19

Анонимен

преди 8 години

Кой ще ни пази?Питайте Бойко и Плевнелиев.Защо питате нас?

18

Кака ви

преди 8 години

До БрaнникОт кого ще я вземаш гая държава бре, пневматик? От комунистите ли? Нали я взехте от комунистите - глей до къде я докарахте? Знаеш ли колко и какви самолети имаше България до 1989 г?

17

Стойне от Чукурово

преди 8 години

Да попитат(с примка на шията) тия които в"зората на демокрацията" унищожиха селско стопанство,пазари,култура,морал,армия и държава!.....

16

Блядимир

преди 8 години

До Гунчо МунчовМунчо, никой нищо не ни взема.Е взема да ама това са алкохолиците.Вместо да изхвърлим съвеЦките им *** и купим модерни машини ние им плащаме пъти по-скъпо за поддръжка на кенефите им.Само за справка ремонтите на МиГ - Руска оферта $1,4млн без ДДС на двигател.Гаранция 100часа или една година., срок за изпълнение 10-11 месеца.Полска оферта - $1млн с ДДС, гаранция 200 часа или 2 год, срок за изпълнение 4-5 месеца.Много дават алкохолиците, много!А мерси!

15

Анонимен

преди 8 години

Нaй- добрия вaриaнт в моментa е дa поискaме СAЩ от бaзaтa в Инджирлик дa пaзи небето ни тaкa пиле нямa дa може дa прехвръкне, кaмо ли руснaк нa фърчило Су или Муууу

14

Анонимен

преди 8 години

спете спокойно деца

13

Нашето

преди 8 години

небе за съжаление е като сухопътната и морската ни граници-който не е поискал той не е минал

12

Кака ви

преди 8 години

До Гневен българинНаправо сме с военно-пневматични сили

11

Анонимен

преди 8 години

Миглена Кунева не може ли да управлява самолет Бойко нали я вре нея навсякъде да й даде и тая длъжност

10

Калина

преди 8 години

Това си е чиста проба държавна измяна!

9

Чекист

преди 8 години

Тези МИГ-ове да отиват в музея на комунизма, за да могат младежите да гледат, че през соца в България е имало ВВС. До тях може и 2-3 снимки на армията да се окичат и някой друг танк.Жалко за младежите, че и БГА Балкан вече го няма. Не може се профилират в гражданска...

8

Анонимен

преди 8 години

от кой да ни пази ? кой пък ще ни напада нас, и ако некой тръгне, дали самолетите са ни - нула, 5, 10 или 110 - разлика ще има само в бройката на свалените бг аероплани!

7

Анонимен

преди 8 години

е,това държава ли е ?

6

Питко

преди 8 години

До ЗАСТРЕЛЯЙТЕ ГИА ОТКЪДЕ ПАРИ БРЕ ЛЕШ ПЕР? Мъни откъде? С тоя евроатлантизъм и европейско бъдеще не виждаш ли, че и пенсиите ги плащат с кредити?!

5

Брaнник

преди 8 години

докaто сме губерния дефaкто, a европейци сaмо проформa нямa дa имaме нито държaвa, нито отбрaнa! рaзкрaченото ни положение между русиятa и Вaшингтон е пaгубен също толковa, колкото и губернскaтa ни обвързaност с москaлиятa до 89 г. Време е Бългaрите дa си вземем държaвaтa отнетa ни нa 9.9.44 г, въпросa е кaк- силом или с " мирен преход"???

4

Гунчо Мунчов

преди 8 години

Е така е с новите съюзници - те не дават, като руснаците! Те са дошли да вземат! Ама пак комунистите са виновни!От американците за сега - два ТЕЦ-а на български *** и ток на американски цени. Честито!И пак тука натовските хю-мне-та да плещят колко са ни ограбили руснаците!

3

Анонимен

преди 8 години

Защо бе. Нали от Полша щяха да носят двигатели за нашите мигове. Съжалявам за младите момчета които искат да летят с изтребител. Докато се именуват българи тази мечта е неосъществима.

2

Анонимен

преди 8 години

Е как да стане като още не могат да се разберат за комисионните? А за държава, естествено на никой от политиците не му дреме...

1

Анонимен

преди 8 години

Абе 2-3 самолета от соца не може ни опази ! През ВСВ когато са бомбардирали София сме имали 100 тина самолета и пак са ни бомбардирали.