8

Анонимен

преди 10 години

Да Вигенин,ти и управляващите бихте били много полезни за Северна Корея.Най-добре да отидете всички там и да им предложите опита си,а ние тук ще се радваме защото няма да чуем повече за вас.

7

Наблюдател

преди 10 години

"Вари го печи го", на министър да се прави комуниста си го влече към комунизма!

6

до Владимир

преди 10 години

Ти като шефа си пак преиначаваш датите,не става въпрос за 1970 г а за 2010г -кой управляваше тогава? Или ние сме *** и нищо не разбираме или ти си такъв,айде познай от първия път.

5

анонимен

преди 10 години

Я че то през 2010 г и Герб са подписали такова споразумение. И министър председателя тогава Борисов не знае нищо за него.Ама то не трябва само ленти да се режат и да се разхождаш с хеликоптери и да се правиш на голяма работа,трябва и малко да почетеш,ама той не е свикнал на такива работа,Само мускули да показва му е вършело работа,защо му е било да чете.

4

Владимир

преди 10 години

за всичко са виновни ГЕРБ , бойко е подписал спогодбата с КНДР 1970! Бойко също така е подписал Бледската спогодба 1947! Бойко също е и създателя на белене и всички лагери на смърта в България от 44 да 89 година ! Бойко седи зад атентата в църквите , Бойко седи зад геноцида над Българите в македонския край след като той собственоръчно е подписал бледската спогодба ! Бойко е човека който издава заповед да се направи нов език и да се нарече Македонски абе воабще Бойко е виновен и за турско робство

3

гаргойлите на сапун

преди 10 години

Не мисля, че има нужда от какъвто и да е коментар, комунистите ни показаха що за вкиснала стока са. Можем просто да оставим коментарите на платените драскачи, да се смеем от сърце и да чакаме предстоящите избори. :)

2

Анонимен

преди 10 години

Борисов да мълчи! Мразя БСП!Но и ми дреме през оная работа ... Нямам против такива БСП-арски изцепки, щом са на пук на Щатите .... С медиите е нагласена работа - каквот се спусне отгоре като информация (ака САЩ;ЕС;Израел), в това трябва се вярва, колкото и Ирак имаше проблеми с "диктаторство", Иран, Либия (нали, защото няма Петрол) ... СКорея, Сирия ... Сирия - заплатите и стандарта беше по-висок от тук, СКорея като гледам снимки ... също, не им е зле откъм инфраструктура. Аман от демокрация!

1

Анонимен

преди 10 години

бсп обеща ,че няма да има гладни хора да вярно е нахраниха ни с политическа помия БЛАГОДАРЯ !