19

Mene

преди 11 години

Кога ще ви влезне в тъпите тикви,че като искате да пушите,не може да си пушите в заведения за пушачи,защото и там работят хора. И никой от нас после не е длъжен да плаща,за да ги лекуваме.Така,че от тая гледна точка,избора не си е ваш,а е наш.. на обществото. Пушете и у вас и не тровете хората.Щото едва ли скоро по заведенията ще започнат да обикалят сервитиорки с противогази!

18

Анонимен

преди 11 години

До АнонименОщЕ С ПЪРВИТЕ ИЗРЕчЕНИЯ СЕ ИЗЛОЖИ - ПЛАчЕ ЗА СМЯНА! ТОВА ПОКАЗВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛОБИСТКИ НАЗНАчЕНИЯ НА ВЪЗЛОВИ ПОСТОВЕ. БЪЛГАРИЯ ДОВИЖДАНЕ !

17

Някой

преди 11 години

Толкова ли е далече от акъла на тези ****ти, че причината хората да не ходят по заведенията, не е в забраната за пушене, а в това, че просто нямат ПАРИ. Всичките им доходи отиват за сметки и за храна, защото без храна НЕ СЕ живее. Без цигари може, но без храна - НЕ. След като голяма част от доходите ти отива за сметки, как да ходиш по заведения? Ама тия имат пари, нали постоянно грабят като луди. Тях не ги интересува за нас, обикновенните хора. Те искат да пушат и да се показват колко са големи!

16

обeктивен

преди 11 години

Айде стига с тоя популизъм и лицемерие. Дотам я докарахме, фейсбук да ни управлява. Аз пък си искам пушенето.

15

наблюдател

преди 11 години

ако найстина е казала,че ще върне старият режим за пушенето на обществени места трябва да си подаде оставката моментално . хора изразявайте своята позиция свободно по фейсбук,форуми и на митингите.

14

val

преди 11 години

***! Това е крачка назад. Да иде да си преразгледа идеята

13

Blake

преди 11 години

Честит ви министър на тютюнопушенето... При това - експерт!

12

abc

преди 11 години

Те и сега заобикалят забраната за тютюнопушене, само че вместо пепелници се предоставят кутиики от Кока-Кола , чашки с вода...и т.н..И аз съм пушач но държа забраната да остане

11

Анонимен

преди 11 години

И аз съм пушач, но не може ей така да се приемат и отменят закони през месеци! И в крайна сметка, това ли е най- приоритетният закон? Какво ще подобри тази отмяна?

10

Анонимен

преди 11 години

Какво очаквате от социалистическо правителство? СоциализЪмът е за равенство - пушачи и непушачи, например.

9

kotarak

преди 11 години

Не пуша, но според мен трябва на кръчмите и баровете и въобще там където се сервира алкохол и кафе да е разрешено пушенето, но не и на места където се сервира храна. Невиждам защо трябва да се разваля комфорта и да психясват за една цигарка пушачите. Едва ли пушека от цигарите ще ме увреди толкова колкото дима на колите който уж са минали технически преглед.Мисля,че каруцата е впрегната пред коня .... и не само по тоя въпрос.

8

Jelyakov

преди 11 години

abe vie ludi li ste? na kogo ste nujni zdravi? vajnoto e da ste bolni i da imate za lekarstvata na bg aptekite i bg farmatzevtite. bombi , pistoleti , tzigari, alkohol, lekarstva, doktori , popove, pomeni , chudotvorni ikoni, ikonomisani pensii i zdravni osigurovki ot umrelite - koi ste gi kupuva, ako vsichkite ste mnogo zdravi - otkade ste doyat danatzite vi?! ja otivaite da si pushite 100 evro zaplatite.

7

Анонимен

преди 11 години

я не мрънкайте бе - я кво хубаво си прекарвахте в залата за непушачи......

6

МУРУЦИ

преди 11 години

И АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПУШИ В ЗАВЕДЕНИЯТА, не ви е срам Здравен министър! Продажници! Бизнеса 5 лв им дават и готови ***** ти *ба

5

Сотир

преди 11 години

има нещо противно в тая лелка, нечисто

4

OSHASHAVEN

преди 11 години

SHTO ZA ZDRAVNA MINISTARKA E TOVA-DA ISKA VRUSHTANE NA PUSHENETO.BEZMOZUCHNO SASHTESTVO.NYAMAM DUMI.TAKIVA BOKLUTZI NE NI TRYABVAT.TAKIVA MURSHI NE TRYABVAT NA BULGARIA.

3

Good_Witch

преди 11 години

Г-жо Министър, Вашето изказване е НЕСЪВМЕСТИМО с поста, който заемате!И както разбирам/и не само аз, а целия разумен български народ/ Вие държите за отмяна забраната за тютюнопушене на закрито!Следователно...подайте си оставката още сега, за да не ви я поискат...с гарнитура яйца по панагюрски!Няма да изглеждат добре, разтичайки се по косицата Ви!Изказването Ви беше нагло, просташко и неподходящо за визията Ви като министър.п.п. Аз СЪМ пушач!Но НЕ искам да се пуши в заведенията!

2

Анонимен

преди 11 години

Кво друго може да очаквате от комунисти и *** ?

1

Анонимен

преди 11 години

цялата мара втасала - кауни