11

qur4u

преди 10 години

Гледах го е нета сутринта Парламента. След липсата на кворум най -хубаво изглеждаше другарката Манолова. Като дете с три дни несменен памперс..

10

Муто

преди 10 години

С новия бюджет ще се разбере ,че пари няма . Народе се вдига и ....избориИзбори и ... няма пари.

9

мими

преди 10 години

герП няма ли най-накрая да си седнат на задниците си и да работят, какво е това само напред, назад, нали това им е работата да работят за народа

8

Spiro

преди 10 години

Днес.бг отново взеха парите и започнаха с пропагандата. Какво е това заглавия, колеги "журналисти"?! Заглавието е констатация на редакцията или цитат, не става ясно? Защо пишете такива поръчкови материали, които явно подкрепят БСП и ДПС? Не можете да се сдържите, платено ли ви е?

7

elysium

преди 10 години

ААХАХАХАХАХА КОФТИ ЛИ ВИ Е, *** ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ - ТОВА Е НАЧАЛОТО НА ГРАНДИОЗНИЯ ВИ КРАЙ!!!

6

qdosan

преди 10 години

Този плондер каквото и да каже ми става гнусно! Ех тази съветска школа, на комунисти и комсомолци трябва да им се забрани да казват повече от едно изречение наведнъж.

5

Анонимен

преди 10 години

управляващото мнозинство си е на работа!а боклуцитре от партията на мутрата от банкя,които му лижат г--а ги няма АНОНИМНИЯ Н1

4

Бойко

преди 10 години

Станишка, скоро ще *** моята голяма...

3

1_българин

преди 10 години

Станишев не може да разбере ,че правителството е законно но в очите на по-голямата част от народа е нелегитимно. По стечение на обстоятелствата голяма част от десните хора не са представени в парламента.Правителството не може да изкара дълго време. Нямат и пари. Здравеопазването и енергетиката са в колапс. Нямат пари за коледни и значимо увеличение на пенсиите.С новия бюджет ще се разбере ,че пари няма . Народе се вдига и ....избори.

2

catenaccio

преди 10 години

Хохегер, идвам при теб, другарю!

1

Анонимен

преди 10 години

Не го давайте., че говори от трибуната. Хората ще си помислят, че парламентът работи. Управляващото "мнозинство" не може да събере кворум. Оставка, смешници!