90

Шоп

преди 10 години

До до 113 от славянин Причината за затварянето на четирите блока на АЕЦ е икономическа - няма пазар за толкова много ток.

89

Шоп

преди 10 години

Аз пък смятам санкциите срещу Путрин за прекалено меки... Но може би защото не съм на заплата при Исаков?

88

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОлигофрени, които някъде виждат СССР, като теб, са сериозно проблем на нашето болно общество...

87

анонимен

преди 10 години

От няколко стотици години , българският народ е настроен русофилски.Освободили са ни. Разбирам , че са имали различни стратегически интереси от освобождението на България , но е факт че има съвпадение между руските и български интереси.А ако не бяха те , Англия ,Франция или Германия щяха да се загрижат за нас????Просто вижте реакциите им за Западните ни покрайнини и ще ви стане ясно , че и да ден днешен , щяхме да ходим с фесове.

86

Анонимен

преди 10 години

" Да не козируваме на ЕС, Да козируваме на СССР" ... призова Сидеров.единственото утешение е, че това е ПОСЛЕДНИЯ му парламент. ако пък го видим и в затвора с ЕФЕКТИВНА присъда ... това ще е национален празник !

85

платен трол

преди 10 години

До ГеоргиЗначи ти не си против да целуваш *** по принцип, а просто искаш " гладки еврозадници" , не груби руски.Странна позиция.

84

Анонимен

преди 10 години

" Да не козируваме на ЕС, Да козируваме на СССР" ... призова Сидеров. единственото утешение е, че това е ПОСЛЕДНИЯ му парламент.

83

П.Петров

преди 10 години

До славянинКолкото до "инвеститорите", те са съвсем малко от запад, повечето са си съвсем родни червени олигарси, които връщат изнесените по времето на соца капитали или инвестират откраднатото от държавата и народа.

82

Георги

преди 10 години

А КОЯ Е БЪЛГАРСКАТА ПОЗИЦИЯ БЕ : ДА ЦЕЛУВАМЕ *** НА ПУТИН и РУСИЯ ЛИ БЕ ДОЛЕН ПРОДАЖНИК - *** ??? ТОВА ВЕЧЕ НИ ОМРЪЗНА ДА НИ ТЪПЧАТ РАЗНИ ПИЯНИ ВОДКАДЖИИ ТЪРСЕЩИ КОЯ ДЪРЖАВА ДА ОКУПИРАТ !!! ТАЯ РАБОТА ВЕЧЕ СВЪРШИ . НА КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ХВАЩА БАГАЖА И ДА ЗАМИНАВА ЗА МОСКВА . БЪЛГАРИЯ ИЗБИРА НАТО и ЕС !!!

81

Asen

преди 10 години

S prisuediniavaneto na Bulgaria kum bezumnite sankcii na EU sreshtu Russia si prosim na purvo vremepovishavane na cenata na ruskata gaz, turisticheski zatrudnenia i drugi podobni. Zapadut shte se izmukne niakak ( tam ima ikonomika), no nie da mu mislim.

80

платен трол

преди 10 години

Абсолютна е прав Сидеров, но точно в подобни моменти му лъсва продажния за.ник. Хем е против санкциите, хем отчаяно поддържа работата на парламент и правителство, които категорично са за санкции. Не е трудно да се досети човек, защо.

79

Анонимен

преди 10 години

" Да не козируваме на ЕС, Да козируваме на СССР" ... призова Сидеров.

78

П.Петров

преди 10 години

До славянин 106Селскостопанската продукция я внасяме, а не изнасяме за да имаме нужда от по-високи квоти.Реакторите ги спряха защото с години са нарушавани разпоредби на МААЕ в експлоатацията и обслужването на реакторите, което е реална заплаха за всички, има доклади по въпроса, вземи чети вместо да слушаш глупостите на фотографа теолог! Това не е нафтова печка да я спираш и пускаш когато си поискаш, всяко аварийно спиране, създава микро пукнатини в обшивката, всяка грешка може да избие половин България, Сърбия и Румъния.

77

ицо

преди 10 години

другари джурналисти - напраете една услуга на целокупния български народ - не ни занимавайте с тоая и подобни нема. Достатъчно ни е че им плащаме заплатите и луксозните екскурзии, не тровете с грозните им лица и *** приказки. благодаря

76

Алекс

преди 10 години

Не харесвах Сидеров,но се га се чуда дали не е по добре да гласувам

75

Атакистка

преди 10 години

ПЕЕВСКИЯ-никой да не си прави илюзии, че в тая държава това момченце ще се докопа до някакъв висок пост!Тука и паретата на мама няма да помогнат вече! СТАНИШКО-вече изплискал от злоба и безпомощност червен некадърник, всеки път бит на изборите от Бат Бойко! Всички сме в очакване на поредния път! ЛУДИЯ ***- докарал до разочарование и гняв всички националисти в БГ, въпреки че национализма печели все повече по света! Тия тримата палячовци ще са лицето на България в Европа! Удриииии

74

Анонимен

преди 10 години

Едно време се скандираше: "БКП! БКП! КПСС - БКП! ВЕЧНА ДРУЖБА, ВЕЧНА ДРУЖБА!"dnes.bg добре са усвоили всичко и го следват в 21-ви век.Кривни ли някой да каже нещо против ГРОБ и си до тук. Същото, ако е за АТАКА.Вход само с фейсбук профил. Брей, ама колко умно и хитро.dnes.bg, Признавам ви, ако напишете поне една, ама наистина ПОНЕ ЕДНА статия без правописна грешка. Вие сте наред.

73

Анонимен

преди 10 години

То е ясно , че ще играем по свирката на някой. Малки сме и е нормално. Но трябва да си гледаме интереса докато го правим , вкарахме години преговори и усилия за да влезем в съюза, сега изведнъж искате да бием отбой заради старата любов на някои от вас към русия ? Та нали точно тази любов към братушките ни докара дотук ?

72

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ ДО УТРЕ СМОТАНИТЕ АТАКИСТЧЕТА ДА СЛАГАТ МИНУСЧЕТА ВЕЧЕ СА АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА ,ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ОСТАВЯТ ДА БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ ВТОРИ ПЪТ ОТ ТОЗИ ХУЛИГАН !

71

П.Петров

преди 10 години

Според вас кое е по-голяма зависимост и съответно слугинство :- Да ти изпращат писма, да спазваш общо законодателство, прието с гласуване в парламент, в който имаш гласове;или-Да ти спрат газта и другите горива, за да изпълниш едноличните решения на джудже върлуващ в червен дворец в друга държава.Сидероглу, продажно псе! Ходи да смучеш шпека на Доган, нали така ти наредиха от Москва!