109

Крум

преди 8 години

България пак стои на пътя на нашествениците. При Омуртаг бяха Арабите, 460 години бяха Отоманците. Сега трябва да стоим на пътя на ***. Съдба на народ на кръстопът. Време е да започнем да вземаме дивиденти. Време е да направим газовата връзка през Солун и да поставим нашите въпроси пред Рашките.

108

Анонимен

преди 8 години

Колкото по-далеч Русия от България, толкова по-добре! Освен в 2-3 града живота в Русия е труден и много далеч от европейският стандарт. В този смисъл щом Русия не може да предложи нищо съществено на собственият си народ, какво може Русия да предложи на България? Не плащащия данъци, а трупащ милиарди печалби на наша гръб чрез силно завишени цени на горивата лукойл? Най-високите цени за газ?

107

Черната златка

преди 8 години

До БОЖИНОВБожинка, Божинкаа ти и Николетчето чаткаше, ама те уши, по скоро ти ги заши - имам предвид рогата на елена лопатар.

106

Черната златка

преди 8 години

До виелВиел не е ли ромско име? Братко, българино :)

105

виел

преди 8 години

Хайде сега *** и местните му лакеи да попълзят малко в краката на нас - българите.

104

БОЖИНОВ

преди 8 години

НЯМА НЕ ДА !!!!!ША ГО ЧАТКАМ :))))))))))))))))))))

103

Черната Златка

преди 8 години

До АнонименТи съвсем се обърка да се занимаваш с нас - златките. Въпроса е от какво е настъпило това объркване от хапчетата или от други препарати, разрешени и не разрешени.

102

до 204

преди 8 години

"А нашите "храбреци", които са смели само пред компютъра, ще си счупят кратата да бегат по гръцко и другаде, само да замирише на горяло"А ваште "храбри" *** се наакаха от 2 американски танка!Ние поне имаме КАУЗА: да предпазим Европа от руската тирания, а на вас ви плащат да влизате без нашивки в чужди страни и да избивате жени и деца, но вие ще плащате накрая, начело с Вождчето ви!

101

Илко

преди 8 години

Илиян Василев, тоя пък кой ?

100

Анонимен

преди 8 години

Я се събудете! Инвестициите, които Русия прави в България, руските туристи, Южен поток, АЕЦ Белене, износа на селскостопанска продукция! Кой от кого има нужда? Това, че подкупните ни политици се продоват за жълти стотинки и лансират чужди интереси го разбираме идеално! Не сме ***!

99

не че нещо

преди 8 години

Основите на руската държавност и култура са много силно повлияни от българите/Българиите,като се почне от Иван Грозни(Цар на Българи и Руси,наричан още ***);българската кирилица;износа на книжнина и книжовници след падането ни под турско робство.Това руснаците никога няма да си го признаят,историята им е леко македонизирана,повлияна от имперски/съветски доктрини.За наша радост и мъка тяхна, вече историята не се пише от съветски учени,натрупаха се нови находки,истината излиза наяве.

98

БОЖИНОВ

преди 8 години

ИСКАМ ДА ПРАВЯ ЛЮБОВ С ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЛЮБОВТА ЩЕ ПОБЕДИ ОМРАЗАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*** Е МОЯТА СРОДНА ДУША, ЩЕ ГО ОБИЧАМ, ЩЕ ГО БЛИЗКАМ КЪДЕТО МИ КАЖЕ!!!!!!!!!!!!А НАКРАЯ ЩЕ МУ ОПЪНА...................... ОЧИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

97

Черната Златка

преди 8 години

До Бялата ЗлаткаКолежке, черната е по-умна и сексапилна.

96

ааах мурзилката

преди 8 години

мурзилката е примерно дете, мурзилката знае да пиша и чете! тя чичко горби слушкаше в захлас и перестройка викаше в несвяст! тя "дядя елцин, дядя елцин " скандираше по дискотеки до зори, когато борис показа високо алкохолен ентусиазъм към империалистическите маскари! тя сега и вова боготвори, докато играта му върви! а после ли? е той ще си каже следващият от какво има нужда и с колко денги е съгласен да се раздели.

95

АБВ-БЪЛГАРИЯ

преди 8 години

До ШопТова са факти, достоверни, всеки има право на мнения, но срещу фактите, трябва да има логично издържани и формулирани мнения, той е искал и иска и да бъде там - мотивацията са пари, рубли или долари, приема всякакви, само че не става, да не говорим, че не говори руски, а ако допуснем, че това е руски, което говори и е допустимо ниво за първото лице на България, то по-добре да не използваме думите, дипломат, посланик, на РБ.

94

ЛюбоПитко

преди 8 години

Колко плаща ембусито за цъкане на плюсчета и минусчета?

93

Аз

преди 8 години

То е ясно, че се нуждаят от нашата помощ сибирските монголоиди. Иначе нямаше да облъчват така упорито с русофилската си пропаганда.

92

Пешо

преди 8 години

Смешници!!! А газта ни от къде е от щата юта ли? Ако ни врътнат крана и ни връщат веднага 150 години назад

91

До 201

преди 8 години

Сбъркал си адреса, ***! Мобилизациите, пардон, могилизациите ги прави хунтата в куев, там вече завърши ЩЕСТАТА!!!!!!, и както се вижда, всички нормални мъже фъснаха от страната, останаха болни и недоволни. И краварски наемници, и бандитчета от пребалтиката, полячета, естонски нацики и т.н. Но нищо няма да ги спаси. А нашите "храбреци", които са смели само пред компютъра, ще си счупят кратата да бегат по гръцко и другаде, само да замирише на горяло (не дай Боже!)

90

Анонимен

преди 8 години

Демек слонът не можел без мравката, а не обратното. Докога луди ще ни управляват бе - чемодан, вокзал, Фашингтон, при ***...