76

Анонимен

преди 8 години

Доячите и стригачите станаха много,овцете в стадото,болни,дръгливи,измрели,намалят всеки ден популацията на стадото!!Само доене,условия и храна за него-не се полагат!!Значи,плащат си овчиците данъци,такси,цени,акцизи с които пари има-няма 4 години се организират постоянно избори за нещо си!!!Последните избори им струваха 600-700 милиона лева на гласували и негласували!Ама,има и вироглави овчици,които дават само мляко или само вълна!!Глобаааа!Не може така!Ще си платят липсата за стригане и доене!

75

1

преди 8 години

до 82,прав си,твое право е гласуването,но с едно не съм съгласен с теб,с това,че бивши комунисти няма.Остава и да ни кажат,за коя партия да гласуваме задължително.

74

Анонимен

преди 8 години

никой не ви кара да гласувате за Борисов

73

дабеда

преди 8 години

До Лоша работаМи ще гласуваш електронно от компютъра си

72

цецо

преди 8 години

Точно за крануните от последните 26 год. Никога няма за гласувам. Разбра ли банкянски пожарникар и ***.

71

Анонимен

преди 8 години

Те при 20% гласуващи не могат да се оправят с организацията и опашките, какви ужаси ще са при задължителното гласуване....

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен, който казва, че недействителните бюлетини ще станат повече от действителнитеНапротив, така всички бюлетини ще са действителни. Ако приемем, че 100 човека гласуват, а 90 са пуснали празни бюлетини, няма как с 10 гласа да се изберат легитимни кандидати. Тогава трябва да се насрочи втори тур, при който вече каквито и да са резултатите, ще се зачетат! Ако и на втория тур има апатия и пак се повторят резултатите, никой не ни е виновен.

69

Анонимен

преди 8 години

който не гласува няма право да иска нищо

68

Лоша работа

преди 8 години

Мен веднага да ме извадят от избирателните списъци! Аз съм инвалид и не мога да излизам от къщи. Ще ме глобят ли от инвалидната пенсия?

67

Гласоподавател

преди 8 години

Трябва и да намалят субсидията, която получават партиите за всеки глас. Сега за всеки глас всяка партия получава някъде по 12 лв. Смятам че е твърде много за бедната ни ограбена от тях държава.

66

Анонимен

преди 8 години

задължителното гласуване си има и предимства - обезмисля се купуването на гласове,а ако няма за кой да гласуваш винаги можеш да зачеркнеш всички имена в бюлетината е за дпс е губещо това решение .Само че трябва всеки който гласува да има поне СРЕДНО образование а не съдбата на държавата да решават НЕГРАМОТНИЦИ.Субсидиите също трябва да намалеят.

65

Анонимен

преди 8 години

ако Борисов ръководи държавата като бай Тошо ще спечели80% от българите

64

Платени медии

преди 8 години

Даже по телевизията не споменават , ще го приемат тихомълком!

63

111

преди 8 години

Празна бюлетинка от мен. Става като едно време: печат в паспорта, за да се знае кой е гласувал...Ехххх не сме мръднали, и метър, за толкова години, жалка картинка

62

Буда

преди 8 години

Ама какво очаквате от Борисов , та той е член на БКП и агент от ДС

61

Анонимен

преди 8 години

Както ударно са се разгласували защо не гласуват да си премахнат субсидиите, които са абсолютно излишен разход за сметка на обеднелия народ.

60

платени сте.

преди 8 години

Чета и не мога да разбера какъв ви е проблема със задължителното гласуване. Нали всички искам да ни управляват хора които ние сме решили да изберем, е ако не отидеш да гласуваш няма как да се случи. Освен това при електронно гласуване какъв един какви два часа ще губите ? Ако пък не ви харесва някоя партия или кандидат ами пуснете невалидна бюлетина.За да има държава и ред трябва да има и правила. Ако не ви изнася преместете се в срани с по -малко правила и няма да имате проблем. Поздрави.

59

Анонимен

преди 8 години

Никой не може да ме накара да гласувам задължително,и Цецка Цачева на крака да дойде да ми се моли

58

Анонимен

преди 8 години

българина е крайно време да поеме отговорност за бъдещето си и да отиде да гласува25 год нехаете

57

ined

преди 8 години

След като ми отнемат свободата да не гласувам следващите избори ще има наказателен вот.