31

Анонимният

преди 10 години

Цецо смята, че ако има предсрочни избори ще се спаси от наказателно преследване. Затова прави хватки да се иска отвод на следователите. Но това няма да го спаси от наказателно преследване. Сигурен съм.

30

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Горкият Цеци :)

29

Анонимният

преди 10 години

Стана ясно също, че на Цецо-крадецо не му е била правена данъчна ревизия, а само данъчна проверка, което е нещо много различно. Обществото не вярва в легендата му за това как е придобил шестте си апартамента.

28

Килия номер 6!

преди 10 години

Следваща пресконференция на Цецо Сересето ще бъде от Централния софийски затвор. Килия номер 6!

27

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Цялото правителство, сега тия дето са в парламента и прокуратурата са за психиатричен преглед. Лудостта е заразна! Да я спрем, докато е време и още можем да си спасим държавата.Оставка!Оставка!Оставка!Тия ни върнаха във времената на комунистическата диктатура, когато можеха да вкарат човек в затвора за всякаква дивотия - някой хвърлил в. Работническо дело в кошчето за ***, за вицове, за това, че си чел книга, която те не харесват...Националсоциализмът и диктатурата идват!Оставка!

26

топлата връзка

преди 10 години

Адвокат Менков е топлата връзка между Цецо Лажецо и братя Галеви!

25

и от там да не излиз

преди 10 години

Цецо да влиза в пандиза - и от там да не излиза!

24

Анонимният

преди 10 години

В Европа и света няма политик, който да не се е оттеглил, когато срещу него е повдигнато обвининие. Изключение правят само диктаторите. А Цветанов не само не излиза от ГЕРБ, но и демонстрира изключителна агресивност - обикаля телевизионни студия, дава интервюта, подстрекава хората.

23

До Анонимният 23Че то за цъкане получават по 10ст. . Как няма да те нацъкат гладните герберастчета !

22

Анонимният

преди 10 години

Що за наглост е това? Каква демонстрация само...страшен *** е този Цецо

21

Анонимният

преди 10 години

Всички тиквари да се преквалифицират и започват курсове за шивачки, строители, готвачи, картофопроизводители, овчари. . . Времето на стоенето и цъкането с мишката зад бюрата с календарите на ГЕРБ и снимките на Боко Тиквата вече приключи! Айде сега цъкайте минусчетата, че да ви преброя колко сте дежурните в тоя сайт

20

Анонимният

преди 10 години

Цецко сам попадна в капана. Сега ЕП ще бъде детайлно запознат с аферите на Флоров, Цветанов и Борисов.1. Флоров е забъркан с наркотоци, контрабанда и убийството на Мирослава от Перник.2. Цецко е омазан до ушите не само с аферите с подслушването и фалшивите бюлетини, но и с покровителство на контрабандни канали за дрога и цигари.3. А на Боко ще му лъсна казусите с Мишо Бирата, Отряд 28 и нерегламентираният износ на папки от прокуратурата и опит да се потули делото на Миро Мършата.

19

ДЮДЮ

преди 10 години

Катерушка!? АааааааХахахахахХахах! :)))))))

18

Анонимният

преди 10 години

Тарикат мъж не писка!Ама тия двамата Боко и Цвинокио не спряха да реват като гладни ***!А като правеха простотии тук що не се писка бе тъпомери!

17

УШЕВ

преди 10 години

За да проверите вашата сметка натиснете 1. За връзка с оператор натиснете 2. За връзка с Цветан Цветанов няма нужда да натискате нищо.

16

Анонимният

преди 10 години

Все си мисля, че не е възможно средно интелигентен човек да хареса каквото и да било в толкова елементарен човек като ББ! Или Тази човешка недомислица Цветанов?? Крайно време е в България всеки да се занимава с това за което е учил и евентуално е подготвен- т.е. Г-н Цветанов да ходи да преподава физическо възпитание и то максимум в начално училище, г-н Борисов ако обича да гаси пожари, но моля не го правете началник на пожарната , нивото му на компетентност не е достатъчно за този пост. Не е ли време да престанат да се назначават откровени мутри или *** на постове изискващи доста повече еру

15

Шoп

преди 10 години

Аз мислех, че е ставало дума за откраднат катер, а се оказва, че заради катерушка.Добре, че има намесена и пързалка...

14

Анонимният

преди 10 години

Прокурорът: Цецо. . За да нямаш притеснения, че ще бъдеш "премахнат от организираната престъпност" към която принадлежиш, ще ти осигурим сигурна охрана. Просто ще ти сменим охраната от тази на НСО с Охрана на съдебната власт в строго охраняваният арест. Май много ти липсва организираната престъпност на която и "пречупи гръбнака". Сега като ти бият шута и от ГЕРБ направо си за Софийския или Бобовдолския-навсякъде си имаш приятели!!!

13

Какъв поглед има горкия ... чак да го съжалиш , а като си помисля какво си позволяваше 4г. Абе .. не съм злобар , ама нека се поизпоти малко .

12

49!

преди 10 години

Освен че си имаме сламен Премиер си имаме и сламен Гл.прокурор, на всички ни е ясно кой стои зад това!