53

Анонимен

преди 8 години

"ЕЛАТЕ С НАС В МИНИТЕ. ЕЛАТЕ С НАС В ПОЛЕТО. ЕЛАТЕ С НАС В БОЛНИЦИ. ЕЛАТЕ С НАС...МЕСТА ШЕ ВИ НАМЕРИМ ...НИЕ ВИ ЧАКАМЕ..." Е 20 ЗАПЛАТИ НЯМАМЕ ...

52

Анонимен

преди 8 години

е само вие ли имате кредити а ние кто ниамаме 20та заплати да ги покрием кво правим

51

Анонимен

преди 8 години

Тунеядци угоени, кат не ви кефи - ай нашулгес! Кво се жалвате като вдовица за манатарка? На другите лесно ли им е? Или вие не може да мислите чак толкова???? Що стоите там като не ви харесва??? И друго - нормалния човек е по-застрашен отколкото вие. Всеки ден има поне по един двама дали фира при птп, а за полицай не съм чул! Какво толкова ви плаши живота? С какво изобщо сте нещо повече от другите, та да искате един чувал привилегии, платени от нас????

50

На Буров чичата

преди 8 години

Всичко това е цирк за да се прикрие фалшифицирането на изборите от ГЕРБ !!!!

49

Анонимен

преди 8 години

Четейки коментарите, оставам с впечатлението, че под полицай повечето хора визират катаджия, но МВР има много цивилни служители, които не са така видни, които не са клатибаджак като лелката, седяща зад прозорчето, пътуваща безплатно и пр. Да, сред стадото има ***. Ами, махнете нея, но започнете от главата. Е, как ще посегнете на себе си, уважаеми управляващи?!

48

!

преди 8 години

Ще ви дам и един друг пример. Димитър Джамов е един от най-обичаните кметове в България и най-вероятно ще остане кмет докато е жив или докато има желание. Причината ли? Димитър Джамов успява да внесе сигурност и спокойствие в населеното място.....а това е основната задача на вас, полицаите. Кой е Димитър Джамов може да проверите в масивите си....или по-добре разпитайте някой от вашите командири....може и да е бил на хранилка при него. П.С. Отвращението ми е само от полицаите. Подкрепям другите!

47

Анонимен

преди 8 години

Всичко е блъф,луд е някой да напусне тая блага служба,20 заплатки ,бонуси,пенсиониране на 45 и т.н.,без униформата са нищо поне половината от тях само чакат ден са мине друг да дойде

46

Пенсионер

преди 8 години

Срещу нас живее млад полицай. Не му знам работното време и смените, но от 7 дни в седмицата, той 4 дни си е вкъщи. Не вярвам да се е преработил. Когато нашата полиция стигне поне до нивото на чешката, тогава нека имат претенции нашите "вечно гладни и нещастни" полицаи.

45

Анонимен

преди 8 години

Толкова са нагли ....като не им харесва да се махат . То за това че е много" тежка работа " за едно място се борят по 30 човека. А чиновниците и те ли са от категория " тежка работа "

44

Тихомир Томов

преди 8 години

Много често в коментарите си споменавам за Хорейшо и най - после го споменаха и от полицията . Огромни средства се пропиляват и от тъй нареченото правосъдно министерство . Никой досега не е направил справка за ефекта от работата на вътрешното , правосъдното и военното министерства . Факта , че постоянно ги закичват в края на годината с десетки милиони показва липсата на възвращаемост на откраднати активи , картини , старинни предмети , горива , пари откривани при нарко акции или от такси и т.н

43

Анонимен

преди 8 години

Редовите полицаи в България получават около 1100 лева чисти. Това е два пъти повече от учителите, и повече от доста лекари. При това положение да нарушаваш закона, когато си призван да го контролираш, граничи с престъпление и самоупраство. Ако бях министър бих ги разпуснал и за около 2-3 седмици пренаел около 60 процента от тях, след щателни интервюта и изпити, със ясни ангажименти към обществото. Ние сме една от страните с най-много полицаи на глава.

42

лекар от село

преди 8 години

Ходя всеки ден в махалата. Със спешна чанта, слушалка и апарат за кръвно. Ако има някакво значение де.

41

!

преди 8 години

А, да...забравих да кажа. Тук не може да стане като по филмите да цъкат на компютъра и да разкриват престъпления....защото полицаите не мога да работят с компютър. Ха на бас, че 1% от полицаите могат да направят елементарна екселска таблица.....ние ще ги караме да използват специализиран софтуер. Все пак брат им се казва Ханко.....Човекът долу ви го каза, в чужбина като се загубиш се оглеждаш полицай, тук търсим всячески вариант да избегнем "експертната" ви помощ.

40

Анонимен

преди 8 години

Казва ви Сидеров каква ни е полицията,ама нали е луд кой да му вярва

39

свине..

преди 8 години

.. грухтене за помия ли чувам ?

38

Анонимен

преди 8 години

Елате с нас в завода! Елате с нас в болницата! Елате с нас в училището!На Вас мястото по служба ви е в махала.

37

аз ги подкрепям

преди 8 години

за протокола - не съм полицай! мразя прасетата! но подкрепям исканията на полицаите - не и действията им - но явно само това е начина! смятам че работата им е тежка, работят в лоши условия и изпълняват опасни и кофти задачи!но да е ЯСНО - искам и промяна от тяхна страна! реформа на тяхното поведение, външен вид, и изпълнение на процедурите. искам да се изкорени корупцията и лошата практика на 'затваряне на очите'! ... пък нека имат всички превилегии - все пак това не е само работа а призвание!!

36

Анонимен

преди 8 години

Ако протестираха учители, лекари, металурзи .... тия щяха да са ги били с палките вече. Тях кой ще ги разпръсне мирно и със законни средства?

35

Анонимен

преди 8 години

Много нагли тия бе, за тяхно сведение на бензинджията всеки месец му удържат от заплатата осигурителни вноски и той ще се пенсиониран на 65 без 20 заплати, а приноса на полицаите към пенсионната система е 0

34

Анонимен

преди 8 години

Хем ПРОСТИ, хем БЕЗОЧЛИВИ!!!!! Направо надминахте ромите по номера!!!