24

Анонимен

преди 10 години

DOKATO NIE BULGARITE SME RAZDELENI NA PARTII , TURCITE SI IMAT EDNA PARTIA KOIATO VINAGI SI UVELI4AVA PODKREPATA I E NA VLAST , SYEDINENIETO PRAVI SILATA , AMA BULGARINA NEMOJE DA GO PROUMEE

23

Анонимен

преди 10 години

На следващите избори, ако ГЕРБ спечели повече гласове, пак няма да може да направи самостоятелно правителство. Тъй като трябва да напълнят лъжица, ще се коалират с ДПС. Единствената партия с пожелан успех от Ердоган, бе ГЕРБ.Няма да чета какво ще пишете тогава тук.Мога да го напиша от сега.Хайде, със здраве.Като финал ще кажа , че последните 33% от държавната част в енергийната система, ги продаде ГЕРБ.Физкултурници, пари, апартаменти, магистрали, калинки, фукльовци, лентички, самолети...

22

Анонимен

преди 10 години

"Кой донася на Йотингер"*** закостенялото комунистическо мислене!!! За това никога няма да имаме държава и управници, защото всеки един се бои от прозрачността, всичко трябва да става на тъмно. Такъв ни е Българския манталитет за съжаление, важна е далаверката, не честния труд. За това такива ни и управляват!

21

Анонимен

преди 10 години

Не сълзите, а плюнките.

20

изнервен

преди 10 години

До ГЕРББСП. Събуди се! Не си в хотелска стая в Москва.

19

Винету

преди 10 години

Куюмджиев, не позна. А и вас май няма кой да ви пита вече.

18

Анонимен

преди 10 години

kak taka dobrovolno da si podadyt ostvaka bsp? priatel ti naiasni li si 4e komunist vlasta ne dava nikoga ako shte i tursko da stane i vsi4ki da umrem bsp niama da si podade ostvka, vlasta za tiah e nai vajna ot vsi4ko ostanalo , nadiavam si i ti da go razberseh veche

17

Анонимен

преди 10 години

ЛИПСВАТ АЛТЕРНАТИВИ, ЛИПСВАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. И АКО ИМА ИЗБОРИ КАКВО, ИДВА ТИКВАТА, ЛИЖЕ ЕВРО-ЗАДН**И, ЩЕ ЛИКВИДИРА ОЩЕ 400 000 РАБОТНИ МЕСТА, ТОКА ЩЕ СКОЧИ С 300% И СЛЕД ИМА НЯМА 3 МЕСЕЦА НАРОДА ПАК ЩЕ ГО ИЗРИТА КАТО БЕЗДАРНА *** С ПАВЕТА И ЯЙЦА, И ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ? ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ УПРАВЛЯВА НАРОДА, УПРАВЛЯВАТ ЕДНИ ХОРА КОИТО НЕ ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО НАРОДА ИСКА.

16

Анонимен

преди 10 години

Дано не мине, че да се закопаете още повече :))))))))))))

15

Анонимен

преди 10 години

самите бсп доброволно и сами траа си подадат оставка

14

Анонимен

преди 10 години

Много къса памет имате, вие не завършихте мандата си, бяхте свалени от власт предсрочно от народно недоволство и една от причините беше произволът на ЕРП-тата, обърна се той от парламентарната трибуна към опозицията. Не завършиха точно така защото се отказаха, но вие *** нахалници ли го казвате бе мамка ви нали за вас имаше протести над 150 дена и вие пак не се отказахте ***

13

ИСТ

преди 10 години

Сълзите остават за народа-и за вашите гласоподаватели наречени гладни Бобовдолчени.поговорка - който се смее последен най добре са смее. 5-6 големи партии от едно котило превърнаха българина в роб.

12

брб

преди 10 години

До 8 аzКолега,да си имаме уважението,казва се ***!

11

777

преди 10 години

До Язъкхаха да

10

Анонимен

преди 10 години

Kak chakam DPS da im go nabie :) oh kef

9

...

преди 10 години

Ей това са ***.Взеха властта,подариха повече от половин България на дпс,взеха да смучат и пак старите далавери!Народа не ги иска и му се драйфа от техните криви и крадливи муцуни,те пак за Герб говорят.Комплексари,мишки и разсипници-15/15 ниво на тъпотия!Оставка!

8

777

преди 10 години

интересно е кой ще реве последен

7

Анонимен

преди 10 години

Мръсни комунисти - за какво увеличение на тока през 2013 говорите??? Цената сега да не е намалена??!!! (не броя 38 ст. намаление на месец)

6

ГЕРБСП

преди 10 години

Това беше най-жалкия вот на недоверие от времето на великите географски открития.Магдалена Ташева отново беше брилиянтна, прекрасен синтез, един преразказ на срама, кулминация на самата истина.Герберите бяха навели надолу глава и дебата им се изчерпваше с подвиквания от място, нез реплики и отговори на аргумените от трибуната!Много жалка картинка, просто беше типично по тиквенско-комунистически !!

5

е2

преди 10 години

Ей, наглеци такива. Всички вън от парламента и нови избори ВЕДНАГА!!!!