49

Анонимен

преди 10 години

До Ави"политици дърпат конци и гледат само свойте интереси..."Че ти чии интереси искаш да гледат? Нормално. Големите - демек Франция, Италия, Германия и Франция крадат многоот чуждите - демек от нас и такива като нас и по-малко от своите, а дребните беднюги крадат по много от своите, поради невъзможност да крадат и от други.Бедните .... духат супата

48

guncho

преди 10 години

Хора, живял съм 2 месеца в украйна. Истината е по средата, но трябва да призная, че за руснаците украйна е много повече от македония за България-с една разлика-те никога няма да се откажат от нея. Миналата година бензинът беше 1,50 лв. газта за коли 1 лв. казвам ориент. 3-стаен апартамент зимата се отоплява заедно с водата за около 100 лв. Цялата индустия е съсредоточена на изток с няколко центъра но най-вече Харков. Киев също има икономика, за запад има малки предприятия.

47

Ави

преди 10 години

Европа никога не била силна и няма да бъде,политици дърпат конци и гледат само свойте интереси,хора заблудени,като стадо,не вярвайте на политик като и на църковни мишоци,религия разделя хора,като и партии,жалко ми за работливи и талантливи Българи.

46

Анонимен

преди 10 години

До реална заплахаЯвно се информираш доста бавно :). Няма опасност от никаква война - договорките вече са факт и остава другата седмица да бъдат обявени официално, а те са: САЩ получава Тимошенко и част от Украйна през която минават част от газопроводите, Русия получава Крим и Севастопол - демек Черно море, а Германия получава Северен поток.Останалите начело с Турция хапят устни, подсмърчат и плащат помощи на американска Украйна и по-скъп газ.

45

Анонимен

преди 10 години

Всички противници на Русия да лапат маркуча на обама

44

ха-ха-ха

преди 10 години

Голяма манипулация и пропаганда гледаме :))). Направо се превивах от смях, като показваха Палата на Янукович и правеха внушението как е прахосвал милиони на гърба на бедния народ и много удобно се премълчава, че Янукович е президент от края на 2010 г., а този палат е построен значително по-рано и оборудван със златен *** баш от баба Тимошенко :)

43

Анонимен

преди 10 години

хаха одобрение от Меркел, Филе, американски сенатори. Тези добре ли са? И кого подкрепят само- престъпницата Тимошенко, която беше позорно свалена от власт след подобни протести заради жестока корупция и присвояване на пари, неизгодна сделка с Газпром. На Брюксел май не му е ясно, че премиерът не се назначава от брюкселски чиновници, а ще си го избере независимият украински народ. то да не е България, че да диктуват кой како как

42

реална заплаха

преди 10 години

Разцепването на Украйна е което е вероятно ще стане като източните и южните части на Украйна според някои коментатори ще се присъединят към Русия,тогава конфронтацията която може да доведе до ядрена война става реална.ХОРАТА ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ,ЧЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ,СТАВА ЗА МИНУТИ.

41

любопитко

преди 10 години

Любопитен въпрос - Защо на тази *** и викат "газовата принцеса"?Отговора а) защото много пърди;Отговор б) защото окраде стотици милиони от газовите договори с Русия, като сложи свои фирми на входа и изхода на тръбите?А баба Меркел има един единствен приоритет - изграждане на Северен поток с пари от ЕС, който ще реши единствено проблема на Германия с евтин руски газ.

40

1234

преди 10 години

По нкакъв начин не симпатизирам на Янукович, но доказан престъпник да бъде качен на пиедестал... айде бре!? Легитимната власт е обявена за демонична ,а в същото време толерираме разни варвари вилнеещи по площадите. Ако тези същите протистиращи трепеха само политици и власт имащи вместо полицаи тогава бих им повярвал. Жалко за тези украинци които в момента са укрилен и си мислят, че това са споннтано случващи се събития успех и дано годспод е с вас!

39

Анонимен

преди 10 години

Тимошенко - бивше комунистическо протеже, забогатяла непосредствено след "демократичните" промени, днес забранява партията на регионите и комунистическата партия...Бойко Борисов и той не е "комунист" - неееееееееееее.....

38

123

преди 10 години

Меркел подкрепя Бойко, та няма да даде подкрепа на и Тимошенко.

37

до 38

преди 10 години

Ти защо винаги пречупваш мирогледа си през робската си БГ душица? Приеми, че не всички народи са еднакви. Украинците са доказали, че могат да работят за по-добри времена на държавата си. Недей ги слага под общ знаменател. Европа дава много и стига да знаеш как, и да планираш, можеш да превърнеш държавата си за кратко време в едно чудесно място. ...но е по-лесно да се оплакваш и да плюеш. :)

36

ПУТИН

преди 10 години

37С пидарами не пьем .

35

до 38

преди 10 години

До ДО 32И да "ви" обясня ли а? Поне си призна, че сте комбинка тука :)) Жалки трупове. Колко ви дават по 0.11 ст./ коментар?

34

ДО 32

преди 10 години

Мммдам...и хайде да ни обясниш какви то4но хубави времена идват за Украйна, ммм?!? Знаеш ли 4е в момента са пред фалит понеже с падането на Янукови4 си отиват и пари4ките дето наливаше Русия там?! Хайде малко се позаинтерсувай и пак дрънкай глупости. Западнала европа иска Украйна само като територия и природни богатства....и евтини роби да им ба4кат 4ерната работа и пазар за залежалите им ***. Запднала европа знаеш ли кога ще им подаде ръка , както прави Русия?! Само си отговори тук!

33

Анонимен

преди 10 години

Силата на Европа се увеличава. Руснаците треперят. Стратегията им куца.

32

Анонимен

преди 10 години

32Я си признaй *** от къде ти плaщaт.

31

guncho

преди 10 години

Грешката на Янукович беше, че водеше луксозен живот на фона на обикновените хора и това дразнеше, и вкара прекалено много роднини около себе си. Трябваше да го кара по-спокойно. Втората му грешка бе, че не смачка анархистите и крайните националисти-фашисти в зародиш, в самото начало. Третата грешка бе че изолира всички от западна украйна от властта, просто трябваше да остави някои по-умерени лица от тях и така нямаше да ги настрои всички срещу себе си. 4-то-явно не се е разбрал с Путин......

30

Анонимен

преди 10 години

Бравно на Тимошенко. За украинците идват хубави времена. За завистливия *** идва края.