14

Смешни

преди 10 години

Ех, че са смешни тези студенти. На всички е ясно , че получават много пари. С тази бележка могат да нанипулират глупави хора .

13

Калина

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Махни тази снимка! Аnonymous предизвикват асоциации за справедливост. А ти или си само *** наивен или платен драскач. Може би е второто. Виждам, че си много навътре в материята с пликчетата!Подкрепа за студентите!

12

Анонимен

преди 10 години

До anti gerbХайде стига едно и също! Точно тези студенти бяха в челните редици в протестите срещу ГЕРБ, ама е много лесно всеки протест да се омаловажи, че ГЕРБ го организирал и спонсорирал... Ще ви се, а *** долни - сринахте държавата! Не искате да видите, че хората вече не могат да ви търпят! Нямало протести - за всичко ГЕРБ плаща, да, бе, да... Стискате "кокала" и не пускате властта, ей така, де що може да ограбите като за последно. А дано наистина ви е за последно и да се махате вече!

11

Анонимният

преди 10 години

Няколко въпроса които да поставите и да се замислите за протеста на студентите от СУ.Протестират защото:1 Премиерът се изгаври с тях и показа бруталното си плиткоумие като ги прати да пасат овце и да стават овчари2 Протестират защото ги е срам да са управлявани от *** който е чел в живота си една книга Винету по негово признание. И не може премиер да е мутра която не може да чете и пише.3 Протестират защото ги е срам премиер да е създателят на СИК и ИПОН?4 протестират заради случая Ало Ваньо5 протестират заради бруталните нарушения на пловивският кмет6 протестират защото не мо

10

Анонимен

преди 10 години

окупаторите са на издръжка на Тиквата, на тях не и м трябват тези жалки 500лв. няма да им стигнат за 10 дози, тъй че са решили да си направят ПР

9

Spiro

преди 10 години

Браво на студентите! Да не приемат никакви дарения, дори дадени по толкова емоционален начин. Това ще се използва от *** рано или късно, за да ги дискредитират.

8

с повишено внимание

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Явно си манипулатор- маската е на ИТ специалисти, а си от столетницата.Да си МИСЛИЛ някога, че не ГЕРБ е в основата на нещастията, а столетницата, 45 +23 власт на БКП/БСП?Да си мислил някога да пишеш НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП/БСП?Това е въпросът.

7

ВНИМАНИЕ , БЪЛГАРИ!

преди 10 години

НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ МРЪСНИЯ СГОВОР НА АТАКА, БКП/бсп и ДПС , ПОДГОТВЯТ ПОГРОМ НАД СТУДЕНТСКОТО ДВИЖЕНИЕ В ДЕНЯ НА БУДИТЕЛИТЕ!ПОДГОТВЯТ СЕ МАСОВ СБЛЪСЪК ,МЕЖДЕ ***/***/ НА ПЕРНИК , ГАЛИЧЕ, ДРАГОМАН И ВРАЦА И.... СТУДЕНТИТЕ НА СОФИЯ!БЪЛГАРИ , ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ !!ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДА СПРЕМ *** НА СТРАНАТА НИ !!!ДА СПРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ *** ДА НИ ПОРОБЯТ!!!НЕ НА ЧЕРВНОТО И СЪВЕТСКОТО РОБСТВО !!!НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ***!!!!!

6

Футуролог

преди 10 години

За разлика от 2 който си признава че е бивш и бъдещ гласоподавател на БСП аз съм антикомунист с независимо и неподкупно мнение и също неискам повече Бойко Борисов на власт пред когото Остап Бендер ряпа да яде!Тая сикаджииска мутра тиквата се прави на мъж само пред умрелите седесари то ест реформатори а няма куража да се изрепчи на нито един комунист!Защо ли?Богомил Бонев замалко навремето да арестува тиквата задето ударил шамар на Антоан Николов!После утрепа политзатворника Чакъра,лежал с Кошлу

5

Анонимен

преди 10 години

На възстание братя! Да подкрепим студентите!

4

Анонимен

преди 10 години

СРАВНЕТЕ ЛИЦАТА И ИЗЛЪЧВАНЕТО МЕЖДУ СТУДЕНТИТЕ И КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ....РАЗЛИКАТА Е УБИЙСТВЕНА

3

Анонимен

преди 10 години

Жална майка България. Еничарите,комунистите и националистите я закопаха завинаги!

2

anti gerb

преди 10 години

Еми много ясно, че ще ги върнат, те има по-богат спонсор в лицето на ГЕРБерите....

1

Анонимен

преди 10 години

Ако бяха занесени тези пари в централата на бсп нямаше никой да ги върне.