369

Az..

преди 10 години

Когато обслужвахме вашите интереси толкова много години безропотно, не задаваше въпроси нали мишок мазен??!!

368

basiprostotiata

преди 10 години

samo edna malka popravka v izbiratelnia zakon e neobhodima, za da ne se dostiga doveche do podobna situatsia:"Partii, navarshili 100 godini, niamat pravo da se registrirat za uchastie v izbori"

367

KKK

преди 10 години

цър, като нови избори ще повторят резултата, що те е страх бе плъъъ мазен ?

366

Анонимен

преди 10 години

Кого обслужва протестът, пита се СтанишевСтанишко, протеста обслужва интересите на България, ами вие управляващите чии интереси обслужвате?И за да не ви затруднявам много с въпроса, защото виждам че главите ви са пламнали от дертове, мога да ви подскажа, една държава чието име започва с РУ и завършва на СИЯ.

365

denim58

преди 10 години

Г-н Станишев, вашата паралелна реалност, в която ние протестираме мирно , а Вие управлявате 4 години, снощи приключи! Върнете се в действителността! ОСТАВКА БЕ, ПОБОЙНИЦИ ИНАТЛИВИ!

364

Dido

преди 10 години

Протестът обслъжва БЪЛГАРИЯ де*а мамати ***!!! Само турци и кумуниста са насъсквали българи срещу българи и снощи червените буклуци за пореден път направиха същото! Кумунист власт без кръв не дава! Оставка и вън от БЪЛГАРИЯ мръсни ***!!!!!

363

basiprostotiata

преди 10 години

"Промените и актуализацията на бюджета са необходими. Те са необходими, за да може и след септември хората с увреждания да получават пари, отсече CC."s tazi politsia i tezi poboishta mai oshte po-goliama aktualizatsia shte triabva na budgeta za horata s uvrezhdania ...

362

Токаито

преди 10 години

Сатанишеф , тези протести са в интерес на Боко и Цуци.

361

seedno

преди 10 години

ама разбира се че има, може да не го назоваваме по има... човека който плаща за тези долни провокаторски прояви, човека който в същност докара нещата до тук, човека който 4 години ни мажеше очите с асфалт... човека който заслужава да е в затвора! буда

360

24.07

преди 10 години

"Според лидера на БСП зад протестите има ясен организатор и той трябва да бъде разкрит".Хем е ясен , хем трябва да бъде разкрит!!!Последно?

359

nerez

преди 10 години

А кого обслужваха протестите от началото на годината? Едните ги финанирахте вие комунистите с руснаците и турците, сегашните ги финансират Бойковци и запада. КАКВА Е РАЗЛИКАТА ?Всички вие сте шайка крадци и на народа ще е по добре да ви няма изобщо -безползни ***

358

2013

преди 10 години

"Очакваме МВР да си свърши работата"... и "да предприеме мерки".....- какви мерки, довечера хората пак ще бъдат там, какви мерки, газ ли ще пусне полицията??? Това че ние от провинцията не сме там, а и в тъпите ни еснафски градове няма такива протести, не означава че не подкрепяме - помним 1997 и още чакаме свелите бъднини обещани от Вашата партия......

357

555

преди 10 години

Комуноидните *** още не са разбрали,че народът толкова много ги "харесва" Че да си подадат веднага оставката и да си закрият крадливата,нечовешката,уродливата и раздиращата се от скандали и корупция бесепе...............

356

KK

преди 10 години

Станишка ще ти кажа кого обслужват протестите: Протестите обслужват честните граждани, които искат да живеят в нормална държава с честни политици, които работят за благоденствието на държавата, т.е народа. Протестите обслужват идеята България да бъде една развита държва без мафиьоти в парламента и правителството. Протестите обслужват хората, които не искат да ги управляват арогантни и нагли политици, какъвто си ти и 99 % от колегите ти от БСП / ДПС / АТАКА .

355

До Станишев

преди 10 години

"...нов вот ще възпроизведе сегашното НС."Щом сте толкова сигурни, дайде да видим!

354

basiprostotiata

преди 10 години

Макар да сме още в средата на годината, смело мога да обявя Станишев за Топ-*** на 2013. Съдбата предостави на този лекомислен и недомислен човек златен, и може би незаслужен, шанс да направи нещо различно, и той го пропиля по най-безобразния начин.

353

митов

преди 10 години

Г-н Станишев , вие или сте *** или сте изключително арогантен тип , ако не разбирате "кого обслужват протестите"! Протестите обслужват интереса на българският народ! Не партийни , не корпоративни - каквито интереси вие защитавате - а само и единствено интереса на всеки редови гражданин в тази държава , която такива като вас , и кликата ви, се опитвате да превърнете в бащиния!Засрамете се !!! Вие сте срам и за своята партия и за цялата държава.

352

Българин

преди 10 години

Гейчо, протесът обслужва ХОРАТА, тези, на които им писна от безчинствата на една сбирщина ***, които живеят почти 70 години на гърба им!ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ!!! ВЕДНАГА!!!

351

Димитър

преди 10 години

Това существо,създало уродската ,,фашисто''-еничаро/турско-***-комунистическа коалиция,за да яха българския народ,само като го видя и предизвиква Дявола в мен.Прилича ми на Лаврентий Берия,а може би носи и мръсната му душа.

350

Journey

преди 10 години

Мая Манолова прилича на извънземно.