22

senseipetz

преди 8 години

До Анонимен 19това че може да е болно не значи че трябва някаква *** да го умори..

21

SS

преди 8 години

А бе тоя свят побърка ли се?Тоя лебед се е споминал от всичко друго но не и от намесата на тази женица 100%.Тези журналята яко са издухали. Това животно като усети , че има опасност да умре става страшно, направо страшно. Няма как тази женица да го удържи докато го задушава, ФАКТ.

20

АнтиМакедонист

преди 8 години

Цялата тази тАпа и елементарна история е написана от някой сърбофилско маке пак за да ни очернят. Дърпала е лебеда да се снима с него, но нищо не му е чупила и изобщо лебеда не е умрял, както пишат. тАпи макета. Жълтото издание сън естествено само чака да му писнат подобна новина и помества на жълтите си страници. Нека покажат къде е видеото и мъртвия лебед. Много ми е интересно да ги видя. Не само да показват тези снимки с дърпането на лебеда!

19

Анонимен

преди 8 години

Гнусна работа, няма друго какво да се каже.

18

G

преди 8 години

Това е Лили Павлова и иска да го изяде, че и влизал в диетата :)Малко се преувеличава май.

17

Анонимен

преди 8 години

Лебедът едва ли умрял, но това не ни прави по-малко И-Д-И-О-Т-И !!!

16

Анонимен

преди 8 години

Лебедът едва ли е умрял, но това не ни прави по-малко ***!

15

Анонимен

преди 8 години

МОМЧЕТО ОТ ЯМБОЛ,КОЕТО ХВАНА БЕЖАНЦИ НА ГРАНИЦАТА ИСКАТ ДА ГО СЪДЯТ,А ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЛЕБЕДИ И МУРГАВЕЛКИ.ДА ГО ДУХА АНТИБЪЛГАРСКИЯ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ КРАСИМИР КЪНЕВ.

14

Вуте

преди 8 години

"След като неидентифицираната жена се позабавлявала,"

13

Български фотограф

преди 8 години

Видях един македонец да извлича динозавър от пещерата в Ягодина, заради едно селфи, след което го захвърли с погнуса на земята и гущерчето взе та пукна! За улеснение на властите - мисля, че македонецът се казваше Крали Марко.

12

Анонимен

преди 8 години

Безспорно е голяма тъпотия да влачиш птицата, за да се снимаш с нея. Но тази птица най-вероятно е болна или ранена, щом не се е отбранявала. Я се опитйате да влачите за крилото дори домашна гъска. Ще кълве и ще съска, та няма да посмеете да припарите до нея. Лебедите не правят изключение, даже когато имат малки са опасни, защото не просто се отбраняват, а нападат и кълват жестоко. Така че жълтите издания да не търсят сензация, такава няма.

11

Анонимен

преди 8 години

Много странно как е умрял този лебед? Няма как от едно дръпване за шията или крилото да е умрял, това са някакви глупости. И като цяло днес.бг много писнаха тези инфантилни историйки с животни!

10

Анонимен

преди 8 години

Sega zakolete edno prase i pusnete v efir kolko e jestoko brutalno nevijdano.Izvikaite osven Sun i Gospodari na Efira da pokajat koi koi koi durpa koncite

9

Анонимен

преди 8 години

До ined: - Май според SUN лебедите като ги извадиш от водата умират...Представи си! И те, макар и животни, имат емоции, адреналин, стрес и лично пространство.Наистина, българите, отчайващо неграмотна нация!

8

ined

преди 8 години

Май според SUN лебедите като ги извадиш от водата умират

7

Az

преди 8 години

Това не е селфи. Селфи е когато сам снимаш себе си. :(

6

Професор

преди 8 години

Голям праз! Акушерки трепят бебета те за някаква гъска се загрижили.Моя страна, моя Българияяяя!

5

Анонимен

преди 8 години

Не оправдавам постъпката и но се дразня от натякването, какво били написали по въпроса в английските жълти вестници. Ами, такива туристи сме, прости! Убиваме горките беззащитни птици, за разлика от интелигентните английски туристи, които скачат пияни от прозорците, или крадат мотокари, после безчинстват, трошат и нападат полицаи а накрая се измъкват ни лук яли ни лук мирисали с едно Sorry, докато полицията им носи куфарите!

4

111

преди 8 години

Не мога да понасям тези европейски лицемери!!Да избиваш цивилни граждани в арабския свят е НЕЗНАЧИТЕЛЕН ИНЦИДЕНТ,а ИЗУМИТЕЛНА ТРАГЕДИЯ случката с лебеда!

3

Екатерина

преди 8 години

Поредната изродщина! Що за човек трябва да си?! Подобна постъпка поражда сериозни съмнения, дали всички ходещи на два крака са достатъчно еволюирали......определено не!