39

Анонимен

преди 11 години

Никой не иска комунизъм, но капиталист не би закрил дори и едно работещо предприятие!--------------------- Ами закриха ги, защото не бяха работещи, бе ... Не са ги закрили докато са произвеждали и изнасяли. Закриха, когато вече нямаше шанс да се оправят.

38

Шоп

преди 11 години

*** са тези, дето ходят на концертите на ЛЮБЕ - кагебейска банда за промиване на мозъци. Човека е свободолюбив и мислещ. И всички мислещи и интелигентни хора са против руския шпионаж.

37

WIND

преди 11 години

На снимката се хили един типичен герой на нашето време!Стана известен от митингите на СДС,По линия на една германска фондация,подкрепяща СДС,го уредиха с турне в Германия.И да не мислите ,че с неговия "талант" е пълнил стадиони?Изкараха едва 2-3 месеца като свирджии в кръчми и се прибра в България!Няма да забравя ,когато му бяха правили клип,как тича като луд по заседателната маса в Държавния съвет-беше отвратително във всяко отношение!

36

Анонимен

преди 11 години

***

35

до 37 от Чехия

преди 11 години

Много си прав. В Чехия няма нито едно закрито предприятие, да не говорим за "нарязано". И затова са добре. Защото "комунистическите" им заводи работят. Няма и педя необработена земя.

34

ЯЯ

преди 11 години

Е Васко, питам те: Що е държава и трябва ли да я има след като е лош стопанин.

33

художника

преди 11 години

До всички анонимни, че не мога да Ви отговоря поименно!Говорихме за Рока, пък го обърнахме на заяждане с политика. И аз съм от онова време, когато слушахме в събота от 14ч. Метронома да чуем... айде да не ги изброявам. Когато сваляхме гаджета с Кока Кола и "Тоблероните" бяха детска мечта, а дънките "Levis" бяха хит. Поне половината от Вас са били като мен.

32

DARK

преди 11 години

Абе така говорите за тоя комунизъм всякаш го е имало някога тук.Тоталитарен Социализъм това беше в България.И в по лошата си част това беше тоталитарната част.Един *** въпреки , че е родолюбец не можа да се оправи накрая нямаше визия какво да прави като му врътнаха кранчето от Москва.

31

Анонимен

преди 11 години

Имам силното усещане, че отново е направен някой *** филм.Този некадърник си позволи преди година да предлага с възмутен тон на Цонко Цонков, че Джулая трябвало да е в София! Цонко му каза да си го прави където иска.Опитват се да обсебят всичко, както Златния Орфей и го ликвидираха.Опитват се да комерсиализират нещо, което е спонтанно, старо и възникнало по брега на морето.Не искам политическо мнение на ***, изсвирил две песни. Любопитно ми е как се препитава този хрантутник- ***.

30

Анонимен

преди 11 години

Васко ТРЪТКАТА!

29

damata

преди 11 години

Наборе, голям шемет си бе!Eдин писател беше казал:Който няма акъл и не е станало от него нещо той е или музикант или просяк!Питам се като се изживяваш за толкова велик, що нямаш нито един хит?Ти си набор 59 т. е. си учил преди 89г и все някаква професия трябва да имаш защото тогава тая държава дето я плюеш не допускаше да си без поне средно образование, а ти си едното нищо, а това говори за пълна тъпотия и мързел!Аман от простаци!

28

художника

преди 11 години

До НаблюдаващПич, май с тебе имаме различни гледни точки, но смешното е в това, че живеем еднакво. Прав си за прогреса и това че го усещаме по малко от напредналите държави ме води до мисълта, че още си стоим в онова време.

27

Анонимен

преди 11 години

До художникаХудожник, приятелю бъркаш нещо държавите. Северна Корея тука никой не го интересува как са, а всички знаят как е била България и как е сега, тук е Бг. И както ти казах истината е по средата трябваше да се разреши частния бизнес, медиите и др. Но не трябваше да се унищожават държавните предприятия.Честната конкуренция между държавен и частен бизнес е най-доброто за така наречената работническа класа каквито сме 95% от хората тук.

26

до художника

преди 11 години

Кога се върна от Северна Корея, та знаеш истината и как е там? Знаеш ли по времето на соца какви неща пишеха за нас в западната преса? Горе долу същото, което сега говорят за Северна Корея!

25

Черен Петър

преди 11 години

България ще се оправи, когато комунизма си отиде. Когато ги няма БКП-БСП и ГЕРБ.Или когато цъфнат налъмите. Вие избирате кога!

24

?? !

преди 11 години

хем тъпо,хем просто,хем нагло и нахално,тип-боко тиквата !!

23

Наблюдаващ

преди 11 години

До художника (14)Ти за технически прогрес чувал ли си? През 1935 г. колко хора са имали кола и колко са чакали? И я ми кажи, като не си чакал 15 год. а си я взел веднага - на колко годинки е...? Промяната му била дала...

22

художника

преди 11 години

До Анонимен19Не ми чети лекции! Попрочети за северна Корея и ще разбереш, какво щяхме да имаме ако бай Тошовия режим сега е на власт. Комунизма излезе от употреба отдавна. Не стой в света на спомените, а виж реалността! И направи нещо за себе си и за тези около теб, вместо да бориш носталгията.

21

до 16

преди 11 години

Аристотел не е ли живял във времето на градовете - държави, така наречените полиси? И те не знам нещо да са стопанисвали, освен ако нямаш предвид Аристотел Онасис!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Прочетете последните изречение , категорично е прав. Не в прав текст, но казва че много хора от народа са с ниска интелигентност и гласуват за простака ББ. Така ,ако мислите , че заслужаваме такава "върховна" интелигентност в лицето на ББ. Да ви е честит! Така ще станем за смях на цял свят и още повече хората ще се отвъртят от българите. Не им завиждам на емигранти