99

споко

преди 9 години

Утре ще стане кристално ясно що е то гръцки бунт и има ли той почва в Европейския съюз. В Брюксел ще се проведе среща на външните министри и очаквам с интерес да видя как гръцкия представител ще удря с юмрук по масата и ще постави европейските империалисти на мястото им.

98

Анонимен

преди 9 години

Голямо евро-квичене пада. Европейските бюрократични *** са в паника. Спокойно бе ***, до една година ще удавите и Гърция. Ако не с друго, то със санкции. Това го умеете.

97

Аврамов

преди 9 години

Жалки и долни американо-юдеиски престъпници и терористи!

96

Анонимен

преди 9 години

ЕС е обединение на независими държави. С това си изявление се показва ясно че ЕС е доминация на силния над слабия. Всеки който мисли по друг начин е неудобен. Браво на гърците. Крайно време е да се разбере че не ЕС ни е нужен, а ние сме му нужни, като заден двор където да си изхвърлят ***. Време е да се направи референдум за това дали да сме в ЕС или да излизаме. Да съюз с Русия, защото там са ресурсите и парите, защото там са ни интересите. Вън от НАТО и ЕС.

95

Божо

преди 9 години

Колко доволно е джуджето в Кремъл !!! Няма по-хубаво нещо от това, да рушиш нещо, което не можеш да постигнеш !!! Гадни популисти, унищожават Европа !!!Това нещо в Атина КАК ТОЧНО ЩЕ "ОПРАВИ" гърците !!! *** загробва още пари на руснаците, като подкрепя откровени ЛЪЖЦИ в Европа, независимо дали са червени или кафяви !!! Как не го е гнус това дребно човече с петолъчката на челото ???

94

Топалов

преди 9 години

Филма "Джамбази" -гръцки филм на балкански език сложи Холивуд в малкия си джоб. До месец очаквайте следващия гръцки филм " Робия или Русия".

93

нокомент

преди 9 години

Какво точно се иска от Гърция- да няма мнение, да си мълчи и да не си казва мнението?

92

Анонимен

преди 9 години

Така, така. Гордите елини имат древна история и когато Питагор е измислял терореми, германци и французи още са били в небитието като народи. Крайно време беше да се появи един истински политик, който не прилича на гей и който мисли за народ, родина и национална гордост. А за диалога на Гърция с Русия няма какво да се учудваме - две православни държави. Ние само се водим православни, но се продадохме отвсякъде на запада.

91

Х

преди 9 години

Ципрас е политик който мисли за народа си-това което губи от ембаргото срещу Русия ще го поиска от ЕС.Докато нашите макар да губим се съгласяваме с всичко.

90

Иван

преди 9 години

Това поведение на ЕС просто доказва, че по по своята си структура е фашистко (построена на принципа на "снопа") сдружение. Никакво измъкване. Който се цепи от колектива, ние ще го сцепим. това е то фашизма. Ксенофобия, расизъм, антисемитизъм - това са само външни признаци на това "снопско" общество, основано на задължителното единство! Може да ги има, но може и да не си личат!

89

Анонимен

преди 9 години

Радва ме Ципрас. За съжаление по един или друг начин ще го премахнат, щом е неудобен. Така се случва от как свят светува.

88

граф дьо Сиким

преди 9 години

Вие не ги мислете хитрите византийци!Гледайте *** "европейска"!

87

Анонимен

преди 9 години

"С ужас забелязах..." Мда, ужас, хел и хорор значи. Защо тогава ЕС не се присъедини към позицията на Гърция и спре да подкрепя неонацисткия режим на превратаджиите в Киев? Да мислим за бъдешето, Шулц - помниш ли бащата ти как го е.аха при Сталинград

86

Фък Дем Ол

преди 9 години

До Анонимен 108В кой свят живееш?Единственото нещо, което крепи ГМО-тата са горещите конфликит... сътвориха такова нещо и в Европа... (отново след бунта на Албанците през 90-те). Алтернативата им е гражданска война след спукването на балона Долорес.

85

Хо

преди 9 години

Който НЕ плаща, той поръчва музиката Гръцка народна поговорка

84

Фък Дем Ол

преди 9 години

Евровурстовете в паника!Фалшифицирането на Гръцките финансови доклакди към ЕС е направено от добрите ГМО приятели, някой от работещите тогава за тях юропейци са на висши ръководни постове в ЕЦБ. За трагедията на Европа е виновна само и единствено европейската политическа неолиберлана върхушка, която за парче салам (не уточнявам къде точно), продава майка си и баща си. Русия е част от Европа. Европа и Азия / Китай трябва да ликвидират ГМО чумата съвместно. За балгото на цялото човечество.

83

Анонимен

преди 9 години

Цапрасчо настъпи мотиката вече неколко пъти.

82

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 87,Държавите избират сами какво да правят, никой нищо не нарежда отникъде. Но когато си избрал да бъдеш част от нещо, в случая ЕС, се налага да се съобразяваш. Ако не се съобразяваш и ЕС не се съобразява, а не върви да си сам в глобализиращ се свят

81

Анонимен

преди 9 години

EC ???? DUXAITE SUPATAAAAA, ZAEDNO S BABA MERKEL ! BALACITE UMRQXA! DAVAITE ZAEMI NA USA, TE IMAT NUGDA A I NQMA DA VI GI VARNAT !

80

Анонимен

преди 9 години

А нашите *** селяци виждат само злини от Запада, но, кой знае защо, искат все натам да ходят и като тях да живея. И ако това не е лицемерие! А Ципрас ще обере пешкира, още малко потърпете, жалко за съседите гърци.