255

Анонимен

преди 11 години

282, пропусна и няколко по-нелицеприятни определения за Бащицата. :)Може да не ти се харесва, а и изнася, но на някои от нас помнят събитията от началото на 90-те. Както възторга, така и падението на синята идея, така че...предлагаш го пак да води бащина дружина, ала не си проверил най-напред дали е питал жена си?!!

254

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за ДСБ и Костов с ясното съзнание, че не толкова те имат нужда от нас, а ние от тях.

253

Орлин Стойчев

преди 11 години

Като чета повечето коментари, стигам до извода, че Костов не е прав. Не беднотията, а простотията мъчи хората. Беднотията е следствие. Беднотията се дължи на неспособността на това население да мисли, помни, съпоставя и да различи успешните държавници от ментетата. Тя е следствие на отказа на хората да извлекат правилните поуки от грешките си, от липсата на способност за отговорен избор, от храненето с вестникарски клишета. Не виждам надежда скоро да се оправим.

252

?

преди 11 години

Не е ли ЛОГИЧНО, привърженици на псевдодесни, популистки партии като ГЕРБ, центристки партии като ДБГ и СДС, на леви като БСП и крайнолеви партии като Атака да се "втурват" да хулят консервативна дясна партия като ДСБ, с цел да минимизират електоралния й дял?

251

ahahha

преди 11 години

САМО КОСТОВ МОЖЕ ДА НИ ИЗВАДИ ОТ КРИЗАТА.СЛЕД 2001 ..............Не думай..:))Единствен е той на света, човека-слънце....По-голям от Станболов/Симеон Велики и Крум взети заедно...Няма друг, само той!Държавата, това съм аз...Костов XIV

250

КИЧКА

преди 11 години

АХ ТИ МАЗЕН *** РАЗЧИТАЩ НА КЪСАТА ПАМЕТ НА НАРОДА.ДА СА ЗАБРАВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПНО ПРОВЕДЕНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА.ЩО ГОЛЕМИ СТРУКТОРОПРЕДЕЛЯЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОПОСКА И ДАДЕ НА ТИЯ СВЕТОВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕ ДА ПООБЛАЖАТ, АМА НЕ ТЕ СА ВИНОВНИ КАКТО СЕ КАЗВА НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ПЛЮЩИ, А ТОЯ ДЕТО СИ ПОДЛАГА ***, САМО ЧЕ ТОЗИ *** БЕШЕ НА ЦЕЛИЯТ НАРОД И ТОЙ ГИ ПОДВЕДЕН ПО НАЙ -БЕСКРУПОЛНИЯТ НАЧИН. КУЧЕТА ДА ТИ ЯДАТ МЕСАТА ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ТАЯ ПОЛ

249

?

преди 11 години

На фона на слугинажа, конформизма и популизма на редица "десни" партии, които са се устремили към ЦЕНТЪРА на политическия спектър, не е ли логично дясно-мислещите хора в страната да симпатизират на ДСБ и Костов, които единствени останаха ВДЯСНО?

248

До Станишев

преди 11 години

Другарю Станишев ! Уверяваме ви че направихте още една голяма ГЛУПОСТ за държавата ни.Поредната простотия. Вие разбихте и малкото останали тайни в специализираните ни служби.Вие направихте така,че да се дебатира тема строго класифицирана, все едно сме на партийно събрание на социалистите/разбирай-пенсионери и роми/. Как можахте да паднете толкова ниско,да паднете до нивото на пенсионерски раздумки? Другарю Станишев ,вие наистина достигнахте прага,под който се отива на политическото бунище.

247

?

преди 11 години

Дали е правилно за всички успехи по времето на управлението на ОДС 1997-2001 г. да бъде хвален ЕКИПЪТ на правителството, а за неуспехите му за бъде сочен единствено ПРЕМИЕРЪТ КОСТОВ?

246

беден

преди 11 години

А Костов не допринесе ли за всеобщата бедност на народа? Не случайно е казал А. Константонов преди повече от век "Всичките са маскари!". Какво само търсят поводи такива като Костов да се оневиняват периодично?

245

Анонимен

преди 11 години

САМО КОСТОВ МОЖЕ ДА НИ ИЗВАДИ ОТ КРИЗАТА.СЛЕД 2001 Г НИ ОПРАВИ ИЗМАМНИКА ОТ МАДРИД.СЛЕД ТОВА КОМУНИСТИ,ДЕПЕСАРИ,ПОЖАРНИКАРИ И КАКВА ЛИ НЕ ***.ВСИЧКИТЕ ПОПУЛИСТИ,ИЗМАМНИЦИ,НЕЧИСТОПЛЪТНИ ХОРА.КОСТОВ Е ДОБЪР АНАЛИЗАТОР,МАКРОИКОНОМИСТ И ПОЛИТИК.САМО ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ.

244

Анонимен

преди 11 години

Другаря Костов,е един "двуличен комунист",поне за мене.Апропо с тези очила от далече,заприличва на Нелсън Мандела!

243

Анонимен

преди 11 години

24г.,преход .....?????Коя държава имаше толкова дълъг преход ?Колко пъти едни и същи ще ПРАВЯТ ''ОПИТИ'',за управление !?!?!?!?

242

Анонимен

преди 11 години

Когато нашите Бг-политици са в опозиция и не са във власта ,....КАК ЗВУЧАТ САМО ?А когато вземат власта ---съвсем обратното говорят и ЗАМАЗВАТ ЛИ ,...ЗАМАЗВАТ !

241

Анонимен

преди 11 години

Пак думи, думи, думи... Кажи го този начин как хората може да живеят по добре, при безкраен "преход" и раздържавяване и задължителното ежегодно, а може би вече и тримесечно вдигане на цените от монополите на енергоносителите и водата?

240

Анонимен

преди 11 години

Много добре ,Костов наказа ---Е.Бакърджиев !-----276,важи ,..за Евгени Бакърджиев ,....."ПОД МАВЗОЛЕЯ ,ИЛИ ТАМ КЪДЕТО МИНАВАТ ---КУЧЕТАТА ,ЗА ДА ГО ПОЛИВАТ"!

239

5

преди 11 години

В България няма политик от класа, има само политикани. Какво от туй, че някой си по изборно време изричал истини, като след като се напъха в парламента, гледа само да индексира заплатката си, да лобира на ползу джоба си, да се възползва от информацията и силата на поста, който заема, за да се обогати... Та, каква е ползата от изречени истини?

238

Анонимен

преди 11 години

И това го казва човек, който претендира да е демократ. Не, че някога е бил де, само зомбопоклонниците му вярват в този мит.

237

Анонимен

преди 11 години

--273Да те ПОГРЕБАТ ,...ПОД МАВЗОЛЕЯ ---ДАНО!Не може да се събаря историята ,...и особено ,това което НЕ СИ СТРОИЛ ---ТИ !Бакърждиев още ли е ---жив ?

236

Анонимен

преди 11 години

Kostov e palacha na bulgarskata ikonoika.Kostov, ti srama nqmach li?Zasrami se!