34

млад бандеровец

преди 9 години

Кога *** е спазвал обещание та и сега?На женски полов орган доверие да нямаш.

33

СПЕШНО

преди 9 години

Макак Обама се наака!

32

Анонимен

преди 9 години

а спорозомението не включваше ли изтегляне на украйнските войски ...ако бяха се изтеглили нямаше да има по кой да стрелят

31

Регина

преди 9 години

Россия вызывает не только страх, но и жалостьСамая большая в мире страна умирает, и единственный вопрос состоит в том, насколько жестокими будут ее предсмертные муки

30

Анонимен

преди 9 години

Окръг Уилкокс е едно от местата с най-голяма безработица в щата Алабама. В средата на миналата година китайската компания отваря там завод, инвестирайки 100 милиона долара. Причината, азиатската компания да избере САЩ за производствените си цели, е евтиният долар за стартиращ бизнес, по-предсказуемите разходи за труд, по-ниските разходи за електрическа енергия, по-бързата доставка до американските клиенти и най-голямото предимство от всичко няма вносни мита.

29

Анонимен

преди 9 години

do 37 van: Am te sa uniq prodajnici ot NFSB i produkta im Ataka!

28

Анонимен

преди 9 години

одини наред американски компании предпочитаха да изнесат производството си в Китай и други развиващи се пазари, заради изчислените по-ниски разходи за труд. В последните години се наблюдава обратна тенденция- на връщане на производството към родната за компанията страна, като една от причините е големият процент на брак на стоката, създадена на Изток.

27

Анонимен

преди 9 години

МОЖЕ 37 но мислиме да вземеме гарата, столицата и държавата с НАС. :)

26

Анонимен

преди 9 години

ПроПиндоската диванна армия на Бардак Обезиански днес е решила да си чеше клавиатурата!

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15 с огромните ресурси които не не могат сами да добиват.Ако санкциите продължат година,Русия ще фалира.Месото е поскъпнало 40%.В скоро време няма да го има съвсем...И тогава става страшно,обикновените хора ще разберат,че политиката на агресия не води до никъде..

24

вън!

преди 9 години

Русофилите!!! Веднага хващайте международния влак и слизайте в Донецк да се биете за Бащицата ви Путин. Вън от нашата България РОДООТСТЪПНИЦИ. Ах ваща м.....

23

Румбо

преди 9 години

Хубава снимка!Много поучителна-който е тръгнал към Москва с оръжие или не се е върнал,или с *** ***!А руските танкове стигнаха до Берлин и даже поостанаха към 50 години!Дали не почва нов 50-годишен цикъл?Какво пък,историята се повтаря-пак предизвикаха Русия,като я нападнаха подло.Тия хора история не учат ли?Да не би да искат руско знаме над Капитолия?

22

Анонимен

преди 9 години

GEWEZENCE!Do vchera, ruskiq narod jiweeshe po dobre i ot edin evropeec! A sega zaradi gewezelacite na ***, shte plashta v troen razmer godini nared dokato se stopi brutalno!!! Mechtata na ***!

21

GSGV

преди 9 години

Руснаците голям си го вкараха с тоя конфликт с украинци. Те такова чудо не са виждали. Леко- леко отвътре и други ще се надигат докато и самитеруснаци не разберат , най-големия им враг са собствените им управляващи.

20

Анонимен

преди 9 години

NFSB i produkta im Ataka, nqma da sprat da provokirat Balgarskiq narod dokato ne otminat izborite!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Кашчей 20, има обективна причина. Вали дъжд и на село е кално.74884

18

Анонимен

преди 9 години

А дали американците не са обстрелвали района за да подтикнат двете страни към конфликт? На всеки е ясно, че на гнусните американци им е през онази работа за украинците. Те просто искат да има конфликти по цял свят.

17

реалист

преди 9 години

Видите ли антируска статия,авторът е винаги *** Василева по материал на Ройтерс.Изводите си правете сами

16

Анонимен

преди 9 години

Никой диктатор не може да сломи порива за свобода на човека.Присъединете се към народа на Украйна в борбата му за независимост.

15

Idealist

преди 9 години

За самолета напълно се замълча. Прибраха си труповете, които са билит взети от моргите и натоварени в самолета-самоубиец. Жалко за екипажа! Същата картина, като през 1985 г. над Сахалин. *** американска пропаганда и политика. Тези пък тръгнали за Москва!