20

Преместителя

преди 9 години

Преместих си го в другио крачол.И 1000 лева да направят киловата пак ще псувам *** от ДС-КГБ народни изедници фашисти!Така ли не ви увряха чугунените милициоерски тикви,че с насилие не се гради по добро общество *** еничерски?В педагогиката няма раздел "Превъзпитание чрез насилие"

19

Анонимен

преди 9 години

Това няма да е всичко. Ще надпишат и сметките, само да надпишат резултатите от изборите и понеже не сте *** --- вие си знаете -

18

неутрален

преди 9 години

Абе тоя "9" най- вероятно е или от протестна мрежа или нещо подобно на човек. Така имаше един силно подскачащ за оставка и виж го ти сега за заслугите му предложили зам. министър на културата. Протестна мрежа пък се среща с американската посланничка абе като цяло малко са честните протести един от които свали Борисов пак заради скъпия ток но ето колко лесен е българинът и пак се оставя в ръцете на Сатаните.

17

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 години

БСП-НАМАЛИ ТОКА КОГАТО БЕПЕ НА ВЛАСТ.ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ПАК

16

Анонимен

преди 9 години

Още протестирайте, още натискайте правителството да пада :) Сега се осветлявайте на свещи и гответе на газ - докато има, че и нея ще я спрат с безумната ни външна политика.

15

Анонимен

преди 9 години

20 много малък, но за сметка на това мнооо *** народец

14

ГЕРБЕР

преди 9 години

ВРЕМЕ БЕШЕ !!!ТРЯБВАШЕ ДА ЧАКАМЕ ЦЯЛА ГОДИНА ГЕРБ ДА ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА !! НАЙ-ПОСЛЕ !!!КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ !! ВСИЧКИ ЦЕНИ САМО НА ГОРЕ !!!

13

Анонимен

преди 9 години

За лЬОкарства да ги дадете

12

Анонимен

преди 9 години

*** герберяги фашаги и баби Ягииии. А, да не забравя и един клет народец.

11

Putin

преди 9 години

Искам вдигане на напрежението със 100% от 230V на 460V !!!

10

Анонимен

преди 9 години

ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!

9

дебел дупутат

преди 9 години

Кеф......гърч за мизерниците които са останали в държават.Цената на тока трябва да скочи не с 10%, а само с 300%

8

Салахадин

преди 9 години

Ами 1 те ГЕРБ и от "ФАРОВЕТЕ" си пълнят джобките и то солидно,ама като сте прости и си мислите ,че ще ви опазят,що да ви ги не вкарат.ДАже мисля че 10% е малко на фона на вашето мрънкане.Тука по приказки излиза че на 2-ри ,най-късно 3-ти ноември трябва да е паднало ГЕРБ-аджийското правителство.Ама ще ти кажа какво ще стане:От 1-ви ви го вдигат,вие мрънкате и толкоз!!!Е това ще стане!!!И мислете откъде ще намирате пари за хранене на *** партийни касички като НЕК!!!

7

Анонимен

преди 9 години

На мутростанци тези неща не им правят впечатление. Важното е какво ще каже Мутрьо Мутрев.

6

възмутен

преди 9 години

Смотан народ, скапана държава! То държава и няма де! Затова бяха и скокльовците с пищялките, начело с ГЕРБ и президента! Та нали Плевнелиева, Прокопиева .... бяха сред видните протестиращи! Хак ни е, народе! Падаме отново в ръцете на мафията! Не народ, а *** - точно това сме ние и са го прозрели още в древни времена! Смее ни се цял свят! Народ без достойноство; народ, който го плюят в лицето и се подиграват с него, и той стои и си кюта, все едно не става дума за него!

5

hgjkl

преди 9 години

кога декевър ще вдигнат заплатите с 10 процента

4

Анонимен

преди 9 години

Мда, този път вече няма да се размине само с камъни по сградите на ЕРП. Ама нищо, време беше.

3

долу дкевр

преди 9 години

кои са тия от ДКЕВР бе...българоубийци без грам милост и свян...българският народ няма да ви го прости...кажете си СБОГОМ на гнусната службица.....НАРОДА срещу политиците !

2

True Story

преди 9 години

Ще падат глави.*** от БСП оставиха държавата в трагично положение(както при предното си управление).На 5 октомври си помислете пак дали ще гласувате за тях.

1

ss

преди 9 години

как няма нали са от гроб и тряя си пълнят джобчетата