32

Анонимен

преди 11 години

До до 14Разбира се! Той беше и в СДС уж. Може да е компетентен, но като не е за вярване, как ще му се има доверие? В нощта след изборите каза, че финансите са на ръба и назова някакви числа. После обеща да финансира куп сектори, а пък нали според него пари няма! И за капак завърши, казвайки, че засега толкова можел да каже, защото не знаел точно какво е положението! Ами какви бяха числовите данни и оценката му в началото на изказването? Едно с едно не си пасва! Вервайте му!

31

Анонимен

преди 11 години

Честито на всички "демократи" които припознаха ГЕРБ за своя основен враг, и не спряха да плюят и раздухват всички комунистически компромати. На ви сега извън парламента, и БСП + ДПС на власт. Ееех, колко по-добре ще е сега, без простака Борисов...

30

Анонимен

преди 11 години

До BornFromAngerхаха, а избирателите на герп са интелигентни ... аре чао

29

МАЙОРА

преди 11 години

Майора е зам.председател на ДПС Якоруда! От далавери всяка секунда падат милиони! Продох на татко Джамил тютюна и сега съм в Париж! Завиждайте бедняци!

28

Cos()

преди 11 години

Като гледам какви програмисти се готвят да се пришмугнат в "програмният кабинет" ми е жал за Родината и хорицата, загубили надежда в бъдещето. Цял живот "работил"(разбирай давал акъли, как другите да работят) по програмата на Партията и сега едва ли не религиозен месия спасител. Да, да ама не (благодарим на Петко Бочаров за разпространението на този феномен в лингвистиката)!

27

MIRO

преди 11 години

VE4E SE UBEDIH 4E DPS BIHA NAPRAVILI MN PO HUBAVI NE6TA ZA BALGARIQ OTKOLKOTO GERB.

26

BornFromAnger

преди 11 години

до 27 ако БСП бяха толкова добри в управлението нямаше да се налага да идва ГЕРБ на власт,така че не ни ги хвали повече,БСП са бита карта,а избирателите им са с мироглед до входната им врата,по натам не ги интересува!!!Затова България е на това дередже,защото мирогледа ни е до петите ни, или най много до петите на съседа,или съседската жена!!!

25

Менте

преди 11 години

Как може да се подкрепя нещо,след като не знаят какво ще бъде то?

24

KONSTITUCIQ

преди 11 години

До ДАНО ABE STIGA S TIQ ANTIKONSTITUCIONNI PARTII BE 4OVE4ETA. KAK MOJE DA DOKAJE6 4E IMA TAKAVA PARTIQ V BG. E NALI ZNAE6 4E NA NQKOY VSE NE6TO MU E KRIVO.....

23

Анонимен

преди 11 години

До 24Фактите са си Факти ! Орешарски няма един бюджет с дефицит, остави държава чиито финансови резерви бяха повече от държавния дълг, и България беше единствената страна в ЕС, която можеше да покрие целия си дълг с финансовите резерви

22

Анонимен

преди 11 години

До ТанасиМи като има толкова магарета...

21

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са по-зле и от ДПС.Не вярвах, че ще го кажа, но просто е така!

20

до 14

преди 11 години

Точно, че е бил 2 пъти зам. министър и 1 път министър и то на финансите на най-бедната държава в Европа НЕ трябва да е добър атестат за професионалните качества на Орешарски!

19

Танаси

преди 11 години

Масово гласуваха турци, ***, бездомни и бедни пенсионери. Сега срещу всеки техен глас от нашите данъци ще се субсидират партиите. *** са си получили своите 30 лева, които всъщност плащаме ние. Абсурда е в това, че ние плащаме за купуването на гласове. ДОКАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ, МАГАРЕТАТА СТРАДАТ!

18

Анонимен

преди 11 години

До 17По принцип целувка между Местан и Боко беше напълно възможна до преди няколко месеца, обаче след изцепката на ББ, че от ДПС са го "поръчали" тава е практически и теоретически невъзможно

17

Анонимен

преди 11 години

Както и да се извърта и да измята задните части този от сорта на "няма да водя преговори с Атака", от самолет е видно, че има ДС коалиция /БСП/ДПС/Атака/ срещу ГЕРБ! Надеждата ми е, че няма да издържи дълго време и бързо ще се издънят яко, така както и Виденов не го е правил!

16

Ismail

преди 11 години

Вие българите сте големи сладури, не можете без нас турците. 500 години сме ви управлявали и явно ви е харесало щом пак драпате за нас. Не ,че има лошо, ама ми е малко чудно.

15

Анонимен

преди 11 години

До Хари ПотърДа определиш Орешарски като "Книжен теоретил" е не просто смешно, а направо комично...........Книжните теоретици не привличат по 8-9 млрд евро годишни инвестиции

14

ПЕШО

преди 11 години

ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯТ МВР МИНИСТЪР КА.УТА БИСЕРОВ!!!!САМО ПРЕБИВАНЕ С КАМЪНИ ЗА ТИЯ ***!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Горкия войвода !...дали ще се остави бесиПето да му сложи килимавката !