60

удри

преди 11 години

Абе Г-Тау....Та вашите от БСП и ДПС откраднаха милиярди от началото на прехода а ти пак си ги избра.Така че немрънкай че намаш работа и си беден.Така ти се пада и помни че си го заслужаваш

59

Krum811

преди 11 години

Лицето Делян Пеевски е получил квалифицирана информация от ДАНС 3 дни преди да бъде избран за председател!Къде е българският съд,къде?

58

Феникс

преди 11 години

Aбсолютно съм съглaсен със ЗAДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛAСУВAНЕ.Товa е нaчинa.Нямa друг.

57

удри

преди 11 години

Нов закон за изборите.Те трябва да са задължителни.Все пак 50% Българи негласуват.Така ДПС няма да са в парламента

56

удри

преди 11 години

Нов закон за изборите.Те трябва да са задължителни.Все пак 50% Българи негласуват.Така ДПС няма да са в парламента

55

г-н Тау

преди 11 години

До г-н Таукато се пишете за големи моралисти и пазители на ценностите довечера като започнете пак да подскачате не забравяйте Президентството

54

Анонимен

преди 11 години

К(Г)Б и ДПС колкото повече се правят на ощипани толкова по-силен щут ще им бием! Какво сега искат? Пеевски да остане депутат, Станишев да остане шеф на партия и Орешарски да си остане премиер? Няма как да стане!!! Много сгафиха, да подават дружно оставки и да си отиват по живо по здраво. Щото протестите може да се преместят и пред домовете им. Разбирам ги, че тепърва трябва да си заслужат комисионните от КГБ, ама няма как! Чао!

53

Анонимен

преди 11 години

А явно са изтрили всичката информация, която са имали за него.

52

удри

преди 11 години

Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи НЕгласуват

51

Journey

преди 11 години

Според него българският народ е дал ясен знак, че няма да търпи повече това, което се случвало в България през последните години. Абе, промит мозък...хората дадохме знак на ВАС.Да не сме дали знак на някой друг.Тоя говори, все едно всички протести и цялата ни омраза не е насочена към него и ДПС.Егати и бетонената глава.Този не се трае вече.

50

г-н Тау

преди 11 години

Близо 1 000 000 долара успял да източи от приближени до себе си фирми държавният глава Росен Плевнелиев. Това сочат документи, разпратени до медии в страната.

49

Мистър Х

преди 11 години

нов изборен кодекс-машинно гласуване-50 проценат преференциалан систем с нисък праг, 50 проценат мажоритарнаизобор на регионалин кметове и областин управители-ограничение за два мандата - за кметове и депутати--забрана хора с двойна гражданство да гласувата-образователен ценз за депутатите (средно образование)това са само част от правилата, коит трябав да се въведат...отделон трябав да има поясно правила при регистрация и заличаване на партии.

48

_Анонимен

преди 11 години

Абе хубави думи приказват, ама като си ги знаем какви са продажни, как да им вярваме? Не ни ли казват това, което мислят, че искаме да чуем? Нов бардак със стари *ви. Не вервам!Иначе и от левицата има читави хора, ама точно те са с толкова ограничен периметър на действие, че е умрела работа...

47

Мистър Х

преди 11 години

и после говорим, че БСп е лява партия.... левите се чедята как да ОТМЕНЯТ данъци, а не как да дДОБАВЯТ нови. Ако бяха лява партия щяха да разрешат хазрата, с улсовията че трябав да е регламенитран и да се облага.... БСП са си дясна партия.

46

SKYBET

преди 11 години

rehsenie na pravitelstvoto 18.06 .2013 . Днес официално се появи нов закон. Той е свързан със стотици милиони левове и засяга не само залаганията по интернет, но и налага безпрецедентна цензура в интернет, съизмерима с тази на страни като Северна Корея, Китай, Иран, Ирак, Сирия и други страни. Става въпрос за забраната за залагания по интернет, но за сметка на това на държавата не и пречи да толерира порносайтовете, които предлагат онлайн кълчещи се жрици, достъпни дори за 8-9 годишни деца.

45

Петков

преди 11 години

Случая Пеевски, трябва да се разследва, за да се види дали не са изтекли секретни документи от ДАНС, касаещи националната сигурност и сигурността на ЕС. При това трябва да се разследва от ЕС, не само от нашата прокуратура!НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ И МИНИМУМ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ДОРИ СРЕДНО! ЗА КМЕТСКИ ИЗБОРИ - ПЛАТЕНИ МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ!!!

44

stoneg

преди 11 години

БГ си остава във същото социално икономическо полужение поне до 2050 година.

43

Мистър Х

преди 11 години

Още преди 20 години 1993 година, Конституционният съд излезе със специално тълкувателно Решение номер 5, докладчик беше проф. Неновски, и единодушно прие това, специално за шефовете на агенции ако народен представител приеме поста на шеф на агенция, губи мандата си. Преди това има и едно Решение номер 4, което отстрани Стоян Ганев, като народен представител, за това, че макар и за една година, е станал председател на Общото събрание на ООН

42

Малииииии

преди 11 години

Колко ли флашки е изнесъл за 5 дена!?!?!?

41

Muh

преди 11 години

Какъв тежък *** трябва да си, за да гласуваш "по съвест" в рамките на една седмица едно и също нещо по два коренно различни начина?! Какво бе, и вие като Пеевски всички преживяхте морален катарзис, що ли?! Баба Пена от Цацаровци може и да ви е повярвала... ОСТАВКА!!!