малка българия севъдят такива тумбаци и какъв професор си по какво как ги получавате тези титли

12

Анонимен

преди 8 години

Професоре,за Ваше успокоение,да знаете,че и тия от ТВ екипа не са по-свястни от Вас.Журналята се изхранват от платени репортажи.Просто вие сте били на "мерника". Дерзайте смело.От масаж на джурналистка по-убаво нема.Хааахахаха....

11

Анонимен

преди 8 години

Наистина се вижда, че е монтаж. И където му се вижда устата не отговаря на звука к субтитрите. Това нова телевизия и арменското предаване ...