287

Мистър Х

преди 11 години

КСЛУЗИВНО! ШЕФКАТА НА ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ В ДАНС С РАЗРАБОТКА ЗА ДАЛАВЕРИ. ВМЕСТО ДА Я АРЕСТУВАТ, ГЕРБ Я НАЗНАЧАВА ЗА ШЕФ

286

Бай Йордан

преди 11 години

Давайте газ за Бургас и на следващите избори пак за ГЕРБ, че да не нарушите традицията. След като БСП и ДПС се наядат с власт, време е да дойдат жадните за власт гербари.

285

До Анонимен 353 Никой не е натрисал "Кирето" на варненци. Кирето е кмет на Варна още от 1999та. Бойко тогава още размахваше бухалки из София. Освен това на последните избори имаше 12 кандидат кмета и варненци избраха пак Кирето. Да не би Боко да дойде да гласува във Варна?

284

Анонимен

преди 11 години

Hubavo e 4e nazna4iha Peevski za da mojem oshte otna4aloto da razberem kakva mafia ni upravlqva

283

London calling

преди 11 години

Абе Одисее,вониш на герберастия от километри. Не ми се прави на независима мека п**ка.Псевдо си ти,аз живея извън България от над 20 години. Това не ми пречи да чета и разбирам какво става там при вас.Герберската простотия е толкова прозаична че като ви настъпи някой по мазола веднага започвате да обиждате.

282

Hitler

преди 11 години

Само за 10,000 *** ли стигнаха парите на Боко да плати ?

281

Анонимен

преди 11 години

Ако не отидат пред ГЕРБ- тава е поредния платен протест, ясно е

280

Анонимен

преди 11 години

Одисей 1, Бойко Борисов натресе Киро на варненци , забрави ли или не ти е удобен тоя факт ? Киро беше кмет на ГЕРБ не помниш ли ?

279

за собствено удоволс

преди 11 години

Все ми се струва, че протестиращите протестират за собствено удоволствие! Те протестират срещу всички и всичко, но никой от тях не предлага решение на проблема! Въртят на празни обороти около парламента или Орлов мост, а промени няма! Същите тези хора сами участваха (или не участваха) в изборите, сами си избраха тези депутати, а сега не ги харесват! Имам чувството, че това са вечните недоволни, които никога няма да харесат никого и нямат конструктивни предложения!

278

познай

преди 11 години

А сериозни хора има ли на тези протести?

277

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DO IVA PROBLEMA NE SA ROMITE IV4E PROBLEMA E 4E BALKANSKITE NARODI NE SA OZRELI ZA DEMOKRACIA . VIE SAS TOZI RUSKO-TURSKI MANTALITET TRUDNO CHTE SE EVROPEISIRATE .

276

Анонимен

преди 11 години

А пред централата на ГЕРБ ще протестирате ли?

275

Одисей 1

преди 11 години

341 а ти виждаш ли смисъл в това 60% от гласоподавателите в страната да не са пррдставени в Парламента и 80% да не са представени в Правителството , колко според може да издържи такова Правителство , кой ги иска тези , *** от Столипиново ли или нещастниците които по цял ден превиват гръб над тютна , това ли е България според теб

274

amina

преди 11 години

До georgi.ishkitievДа, съгласна съм. Пеевски и майка му са само инструменти ... Защо си мислите тези диви селяни за кратко време стават медийни магнати?? Да не мислите, че някой ще позволи това в България да стане на пазарен принцип? Протестите продължават ...

273

do 337

преди 11 години

Ами Варна свали Боко , малко ли е ? А на бас , че тоя герберски "протест" няма да успее , въпреки медийната пропаганда .

272

Одисей 1

преди 11 години

338 къде сега е твоя кумир , защо го няма , къде си е заровил човката

271

Анонимен

преди 11 години

От къде знаете,че е най -вредното? Защо не ги оставите до есента.До тгава ще си проличи "колко струват" По тв не чух един от протестиращите да каже смислено защо стачкува и какво иска?

270

Одисей 1

преди 11 години

стига с този ГЕРБ бе псевдолондон , кой ти говори за ГЕРБ , кой ги слага изобщо в сметките , ти в ред ли си червенотиквеничковче

269

ДИМИТРОВГРАД

преди 11 години

Николай Бареков и ТВ7 събудиха бунтовна БЪЛГАРИЯ. Те помогнаха на БЪЛГАРИЯ да види грозната политическа действителност такава каквато е. Тези които са си позволили да нападат екипа на ТВ 7 са родоотстъпници и подлежат направо на разстрел.Поклон пред БАреков и ТВ 7

268

Одисей 1

преди 11 години

326 че кога е била критерий Варна, която четири пъти си избира свободно бандита К.Йорданов , много отдавна тя не става за нищо още на времето когато след като им рституираха имотите се вързаха на измамите на фараоните , помниш ли .Сега се сетиха пролетта , но са толкова неориентирани горките , вижда се по кандидадите им за кмет, иначе си я обичам Варна , но се е изложила в очите ми прекалено много.