13

Маджаров

преди 10 години

Бойко Велик,даже по ВЕЛИК от Живков,ГЕРБ ПОБЕДА ПОБЕДА

12

абе

преди 10 години

БСП НЕ Е левица. Само злоупотребяват с лява символика. В България Левица няма. Има само преливащи една в друга форми на дясното.

11

Анонимен

преди 10 години

Бойко не си играй с народа. Хората са ужасно бедни и на ръба на оцеляването. Ако сега ги предадаш с приказки за телешки пържоли за кучета и беритба на картофи, това ще е края ти. Не станеш ли по-добър с бедните, няма да промениш нищо, не се редвай на магистралите, защото хората от Северна България могат да си почупят колите докато ги стигнат. Мисли за всички!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Днешната столица на Унгария е съставена от два исторически града разположени на двата бряга на Дунав - Буда и Пеща, които се обединяват през 1873 година. Пеща е съставлява около 2/3 от града и е по-равната, по-комерсиална част на източния бряг на Дунава. Буда и старата й част (Обуда) са разположени на западния бряг на реката - по-хълмистата част на града, където са разположени Кралския дворец и Гелер.

9

сс-23

преди 10 години

До Гопето От кого да ни спаси? Че нали и той е комунист и даже ненапуснал Партията си. Правиш се ,че не знаеш това или по-скоро си глупав природно? Правилно ви оцени Тиквата ,,аз съм *** и вии сте прости,,-

8

Анонимен

преди 10 години

"Комунистите са свикнали с кръв да взимат властта, с кръв да я пазят."Прав е.Сега остава да каже и кой птрдпочете да си запази червената комунистическа партийна книжка и да напусне деполитизиращата се и реформираща се българска полиция.Хубаво като кажем "А",да кажем и "Б".

7

Bg

преди 10 години

ХАхахахаа, клоуна Борисов отново е на манежа с нов номер !

6

Maks

преди 10 години

На луди се правят всички. Не искам ГЕРБ нито БСП нито ДПС нито Атака нито КОЯТО и да е патия ! ИСКАМ смяна на модела от представителна на пряка демокрация ! Този иска отново да е навласт , но няма да се случи. 23 години заменяме едни актьори с други и до къде е докарахме СТАБИЛНИ В МИЗЕРИЯТА и СИЛНИ В МАФИЯТА !

5

Анонимен

преди 10 години

В чужбина може и да няма много работа, но в Белград има. Тамо е Йоца Амстердама, тамо са неговите адвокати.Разказвали са си вицове за Боко.

4

БатБойкоАпашу

преди 10 години

АЗ СЪМ НОМЕР 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Този пак получи контракции, за приказки...

2

Bernd Kretzel

преди 10 години

много *** тиква е този, най - добре е да се завре в миша дупка и не разбирам защо журналята ме занимават с него. Единственото нещо, което искам да чуя, е че са го прибрали на топло.

1

Гопето

преди 10 години

Спаси ни Бойко !!!