16

Анонимен

преди 8 години

Още колко трябва да се взривят за да разберат демократите-толерасти, че човешкия живот за подобна *** не струва пукната пара.Колко още трябва да влязат в Европа, за да интегрират към себе си колко се може повече европейци, щото обратния процес е невъзможен. Кога ще прогледнете в собствения си заден двор и не видите собствените си мюсюлманските квартали като рояци чакащи само сигнал за да се докажат за 100 двици в отвъдното. До кога така!?

15

Анонимен

преди 8 години

Лидерите на Западна Европа и най вече Меркел са за бесене . Какво трябва още да се случи за да спрем този поток от терористи към Европа .

14

Анонимен

преди 8 години

Я някой да каже какво "Je suis" ще сме сега.И благодарете на Меркел, Оланд и прочие умни политици, които докараха тия в Европа.

13

замислен

преди 8 години

Хитлер се е появил в много по-спокойна и мирна обстановка от сегашната.Ще се роди нещо в Европа. 100%.Мирише ми трета световна. Но сега погромите ще са в пъти по-масови.

12

доктора

преди 8 години

Да ви е честита европейската демокрация и ценности. Днес бе потвърдена историческият факт: Хитлер беше прав!!!!!!

11

no name

преди 8 години

"Защо не разпитаха Салах както трябва? Щяха да предотвратят атентата и смъртта на толкова невинни хора. Назначиха му адвокат, защото имал права. НЯМАШ ПРАВА след като си тръгнал на убиваш." Точно така - според американския закон ако си заподозрян в тероризъм права нямаш. Ни адвокат ни нищо. Закарват те в Гуантанамо и никой повече не чува за теб. А там изцеждат всяка капка информация. Така трябва да се процедира. Но ние сме в г.е.й.с.к.а европа. Тук сме толерантни.Затова ще ни затрият

10

Анонимен

преди 8 години

Ердоган изпратил два тира с памперси.

9

Наблюдател

преди 8 години

Тъпата скапана грозна баба Меркелунда, дето покани сганта в Европа, трябваше сега да е на летището в Брюксел или на спирката на метрото за да има справедливост. Европа трябва да стане непристъпна крепост за всякаква варварска *** и който се опита да влиза незаконно, трябва да бъде ликвидиран на място.

8

Анонимен

преди 8 години

Евакуирайте цяла европа.

7

вън

преди 8 години

Пълен провал на Европейската политика,хвърлиха се милиарди на вятъра и нищо,пълен провал на ръководителите на ЕС и ЕК те погубиха Европа с неадекватните си решения,не виждан провал....

6

France

преди 8 години

Ще стане страшно ако френските тъмнокожи от кварталите-джунгла с ислямски убеждения тръгнат да взривяват!

5

Анонимен

преди 8 години

От снимка номер 5 нагоре са снимани новите бежанци, след като арабите ни завладеят. С кухара и не се знае на къде.

4

БББ

преди 8 години

Защо не разпитаха Салах както трябва? Щяха да предотвратят атентата и смъртта на толкова невинни хора. Назначиха му адвокат, защото имал права. НЯМАШ ПРАВА след като си тръгнал на убиваш.

3

Анонимен

преди 8 години

И след това ли баба Меркел, пак ще определя политиката на ЕС?

2

БББ

преди 8 години

Това не са бежанци, а обучение терористи. Бързо трябва да се изселят с чартъри, за да се спаси Европа от тази чума.

1

антиглобалист

преди 8 години

Забрана за исляма в Европа и всички мюсолмани обратно откъдето са дошли-единственото вярно решение.Трибунал за Меркел и сие.