59

Анонимен

преди 8 години

Да разсъждавам логически. Защо стана тази екцесия? Не вярвам че Сидеров е луд. Въпроса е какви дивиденти, политически или не ще спечели от такова поведение?

58

Анонимен

преди 8 години

Объркали са Волният в Болният

57

Анонимен

преди 8 години

Муахахахах...някакъв си Краси Христов леко пийнал изглежда по гласа в тубата коментира на фона на кадрите от нова и вика след като оня удари Сайдера: А така дай му е. А за другия дето го дари отзад по главата : запали му врата ве. Муахахаахха..

56

Анонимен

преди 8 години

Руската рубладжийска ***! За това ли ти плаща Москва, Сидер ага?

55

ХАХАХА

преди 8 години

ВОЛЕН ПРЕМИЕР!!!!!!!!ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!ДА СЕ ВЗИМАТ МЛАДИТЕ :)))))))))))))))))))))))))

54

Анонимен

преди 8 години

В изборната нощ народа избра - БОЙ ПО СИДЕРОВ !!!

53

Анонимен

преди 8 години

Благодари се, че не си пребит от българския народ.

52

Наблюдател

преди 8 години

Крайно време е да бъде набит но наистина!

51

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров към своите поддръжници: ОТИВАМЕЕЕ НААА КУПООООННН НА КУПОООН НА КУПОННН В НАТФИЗ НА КУПОООННН :DDD

50

Анонимен

преди 8 години

За едно го признавам Сидеров- голям артист е!

49

хахахахаха

преди 8 години

до 102,Според мен той е отворил ДУПЕТО :))))))))))))

48

...

преди 8 години

Голям цирк в държавата. Депутати се бият като хамали по улиците, бакшиши трепят полицаи, рефендума се провали, бежанци нахлуват на големи групи когато си поискат... То това май не е държава ами разграден двор и кой когото хване.... трагедия е пълна, излагацията е на ниво

47

Анонимен

преди 8 години

Само ми е странно защо не казват че нападателят е полицай? Даже и ония от Нова Цолова и оня другия докато гледаха на живо това казаха: и на полицаите не им издържаха нервите.Вижда се ясно че тоя с шапката има нашивки.

46

Интересно

преди 8 години

До хахахахаКак мислиш, дали е пуснал Деничка на Павел да я изжули в резаната шпага по стар ислямски обичай - да си споят приятелството?

45

резултатите

преди 8 години

И аз така си го обяснявам, като някои колеги от форума. Волен се е страхувал да се изправи пред камерите в НДК и е решил да си поиграе със студентите, за да набере кураж. Както някои хора му цапват по 50 грама преди тежка работа. Волен е очаквал, че никой няма да му се съпротивлява, ще си напомпа куража за сметка на младежите и хайде в НДК пред избирателите. Ни лук ял, ни лук мирисал.

44

Анонимен

преди 8 години

Тоя дето го нацели к'во му каза на Сидеров след като го лепна: ще го убия като куче. ))))

43

хахахаха

преди 8 години

Откакто Волен подаде дупе към ДПС, не е на себе си :)))))))))))))))))))))))))))))))

42

д-р Левиев

преди 8 години

Със сигурност лицето Сидеров злоупотребява със контролирани, психоактивни вещества. За един лекар симптомите му и анамнезата са положителни и недвусмислени. Това извън контекста на шеговитите коментари.

41

ясно

преди 8 години

Сидеров и друг път е ходил в НАТФИЗ и определено не е желан там, щом студентите са скандирали Волен да напусне академията. Щях да попитам защо не го искат, но от друга статия в Дмес.бг стана ясно - дърпал от ръцете на студентите телефоните им, заплашвал студентки... Държал се е заплашително. Получавал е удоволствие за сметка на студентите.

40

Шаран_БГ

преди 8 години

Този знае, че ако го "поръчат" такива хора, със такава власт в една държава, никой няма да го види и чуе по-вече Никой няма да посегне да го удря, дори и да иска! Ще е като ланшния сняг и след това само три дни близките му ще го поменува ! Ето, точно такива "чорбаджии", като В.Рашидов,В.Сидеров и оня, де викаше "ще има клекни - стани" /бяха му прибрали неправилно паркиралата кола/ уронват престижа на българската полиция, на българската държава и насаждат "балканско" поведение на всички нива!!