70

Анонимен

преди 9 години

Симеонов-идеологически вредител,подвизаващ се политическото и медийното пространство като националист и патриот.Двете военовременни форми на съвременния фашизъм.Просто казано "привилегии и недостатъци в расите(етносите)".Основоположник на тази дяволска идеология е ционизма,базиращ се на книги Талмуд,Кабала,Тора и други геноцидни доктрини.Такива са всичките религиозни книги,включително и православните,католическите и мохамеданските.Различните "истини",вкоренени в съзнанието и бита на масите.Конфликтите в тези случаи са неизбежни и съпровождащи бита.За жалост.

69

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Забранете им да раждат по цял отбор деца. Не повече от 2 и под 18 години също не. Такава смрадлива *** другаде едва ли има както в България. Галениците на народа. Та Вие не уважавате БЪЛГАРИНА така, както уважавате ***. Повръща ми се от такива родолюбци като Вас.

68

xzv

преди 9 години

БСП, ДПС и яТака са виновни за *** на България!!

67

С0ЦА

преди 9 години

До един българинТАКА Е

66

bobi

преди 9 години

ti si edin glupak za6to pravi6 rezidenenie mejdu blgari i romi kakvo iska6 da napravi6 kato v srbia s teb tribva da se zanimava prokupaturata i evropeiski sd za obida na edin milion du6i

65

Анонимен

преди 9 години

Този създаде Атака и Волен Сидеров, не го забравяйте!

64

морски

преди 9 години

Защо никъде не се съобщава за новина номер 1,а именно че 50% от Нова телевизия вече е собственост на Бойко Борисов!Чакат ни само обективни и непристрастни новини.

63

Анонимен

преди 9 години

Турско ***, и ти като Волен Сидеров се продаде на турците.

62

Анонимен

преди 9 години

ЩО НЕ СИ НАРОДИШ 10 ПАТРИОТЧЕТА?ЗА КАКВО СЕ БОРИЩ?ЗА КАКВО РАБОТИШ?СЛЕД 10 ГОДИНИ, ВСИЧКО КОЕТО СИ ПОСТИГНАЛ ЩЕ ОСТАНЕ ЗА РОМЧЕТАТА, РЕАЛНО ЗА ТЯХ РАБОТИШ?

61

гхгх

преди 9 години

Всяко правителство може да направи тези промени! Но ние, народът, трябва изрично да се възпротивим на тази толерантност към тях и потъпкването на нас, нормалните хора. Ако спрем да им наливаме гушите, ще има и за пенсии, социални, няма да се разплождат заради нашите пари! Не може една ***, 2 пъти по малка от мен, непълнолетна, да взима 3 пъти колкото заплатата ми... Без да плаща нищо.. Трябва да се вдигнем! Трябва да се чуе гласът ни! Трябва да има промени!

60

12345

преди 9 години

До АнонименЧува или не Сидеров, не е на глупаците работа!

59

ОТКРИЛ ТОПЛАТА

преди 9 години

"Симеонов скочи остро: Раждането на деца за ромите е бизнес"Като гледам не се изисква много сиво вещество за да си депутат.....Ако питам които и да е на улицата простосмъртен човек би стигнал до същите умозаклучения....Ние диагнозата е знаем всички другарю Симеонов кажете какво е лечението.....

58

Анонимен

преди 9 години

Питайте хидроинжинера, как да се справим с ромския хаос. Сигурен съм, че срещу някое милионче ще даде експертни съвети за излизане от тази ситуация!

57

Филолого

преди 9 години

Не моем да разберем кви са тези "РОМИ"?!Това граждане на Рим ли са?Ако е така да си одят у Италия.Ако не са да си ги наричат както тук им викаме "***".

56

фани

преди 9 години

Окрадоха ни всичко, което можехме да имаме... Опитват се да ни убият. Заради тях хора стоят на студено без ток, дерейлира влак, спешните медици намаляват и скоро ще останем и без такива (напълно ги разбирам).. Крадат на поразия, а ние ги любим ли любим, защото са научили да слагат поне Х на бюлетината.. Ех, съвсем скоро ще бъдат повече и от нас...

55

SS

преди 9 години

Имам предложение към активистите на БХК и подобните им "правозащитни" организации. Защо не вземете да поживеете поне месец, да речем, в бургаския квартал Горно Езерово, като българин със собствен имот. Гарантирам ви, много скоро ще намразите черноглавите!

54

Анонимен

преди 9 години

До Илия Илиев.Запитали гн Саркози бив6ият президент на Франця.Кои мойе дасе оправи със ***,тои одговорил ми кои само хитлер.

53

сос

преди 9 години

да

52

Анонимен

преди 9 години

Браво на Симеонов, най-после някой да нарече нещата с истинските им имена.сидеров нещо не се чува ... сигурно е в депресия заради рублата ... като всеки ***.

51

Стършел

преди 9 години

Прав си Местане,всеки трябва да носи отговорност за престъпленията си!Като си такъв радел на справедливостта,кой Ви потърси отговорност на Вас и Вие, на кого потърсихте отговорност за безобразията и престъпленията,които извършихте за 25 години спрямо целия Български народ без да го деля на етноси.Вие с Вашия личен пример показвате на всички, че сте над законите в тази страна.Защо след като,не се разрешава политическа агитация на "майчиния" език, Вие не го спазвате. Какво стана Хр.Бисеров?