391

!!!

преди 10 години

До Анонимен 462Никой не ви смята за нищо бе жалки смешници- нито ЕС и американците, нито руснаците!Първите ви използват за маша да бъркат в огън, вторите ви се надсмиват, че сте надупени и сами се мажете с вазелин...

390

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха. Путин и олигарсите му ще въртят кръгчета само в рф ха ха ха ха. Мн са смешни. Само им показват, на 17 септември може и да го отменят мн са смешни и тукашните подмазвачи бивши *** с небългарско с руско самосъзнание. Ха ха ха ха жалка картинка!

389

ралин

преди 10 години

Радой РалинПиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен... [Прочети целия коментар] бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.

388

Анонимен

преди 10 години

Неслучайно сме единствената страна, воюваща с целия свят по време на ВСВ.

387

Анонимен

преди 10 години

Ей, палячовци, от цял свят никой не ни е...а за слива! Нямам думи! Просто ПОЗОР!

386

55

преди 10 години

До Анонимен 472И Русия...

385

@@@

преди 10 години

Русия не е гневна, това са реплики на неграмотните български журналяги.Пука и на Русия за бедната и гладната България.Нищо "гневно" още по-малко бясно има в статията.Просто се опровергават лъжите в БГ пресата.

384

Анонимен

преди 10 години

До wasilisqnisevropaМоят дядо е работил за българите не за германците, но комунистите като са дошли са го изселили от бургас и казваше че : като тропнат на вратата и си виках :край идват да ме вземат Не е им е викал братушки?!

383

Анонимен

преди 10 години

България трябва да се освободи от тиранията на ЕС и САЩ!

382

Анонимен

преди 10 години

До wasilisqnisevropaА ти сигурен ли си или така си прочел ?

381

een man

преди 10 години

тия руснаци какво реват като вдовици само. Гадовете - ще окупират други страни - ще си стоят изолирани

380

Анонимен

преди 10 години

От ЕС и хамериканците не видяхме нищо хубаво. Продажните ни политици само слугуват на който ги надупи. Русия е велика. Народа е с нея.

379

До 464:

преди 10 години

Сърбия няма да обявява санкции срещу Русия!Много яко!И Северна Корея няма!И Венецуела няма!Ето, че се сформира много яка анти- българска коалиция!Браво!Радвай се, кравоИ тази зимаза тебе ще имав ямата силаж.Яж!(Трендафил Акациев)

378

Анонимен

преди 10 години

Пак настъпъхме мотиката.

377

Патриот

преди 10 години

Ето как БСП и Атака се борят с безработицата.Плащат за всеки коментар в подкрепа на руските фашисти.

376

Анонимен

преди 10 години

Сърбия няма да въвежда санкции срещу РусияТова обяви сръбският вицепремиер Александър Вучич, който заедно с премиера Ивица Дачич се срещна с върховния представител на ЕС по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Катрин Аштън

375

Анонимен

преди 10 години

do 451 bg! Hm..Nqma po golemi dvulichnici i prodajnici ot Ataka! Nalisa krainodesni zashto ne idat dase pregarnat s Ukrainskite fashisti obqvilise desen sektor? A se pregrashtat s Ruskiq oligarh, qvno parichkite na Putin sa mnogo po sladki otkolkoto nacionalizma!

374

Анонимен

преди 10 години

Браво на Външното ни министерство, напълни ми се душата като прочетох тази новина в медиите. Най-накрая да погажем на Русия, че не сме никакъв братски народ за тях още повече в момент в който Русия е окупирала Украйна. Браво на правителството на Република България, браво на г-н Станишев, винаги съм вярвал в него. Ура и за Европейският съюз и за всички държави от братският Запад. Ей това наричам Демокрация!!!

373

В

преди 10 години

Само *** и нищожество би си помислил , че България(създателката на славянската цивилизация/ на кирилицата) трябва да спомага за унищожението на Русия и за налагане на латински хегемон над Европа и света. Руският културен империалиэъм е - български културен империалиэъм.От 1053 г. се води тази борба м/у нас и латинците ,за културно налагане над Европа и отвъд.... време е да се разбере кой-кого.

372

Сашо

преди 10 години

Шувалов увери, че отношението към "братския български народ" остава непроменено, независимо от изявленията на "чиновниците в Министерството на външните работи на тази страна". Тьи в ошибке, ***,целият български народ не ви иска,и не РУСКИЯ народ, а ВАС, КОЖОДЕРИТЕ НА ПУТИН.