110

ПРАВ Е РОГОЗИН

преди 9 години

По-надупено и по-мръсно нещо от настоящ БГ "политик" на власт НЯМА

109

Анонимен

преди 9 години

Да купят ракетна обстановка ПВО c500 c 500m да имат страх комшии и араби

108

СОРОСОИДИТЕ

преди 9 години

направиха БЪЛГАРИЯ последната спирка на ОТХОДНИТЕ НЕЧИСТОТИИ на НАТО и ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Че даже искат да си плащаме за *** по-стари от Миг29, дето НАРОДНАТА ВЛАСТ купи за евентуална война с Вечните ни "съюзници" и "приятели" на ЮЖНАТА ГРАНИЦА

107

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не ми пука дали модернизирането на армията ще е с руска или американска техника и двете са достатъчно добри. Интересува ме на първо място да се проведе честен конкурс, в който да бъдат допуснати всички. Не може да се отказваш от руската техника само защото... е руска. Като си говорим за защита на националния интерес, тогава трябва да чакаме най-добрите предложения в конкурентна среда, а не да изключваме конкурентите на произволен принцип.

106

Анонимен

преди 9 години

аз лично бих избрал най вече немско но има и добри руски неща а и щатски главното е политиците да нямат думата по този въпрос а да решават воени те и то тези които ще го ползват залагайкиси живота на него не назначените от горе

105

факт

преди 9 години

миналата година френски и англииски кораби почнаха обстрел на сирия блиско до сириския бряг още при преближаване на ракетите до сириския бряг бяха свалени всички от сириското пво и десанта и обстрела от французи и англичани беше прекратен бързо забравяте ))

104

Анонимен

преди 9 години

Да живее руската военна техника, руснаците доказаха че са най-добрите в свалянето на граждански самолети, затова НАТО и *** ги е яд на Русия.

103

Анонимен

преди 9 години

Важното е да прибираме *** на запада, за да сме "по-съвместими" с натовските стандарти. Под "съвместимост" разбирайте да продължаваме да унищожаваме армията си, но и да не спираме да купуваме скрапа на НАТО на завишени цени. Мислете за тях, имат праисторическа техника, която навремето им е струвала пари и сега им трябват балъци, които да се превърнат в тяхно сметище срещу едно "съвместимо" потупване по рамото.

102

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

НИТО ЕДНА УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ДЪРЖАВА НЕ КУПУВА РУСКО ОРЪЖИЕ ! КОЯ СЪВРЕМЕННА ДЪРЖАВА Е С РУСКО ОРЪЖИЕ - ГЕРМАНИЯ ЛИ ,ФРАНЦИЯ ЛИ ,ТУРЦИЯ ЛИ ?!

101

до 134

преди 9 години

Конкретно да поговорим за Украйна. Пълна излагация на руската военна техника. Заключението е че старата съветска техника на Украйна победи "съвременната" руска военна техника.

100

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

КУПИ РУСКИ САМОЛЕТИ И ТАНКОВЕ ЗА ДА ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА ! АСАД ИМА ГОРЧИВ ОПИТ С РУСКИТЕ САМОЛЕТИ И ТАНКОВЕ ,С КОИТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ БУНТОВНИЦИТЕ ГОДИНИ НАРЕД ! ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛИЧНО ОРЪЖИЕ ,ЛОВНИ ПУШКИ И КАРАБИНИ ,А СТАВА ВЪПРОС ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ! ЗАТОВА ОНЯ В ДОЛНИЯ КОМЕНТАР ДА НЕ МИ СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН ,ЧЕ РУСИЯ СПЕЧЕЛИЛА 50 МЛРД. ДОЛАРА ОТ ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЯ ! ТЯ ПЕЧЕЛИ ОТ МАНЯЦИ НА ОРЪЖИЯ ,КОИТО КУПУВАТ КАЛАШНИЦИ И ДР. ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ ! САМОЛЕТИТЕ СА ДРУГА ТЕМА !

99

Анонимен

преди 9 години

До до 124по бедни са виж какви държависа а и неказвам че сичкото руско уръжие е лошо има и отлични неща примерно хеликоптер МИ 8 е най доброто на пазара но в артилерията примерно коалиция е бая по зле от PZ 2000 зависи конкретно за каква машина говорим

98

ЕСПОР

преди 9 години

След като САЩ, ЕС и НАТО са толкова загрижени "суверенитета" на своята българска колония - да вземат да подарят няколко чисто нови самолети на т. нар. българска армия. В случая Рогозин е цинично откровен - нашите нови господари наистина разполагат с безотпадна военна технология. Да е жив и здрав нашият псевдопрезидент, нашият псевдопремиер, нашият псевдовоенен министър, нашият псевдовъншен министър и т. н.!

97

Анонимен

преди 9 години

Таз дебела *** на снимката ли се е напраила на интересна?Я по-добре да отиде на фитнес, че ще си докара инфаркт само с пиенье и тъпчене.

96

Анонимен

преди 9 години

До Godне е евтин но не е и чак толкова скъп за цените ревът най вече конкурентите а и знаеш какво е казано още от римско време който не копува най доброто с пари долпаща с кръв

95

до 124

преди 9 години

Кой ти каза че руското оръжие не става? За това ли тази година Русия ще приключи с 50 млрд.долара печалба на оръжие. Което я поставя на Първо място в света! А тези които дават тези милиарди са със сигурност по-умни от теб.

94

набюдател

преди 9 години

Добре де нали нямаме армия разоръжихме се продадохме всичко на безценица няма казарми ,за какво сега ще харчим милиарди Евро за глупости като ние се даваме без бой

93

Анонимен

преди 9 години

До ТАБУРЕТКИНШойгун да Рогозин не много той е турнат от оръжеино промишленото лоби и одобрява сичко без значение далие добро или лошо

92

God

преди 9 години

До АнонименИ Eurofighter-а става, но помня, че ни го предлагаха много скъпо. Ако се разберем нещо с Германия - защо не.

91

Анонимен

преди 9 години

Дмитрий Рогозин, сигорно още не е изтрезнял от вчерашният си запой с др.Путин